Pokazuje rezultate 1 do 50 od 168

Tema: Vlada usvojila izmjene Zakona o rodiljnim i roditeljskim potporama!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cure pomagajte. Zvala sam HZZO i dobila dva različita odgovora.
    Na porodiljnom sam do 16.01.2012. za treće dijete (zadnje 3 god), ali sad sam opet trudna i termin mi je 23.02.2012. Što znači da bi po isteku ovog porodiljnog bila manje od 45 dana do termina te bi mogla opet na porodiljni. Zanima me kolika bi mi trebala biti naknada? Da li po prosjeku plaće od prije 3 godine ili ne daj Bože ovih mizernih 1663,00 kunice?
    Jedna teta u HZZOu kaže po prosjeku, a druga veli neki minimalac (pa zar može biti manje od ovog što primam?).

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sammy prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pomagajte. Zvala sam HZZO i dobila dva različita odgovora.
    Na porodiljnom sam do 16.01.2012. za treće dijete (zadnje 3 god), ali sad sam opet trudna i termin mi je 23.02.2012. Što znači da bi po isteku ovog porodiljnog bila manje od 45 dana do termina te bi mogla opet na porodiljni. Zanima me kolika bi mi trebala biti naknada? Da li po prosjeku plaće od prije 3 godine ili ne daj Bože ovih mizernih 1663,00 kunice?
    Jedna teta u HZZOu kaže po prosjeku, a druga veli neki minimalac (pa zar može biti manje od ovog što primam?).
    Ako odmah nakon zatvaranja sadašenjeg dopusta otvaraš novi, onda će ti naknada iznositi onoliko koliko si imala u prviih šest mjeseci (rodiljni dopust) prethodnog djeteta, ali SAMO POD PRETPOSTAVKOM da si zaposlena.
    Ako si nezaposlena, naknada iznosi 1663 kune mjesečno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •