Drage moje suborke, buduće i sadašnje mamice!
Otvaram vam novu temicu za prvi ovogodišnji kafelić pa pišite prijedloge za gdje i kad. Uz jednu molbicu, da se to ovaj put organizira u Puli zbog "povećeg" broja novopečenih trudnica.
Pozivam i nove i stare rodice da nam se pridruže bez straha da će ih netko popapati. Možete povesti i klince i klinceze, dapače!
Datum ću sad neslužbeno predložiti, čisto da krenemo od nekud.
PETAK 25.02.2011![]()

Ja sam za malo trudničke prašine-ma šta malo puuunnnooo!!!!ako je koja voljna prenijeti...he,he ja krečem već sada!!!meni paše za petak i mjesto jer ipak naše trudnice imaju sada prednost!!!!čekamo kandidate!!!!pozdrav!!!
) da se kava održi u kućnoj radinosti! Nadam se da će svima pasati. Opuštena atmosfera, bez ijednog muškog koji tamo ne želi biti, uz samo prirodne stvari za baciti pod zube, parkinga ima koliko volite (za kurijere!) mjesta ima, stolice, kauč, tv, a macu čemo na nekoliko sati spedišiti iz kuće!
u nadi da se vidimo u još većem broju od zadnje kave!
do pule??? Šta mislite?

a najviše od svega me raduju tvoji kolačići.....hehehehe...skinula sam 5 kg od nove godine, pa sad imam mjesta za kolače
A sad ću opet morati promjeniti prehranu, jer ipak moja će buduća bebica zahtjevati malo i kruha i kolača i pašte... 

otvorit ćete novu temu