-
-
Osoblje foruma
Dobro došli na Forum, obrisala sam ime vašeg pedijatar sa kojim niste zadovoljni.
Ne odobravamo takve postove i takav način komunikacije , sa namjerom registracije , tako žestoke kritike imenom i prezimenom.
Obzirom da smatra da ste sve to napisali u afektu i ne lošom namjerom post je odobren.
Istina je da su promjenjene kvote pedijatara i da je jako teško naći nekoga tko nije popunjemn već kad je dijete starije, mi smo osobno našli pedijatra na drugom kraju grada , ali po preporuci. Otišli smo kod njega na razgovor , te nas je on odlučo primiti. Istina to je bilo prije nekoliko godina... Ako ne nađete pedijatra sa kojim bi bili zadovoljni , možete djecu prebaciti i kod vašeg obiteljskog liječnika (tzv. doktora opće prakse), ako vam on odgovara , te je u blizini.
Potražiti ću slične teme na Forumu pa ću staviti linkove na njih kasnije.
-
i ja imam problem s prebacivanjem djece i sad me muci sto nemam kamo ,jel zna netko nekog pedijatra u NZ da prima ali da nije dz siget?
-
Tražim pedijatra/icu koja neće djetetu uvaliti antibiotik i kortikosteroide za svaki drekec. Ako je itko čuo za takvoga/takvu, bila bih zahvalna na battack11@gmail.com poslati info . Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma