Dakle, kao prvo, nedajem krive informacije niti nepotpune,dapače otvorila sam ovu temu kako bih pomogla ljudima koji nevide drugog načina da ostanu sa svojim djetetom drugih 6 mjeseci doma ( kao ja naprimjer). Kao drugo, kredit je podigao moj suprug nekoliko godina prije nego što sam ja postala djelatnik banke i imam iste uvjete i po kamati i po moratoriju kao i ti. Kamata mi iznosi 6,75% godišnje ukoliko te zanima a ako se odlučim za moratorij, odlučit ću se za naknadu. Nažalost živimo u državi u kojoj si svako da prava da te opere - sory,ali postavljanje ovog topica je bilo čisto informativno za sve one koji neznaju jer nigdje na vratima niti jedne banke nepiše da trudnice imaju pravo na moratorij i što moraju učiniti da ga ostvare. Opet ponavljam, ukoliko te neinteresira takvo nešto, nemoj me napadati nego preskoči ovakve teme.Jelka - neznam zašto ti je kolegica nametnula obavezu uzimanja lepeze, ali nisi u obvezi napraviti takvo nešto. I ne predstavljam topic kao nešto korisno, ali opet kažem, meni je to vjerovatno jedini način da ostanem doma 12 mjeseci, a vjerujem da nas nažalost ima još takvih.
Eto, povlačim se iako sam uistinu imala najbočje namjere jer vidim da majke postavljaju razna pitanja i samo sam htjela pomoći. Nažalost ponavljam!