stela2 prvotno napisa
evo, javljam se opet. problem još uvijek nije riješeni. Razgovarala sam se s njegovom doktoricom, rekla mi je da mu dam čepić i da mu dajem kompot od šljiva. Jer on ustvari, mada ide svaki
dan na wc i ima stolicu, on ima dolje čep. Treba se isprazniti i zato mu se to i događa, kraj tog čepa mu ide rijeđa stolica i to mu ustvari prlja gače, a da on to niti ne zna.
Nije mi točno tak rekla liječnica, ona je rekla da se on treba dobro sprazniti, a ovo ostalo sam ja skužila. Znači to bi bila neka vrsta enkopreze usllijed opstipacije.
Ali, problem je taj da mi on nikako neda da mu ja stavim čepić. On ima 9 god, sad bude 10 god. Prvo jako stisne i ne mogu mu staviti. Već ga tjedna dana ubjeđujem i lijepo razgovaram da moramo, ali
on neda i neda, plače se i itd.. Liječnica kaže da nema sirupa za djecu za otvaranje i čišćenje crijeva, da ima samo za odrasle. Pa me zanima da li ima koga s enkoprezom, da mi kaže svoj iskustva. Već sam luda od toga..
A sad mu je dok na godišnjem do kraja slijedećeg tjedna, a baš sam ju htjela pitati, da li da mu dajem portalak? Sve si mislim da budem išla privatno gastroenterologu.