Dali je netko u zadnje vrijeme pokušao promijeniti pedijatra u Zagrebu? Nakon što je naš pedijatar izmaltretirao moje dvoje djece nestručnim i nesigurnim pregledima i redovito nas šalje na drugo, treće itd. mišljenje po svim bolnicama u gradu Zagrebu jer on nije siguran dati dijagnozu a kamoli trošiti na pretrage pa dijete pod temperaturaom odčeka po 2-3 sata čekaonice kod njega, pa u Klaićevoj, pa u Zaraznoj...napokon sam odlučila otići drugdje. A kad ono - ne možete vi birati kome idete, ni po mjestu boravka ni po tome što ste se raspitali o kvaliteti tih doktora. HZZO postavlja kvote i svi tvrde da kod njih jednostavno NEMA VIŠE MJESTA?! Kakve su to gluposti - plaćamo osiguranje za dvoje djece i ne mogu im osigurati kvalitetnu ZDRAVSTVENU njegu koja nije na drugom kraju grada i nije "ostatak" kojeg nitko neće pa onda taj pedijatar ima mjesta?! Nevjerojatno, radi se o djeci i njihovom zdravlju!
Ljuta sam njaviše što postoje takvi nesposobni pedijatri kao što je naš pedijatar pa da uopće moram mijenjati doktora! Ima li netko iskustva, što napraviti kad pikirate par kvalitetnih pedijatara, kako "upasti" njemu ??

napokon sam odlučila otići drugdje. A kad ono - ne možete vi birati kome idete, ni po mjestu boravka ni po tome što ste se raspitali o kvaliteti tih doktora. HZZO postavlja kvote i svi tvrde da kod njih jednostavno NEMA VIŠE MJESTA?! Kakve su to gluposti - plaćamo osiguranje za dvoje djece i ne mogu im osigurati kvalitetnu ZDRAVSTVENU njegu koja nije na drugom kraju grada i nije "ostatak" kojeg nitko neće pa onda taj pedijatar ima mjesta?! Nevjerojatno, radi se o djeci i njihovom zdravlju!
Ljuta sam njaviše što postoje takvi nesposobni pedijatri kao što je naš pedijatar pa da uopće moram mijenjati doktora! Ima li netko iskustva, što napraviti kad pikirate par kvalitetnih pedijatara, kako "upasti" njemu ??
Odgovori s citatom