Citiraj Lu prvotno napisa
marko je bio isti takav...zaspi 10 min i budan ko zec i onda sav kenjkav i zivcan.
nama je pomogao savjet iz no cry sleep a to je kad znas da ce se budit za 10 min drzis strazu i cim se zavrpolji vec prokusanim nacinom uspavas ponovo i na taj nacin se malo po malo produzuje kolicina sna. druga vazna stvar je bila da se tocno pogodi prvo dnevno spavanje a kod nas je to bilo tocno dva sata od jutarnjeg budjenja. ako bi fulali to prvo citav dan bi posao krivo.
onda je tu jos bilo da se stavi spavat svaki put na isto mjesto (ono za koje skuzis da je bebi najdraze) pa i da postojineki ritual pa makar to bilo malo duze mjenjanje pelene da se beba stigne pripremit na san. nama je uvijek bilo pelena pa cica, i danas je isto.
to doduse znaci strogo da ne radis nista osim pazis kad ce kroz dan pokazat najmanji znak pospanosti. ja sam tocno puna dva mjeseca potrosila radeci iskljucivo to ali isplatilo se uspjela sam da na kraju spava dva puta dnevno uvijek u isto vrijeme uvijek u svom kreveticu i to po sat i pol svaki put.
ISO MIKI ! :shock: