kako iz word dokumenta (baza podataka kupaca-adrese)napraviti tako razdvojene adrese koje bi printala na naljepnice za adresiranje???Može li se to?hitno mi je
kako iz word dokumenta (baza podataka kupaca-adrese)napraviti tako razdvojene adrese koje bi printala na naljepnice za adresiranje???Može li se to?hitno mi je
Ja znam kako od excel dokumenta takvu bazu podataka printati na naljepnice. Jel možeš pokušati kopirati podatke u Excel? Pa ti dalje objasnim.
hm..mogu pokušati, pa se javim. U međuvremenu nadođoh do naziva toga što trebam dakle cirkularno pismo (nisma se mogla sjetiti)
evo imam u excelu, pucaj što dalje...brzo
ja za to koristim mail merge u wordu i radi super!
da, u xclu imam adrese i merđam ih word, u kojem si pripremim izgled koverte a u printer stavim koverte i on mi tocno isprinta na pravom mjestu, ili opcionalno mozes printati na naljepnice...
E ok, tak i ja. Mislila sam da ima i ova druga opcija.
E sad jad je jelka to brzinski odradila i sve je odaslano molila bi da me ako nije nesto komplicirano naucite kako ubuduce nebi dosla u nezavidnu situaciju.inace za vasu info ponuda od jedne tiskare koja je trebala to odraditi je bila 0,99kn po adresi...cisto orjentacije da znate koliko vam znanje vrijedi,a ja jos jednom zahvaljujem jelki na brzini i strucnosti i nesebicno podijeljenom znanju.
nevjerojatno
pa to znaci da za 500 koverata dobiju 500 kuna, a za par minuta posla
puzic, evo upute http://www.ischool.utexas.edu/techno...e_Tutorial.pdf
ali ak je bilo tih 100 kuverti sasvim prihvatljiva lova za par sati![]()
Konkretno ja sam imala preko 1000 adresa...zato i kazem za vas kojima je to rutina da si mozda i na ovakav nacin mozete kucni budzet poboljsati...
Ma mene bi bila sramota za tih par minuta posla tražiti novce. Bilo 10 ili milijun adresa, isto traje. Nisam ja za marketing i prodaju. :p