Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Kako do dobrog pedijatra???

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Kako do dobrog pedijatra???

Dali je netko u zadnje vrijeme pokušao promijeniti pedijatra u Zagrebu? Nakon što je naš pedijatar izmaltretirao moje dvoje djece nestručnim i nesigurnim pregledima i redovito nas šalje na drugo, treće itd. mišljenje po svim bolnicama u gradu Zagrebu jer on nije siguran dati dijagnozu a kamoli trošiti na pretrage pa dijete pod temperaturaom odčeka po 2-3 sata čekaonice kod njega, pa u Klaićevoj, pa u Zaraznoj... napokon sam odlučila otići drugdje. A kad ono - ne možete vi birati kome idete, ni po mjestu boravka ni po tome što ste se raspitali o kvaliteti tih doktora. HZZO postavlja kvote i svi tvrde da kod njih jednostavno NEMA VIŠE MJESTA?! Kakve su to gluposti - plaćamo osiguranje za dvoje djece i ne mogu im osigurati kvalitetnu ZDRAVSTVENU njegu koja nije na drugom kraju grada i nije "ostatak" kojeg nitko neće pa onda taj pedijatar ima mjesta?! Nevjerojatno, radi se o djeci i njihovom zdravlju! Ljuta sam njaviše što postoje takvi nesposobni pedijatri kao što je naš pedijatar pa da uopće moram mijenjati doktora! Ima li netko iskustva, što napraviti kad pikirate par kvalitetnih pedijatara, kako "upasti" njemu ??

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dobro došli na Forum, obrisala sam ime vašeg pedijatar sa kojim niste zadovoljni.
    Ne odobravamo takve postove i takav način komunikacije , sa namjerom registracije , tako žestoke kritike imenom i prezimenom.
    Obzirom da smatra da ste sve to napisali u afektu i ne lošom namjerom post je odobren.
    Istina je da su promjenjene kvote pedijatara i da je jako teško naći nekoga tko nije popunjemn već kad je dijete starije, mi smo osobno našli pedijatra na drugom kraju grada , ali po preporuci. Otišli smo kod njega na razgovor , te nas je on odlučo primiti. Istina to je bilo prije nekoliko godina... Ako ne nađete pedijatra sa kojim bi bili zadovoljni , možete djecu prebaciti i kod vašeg obiteljskog liječnika (tzv. doktora opće prakse), ako vam on odgovara , te je u blizini.
    Potražiti ću slične teme na Forumu pa ću staviti linkove na njih kasnije.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i ja imam problem s prebacivanjem djece i sad me muci sto nemam kamo ,jel zna netko nekog pedijatra u NZ da prima ali da nije dz siget?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tražim pedijatra/icu koja neće djetetu uvaliti antibiotik i kortikosteroide za svaki drekec. Ako je itko čuo za takvoga/takvu, bila bih zahvalna na battack11@gmail.com poslati info . Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •