-
Pomoc! Pekac u kvaru ili ne?
maloprije strpam sve po redu u pekac sa namjerom da mi ujutru zamirisi , kao i prethodne 2,5 godine koliko ga imam ( i radi ko sat) ...i onda mi se ucini da ga nisam dobro "uglavila" i kad sam povukla da ga izvadim iz lezista - onaj dio koji okrece unutrasnju metlicu ( a izlazi sa posudom kad se vadi , onaj kao sraf , ako razumijete) e taj dio je ostao u kucistu, izvukao se iz metlice, i sva voda i ostalo mi se kroz otvor prosulo po unutrasnjosti i cak proslo na radnu povrsinu kroz dno pekaca!!!
i sta sad? smijem li ja to npr sutra upaliti- nocas necu, cistila ga i neka se susi, ali sta dalje? je li to kraj naseg divnog prijateljstva
?
do sad mi se taj dio nikad nije odvojio, kad bih ga cistila vadila sam metlicu, a taj dio bi ostao kao neki sraf i cistila bih okolo...
Posljednje uređivanje od a72 : 03.03.2011. at 23:04
-
meni se dogodilo da sam sve narihtala za kruh, ono ujutro...nema kruha!
i upalim pekač i vidim da se kao okreće, radi a u posudi se ništa ne događa...
isto je taj kao šaraf otpao, pojela ga hrđa!
i uzeli pekač i u servis gdje su nam prodali novu posudu za 100 kn i rekli da obratimo pozornost pri pranju jer taj do dole se ne bi smio močiti i namakati a ako se i namoči onda ga treba dobro posušiti jer hoće zahrđati i otpasti!
a ti još vidi da se nije što dogodilo samom kučištu...budući da ti je scurilo na radnu plohu...
sretno
-
uh, ninik...pa to znaci da nema pomoci...a pitanje je da li cu moci do nove posude, prijateljica je kod njih trazila zamjensku metlicu kad joj je trebala i cekala je pola godine, uzasno su neprofesionalni u toj radnji...
Ima li sanse da nekako taj dio zalijepim? zbog temperature itd...
-
nama je frajer u servisu rekao da bi u teoriji mogao staviti novu maticu ali bi morao i nešto podmazivati, a budući da taj dio taj pipac ide u samu posudu i izvan nje ga drži ta matica, koja je meni pukla, postoji šansa da bi mast za podmazivanje dospijela i u samu posudu pekača....a ipak je to za kruh pa bolje ne...
ta da nisam pametna...
-
pa kad bi to moglo, onda i da par kruhova ode pticicama ja bih bila sretna...u pon idem u prodavnicu gdje sam kupila pa cu vidjeti sta dalje. hvala ti !
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma