cure moje, samo da svima kojima to treba pošaljem od srca najveće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
mi prekosutra za zg, pa da vidimo šta će biti...![]()
Sezen, Nata i naravno ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oplodnju/transfer a ValiMali za visoku betu kroz koji dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekici i Bab do neba baby dusta (prava sam Amerikanka LOL) za lijepe betice
Tomislava, čekamo s tobom, neka napokon opet bude forumskih VV trudnoća ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
tomislava, sretno od srca!
cure, svima vibre do nebaaaaa! moja beta mi stize za pola sata, aaaaaaaaa!
Joj cure, želim Vam oooogroooomneeee bete danas...i da vas mi ostale sljedimo u stopu
Hvala puno na lijepim željama...i ja se nadam da će nam ovaj prirodnjak biti uspješan.
Pozdrav svim mamicama i bebicama i trudnicama i budućim trudnicama...ma svima....![]()
Makica i Tomislava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!!!!!!!!!!!!!!
u očekivanju forumskih beta ~~~~~~~~~~evo mene sa transfera, imamo dvije 6-stanične mrvice na čuvanju, kaže biologicca da su super a kak je krio da je uobičajeno malo kasniti u razvoju. Ali kaj da kažem da su bolje nego u svježem transferu, tada peti dan 4stanične a sada 4dan 6stanične
ovo zvuči k'o da sam kupila dovoljno mesa pa ostatak love mogu spiskati na alkohol![]()
Prijavljujem transfer 2 zametka,6-staničan i 8-staničan.
nina, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice
linalena~~~~~~~~da kasnioci požure.
makica, prekrasna beta
čekamo Tomislavu!
coolerica, dolazim i na jedno i na drugo![]()
linalena, nina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,puno srece!
tomislava, jos malo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
linelana i nina, čestitke na transferu! Nek se mrvice lijepo prime.
makice, od srca čestitke na beti!
tomislavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da u najmanju ruku donese istu takvu betu!
a moja beta je taaako daleko, ali svejedno hvala svima koji navijaju i čekaju sa mnom![]()
Ježiću ne brini, doći će beta brzo brzo![]()
cure, hvala vam na podrsci, sve vas puno ljubim! ne znam kako bih bez vas!
jezic, brzo ce to, vidjet ces!
linalena i nina neka mrvice ostanu sa svojim mamama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Makice beta je prekrasna, baš kako treba![]()
Napisala Tomislava na VV za prekrasnu betu! Pa stoga čestitam od srca!!!
TOMISLAVA, čestitam i ovdje na prekrasnoj beti!!!
To mi zvuči tako nestvarno draga, iskreno ne mogu ni zamisliti takvu sreću... uživaj u svakoj sekundi ovog dana i svih koji slijede do trenutka kad ćeš upoznati svoje djetešce... zavidim ti, ali na najljepši mogući način...
valamala ,dozivjet ces , ni sama neces moci vjerovati da ti se to desilo ,a tek kad budes cekala prvi ultrazvuk uzbudenje isto kao kad ceks betu! eto ja ti to sve tako od srca zelim!
Tomislava ,sve cestitke na odlicnoj beti!
čestitam od srca Tomislava = trudnice s Vuka i ~~~~~~~~~~~~ za uzv
TOMISLAVA čestitam od srca na lijepoj beti.
dobro jutro curke drage,
evo kuham jaku, domaću kavu u ovo kišno jutro....
Kome ne odgovara domaća kava, nudim iznimno i nes, čaj i capppuccino.................![]()
Hvala, draga Kadauna, na finom nes-u (ne valja ti ta jaka crna kava).
Čestitke Tomislavi
~~~~~~~~~za Snekicu, Bab, ježić, m artu, missixty, hop i za sve druge čekalice bete
posebne ~~~~~~AB za dobitni postupak
Posljednje uređivanje od mare41 : 05.04.2011. at 08:56
Tomislava Hurra, čestitam![]()
![]()
Sjajna beta!
Za čekalice Snekicu, Bab, Ježič, M_artu, missixty, linalenu, ninu odpuno snažnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za vaše velike bete!!!
Cure, predivne ste i hvala vam na tome! Za sve bockalice i čekalice puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od
Pitam ja MM jutros uz kavu da li da radim test ili ne i kaže da on ne bi, pa čak ne bi ni betu vadio, neka čekam bar ponedjeljak ili koji drugi dan, a meni oči ispale, ne mogu ni četvrtak ili petak dočekati!Onda sam počela objašnjavati uzduž i poprijeko pa je zažalio šta je rekao
![]()
snekica, umrla sam od smijeha kada sam procitala tvoj post, he, he!
Tomislava,čestitam na beti!![]()
Pridruzujem se i ja na jutarnjoj kavici, ovoj domacoj sa malo mljeka
Hvala na cestitkama a drugim curama kojima predstoji beta zelim da mi se cim prije pridruze![]()
Jutro cure i od mene, a svim curama koje su iščekivanju koje čega od srca želim sve uspjehe ovog svijeta a ja sam od danas krenula i sa Puregonom tako da za šest dana slijedi i moj prvi pregled nadam se da će biti uspješan.