Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Pomoc! Pekac u kvaru ili ne?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Pomoc! Pekac u kvaru ili ne?

maloprije strpam sve po redu u pekac sa namjerom da mi ujutru zamirisi , kao i prethodne 2,5 godine koliko ga imam ( i radi ko sat) ...i onda mi se ucini da ga nisam dobro "uglavila" i kad sam povukla da ga izvadim iz lezista - onaj dio koji okrece unutrasnju metlicu ( a izlazi sa posudom kad se vadi , onaj kao sraf , ako razumijete) e taj dio je ostao u kucistu, izvukao se iz metlice, i sva voda i ostalo mi se kroz otvor prosulo po unutrasnjosti i cak proslo na radnu povrsinu kroz dno pekaca!!!

i sta sad? smijem li ja to npr sutra upaliti- nocas necu, cistila ga i neka se susi, ali sta dalje? je li to kraj naseg divnog prijateljstva ?
    do sad mi se taj dio nikad nije odvojio, kad bih ga cistila vadila sam metlicu, a taj dio bi ostao kao neki sraf i cistila bih okolo...
    Posljednje uređivanje od a72 : 03.03.2011. at 23:04

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni se dogodilo da sam sve narihtala za kruh, ono ujutro...nema kruha!
    i upalim pekač i vidim da se kao okreće, radi a u posudi se ništa ne događa...
    isto je taj kao šaraf otpao, pojela ga hrđa!
    i uzeli pekač i u servis gdje su nam prodali novu posudu za 100 kn i rekli da obratimo pozornost pri pranju jer taj do dole se ne bi smio močiti i namakati a ako se i namoči onda ga treba dobro posušiti jer hoće zahrđati i otpasti!
    a ti još vidi da se nije što dogodilo samom kučištu...budući da ti je scurilo na radnu plohu...

sretno

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

uh, ninik...pa to znaci da nema pomoci...a pitanje je da li cu moci do nove posude, prijateljica je kod njih trazila zamjensku metlicu kad joj je trebala i cekala je pola godine, uzasno su neprofesionalni u toj radnji...

Ima li sanse da nekako taj dio zalijepim? zbog temperature itd...

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nama je frajer u servisu rekao da bi u teoriji mogao staviti novu maticu ali bi morao i nešto podmazivati, a budući da taj dio taj pipac ide u samu posudu i izvan nje ga drži ta matica, koja je meni pukla, postoji šansa da bi mast za podmazivanje dospijela i u samu posudu pekača....a ipak je to za kruh pa bolje ne...
    ta da nisam pametna...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pa kad bi to moglo, onda i da par kruhova ode pticicama ja bih bila sretna...u pon idem u prodavnicu gdje sam kupila pa cu vidjeti sta dalje. hvala ti !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •