-
ovako podižem topic...prije dva dana naglo sam htijela, tj podigla sam Emanuelu, a da nisam vidila da joj je nogica bila pod krevetom
, one je vrištala od bola, znači pritisnula sam joj negdje kost, mišić, natkoljenice lijeve noge
, mogla sam joj slomiti nogu....ona nije prestajala plakati pa sam je stavila na pod, kada je htijela napraviti korak lijevom nogom, nogica je popustila, kao da je od krpe i ona je pala...tek je tada počela urlati od straha, ...spremila sam nas za doktora sva u panici, i nakon par min. probala sam je ponovno staviti na pod, nakon što je napravila par koraka razveselile smo se i ona i ja, kad odjednom, nogica opet popusti i una sva pretužna i preplašena, zbunjena brizne u plać ( ima 18 mjeseci i tek je prije dva mjeseca napokon prohodala) nakon tog sam se i jarasplakala, kada joj je MM, dao rukicu opet je napravila par koraka i pala, nakon toga više nije htijela hodati, stati na pod
:shock:
pedijatar je rekao da ništa nije naotečeno, pa da pričekamo noć, ako joj ne bude bolje na hitnu na kirurgiju u klaićevu oko 20h, nije mi htio dati uputnicu...i već su me jednom tako vratili...da rekao je da joj dam lupocet i da mirujr...nisam joj ga dala..a Emi je sve više počela hodat, ali samo za rukicu, više ne trči, boji se ili je boli, danas ima malu masnicu iznad koljena...što da radim...strah me je da joj možda neka kost nije malo napukla pa ako krivo sraste dijete će mi šepat, možda sam joj ozljedila mišić, ligament, živac...kaj ja znam...ne bih je zračila RTG, a opet
bolje to nego operacija...
može li se nogica snimiti ultrazvukam, kao kod pregleda kukića, da li da idem ortopedu ili kirurgu???
Ne želim si svašta umišljati ali ipak me kopka? Platiti ću koliko god teba pregled
( stric mi ima 50 godina i 6 mjeseci ga je malo bolio kuk, neki dan je saznao da je slomio kost koja je ponovno srasla, a ništa mu nije bilo naotečeno, doktori kažu da će se posljedice viditi tek za 10g) i zbog toga sam se još više uznemirila, ako je starijem čovjeku kost tako brzo zarasla kako će tak dijetetu, i što ako za 10 g bude šeplaa1!!!
Kome da idem i što da radim, HVALA!!!!!! :shock:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma