drage cure: molim pomoć oko sljedećeg pitanja (jer, koliko god čitam zakon, izmjene i dopune- neke stvari mi nisu jasne)
prvo da objasnim svoju situaciju: trudna sam 9 i pol tjedana, imam urednu trudnoću i zasad ne moram na bolovanje. na sadašnjem radnom mjestu radim 8 i pol mjeseci i ugovor mi traje do 31.07. i tad bi mi ga trebali i produžit (tako su barem obećali, jer sam objavila da asam trudna). prije toga sam bila 10 dana na burzi, a prije toga sam radila 11 mjeseci- znači imam zadovoljen uvjet o radu 18 mjeseci s prekidima u posljednje dvije godine (ili????). zanima me sljedeće: s obzirom da nisam sigurna da li će mi 31.07. produžit ugovor ili ne, da li je bolje da ja prije tog datuma odem na bolovane (čuvanje trudnoće)? naime, u slučaju da mi ugovor ne produžei ja moram na burzu- da li ću i dalje imat pravo na 100% prosjeka svoje plaće (jer tada bih bila nezaposlena). ili, u slučaju da mi produže ugovor, ali ja ipak odem na bolovanje prije no što ispunim uvjet o 12 mjeseci bez prekida- da li onda to znači da na bolovanju primam cijelu plaću, a za vrijeme porodiljnog samo onih 1600 (vidim da neki pišu o tome).
p.s. da li u cijeloj priči igra ikakvu ulogu tip ugovora o radu- odnosno, da li je na određeno ili neodređeno vrijeme- ili to nema veze?
puno hvala na odgovoru- jako me sve to muči i osjećam se izgubljeno.