Vala mala mjesec je pun trudnica , nema ti druge nego da upadneš u ovaj vlak!!!!
Vala mala mjesec je pun trudnica , nema ti druge nego da upadneš u ovaj vlak!!!!
Hvala, kako ste sve predrage, puno mi to znači kad znam da navijate za mene i moju mrvicu kao i ja za vas svim srcem!
Trudnicama, čestitke od!
Tužnicama, veliki!
Svima ostalima, brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba, poslužite se!
![]()
Pridružujem se vibricama svima i za sve! I želim vam jednu lijepu i laku noć! Sutra je dan žena i ne moram ni reći što vam svima želim... Već smo žene i pol, svaka pojedina, sad da još postanemo i mame...![]()
Mene danas cijeli dan bolucka dolje i budi nadu i strah...
Bila sam 100% sigurna da ValaMala danas vadi betu i dosla sam na forum da vidim kolika je,kad ono beta tek 14.03.![]()
Svim cekalicama bete zelim puno strpljenja i sto manje ''onih'' simptoma![]()
Jos nitko nije skuvo kavu pa eto uzmite sa pladnja sto koja voli,tu je secer,tu je stevia,tu su zasladjivaci,ocete espresso,ness,dugu,kracu,cafelatte
ili kombo!!!
Ovim napitkom svakoj zelim sretan dan zena,ujedno majki i beba,takodjer i onima koje jos nisu majke zelim da to postanu ako ne ono sutra,a ono barem ove godine..
I sretno svima u postupcima,metacicama utrica,cekacicama punkcija,transfera i beta,svim zenicama![]()
Sela preslatki post![]()
Sela, ja sam već kavu popila s jednom preslatkom forumašicom i šaljem joj kiss, al super je i tvoja
svima~~~~~~~~~~~za sve što ih danas čeka.
Drage moje ženice, sretan vam vaš dan!!! I uvijek samo s jednom jedinom željom, za sad!
Novopečenim trudnicama čestitam sve u 16!!! Bravo cure!!! Zaslužile ste!!!![]()
Gizmos ja se vraćam među čekalice...beta čista nula.
Puno ~~~~~~ za druge ožujske čekalice da nastave s lijepim brojkama!!!!
I naravno sretan vam dan žena!
Charlie![]()
bez iznenađenja beta 0.100 U/L ...
Cure koje ste uspjele čestitke i sretno!![]()
Lua, baš mi je jako žao, kakav je plan za dalje?
Charlie![]()
Lua i Charlie
Svaka riječ je suvišna, znam kako se osjećate, želim vam snage za nastaviti dalje, jednom nam svima mora doći sunce!!!
Charlie, Lua, tiki_ajako mi je žao , drage moje
i sama sam sa knedlom u grlu ovih dana...granut` će i nama sunce, mora!
tiki_a
Tek sad sam vidjela, jako mi je žao! Toliko je snage i želje u tebi, da jednostavno ne može, a da jednog dana ne budeš nagrađena, kao i sve mi ovdje!!!!
Trudnicama iskrene čestitke, i neka im je sretna trudnoća!!!!![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 08.03.2011. at 13:45
Lua, ivica_k, tiki_a![]()
Lua,Charlie,tiki_a jako jako mi je žao cure.
hoces ,hoces bit ces i ne brini
evo ja sad dosla sa ultrazvuka i kod mene kuca jedno malo srce
Mury, nakon kiše uvijek dođe sunce, samo možda nekad malo kasnije...
Charlie, Lua, tiki_a , drage moje hrabrice, žao mi je, drži te se!
Tiki_a, stvarno sam imala nadu u ovaj tvoj postupak!
Seka35,čestitam!!!
Posljednje uređivanje od Snekica : 08.03.2011. at 17:40
Čitam i samo mi suze idu.. Charlie, Lua, tiki_a, Mury, ivica_k... ... ... tako vas razumijem. Moj test i beta se bliže i baš kako je neka od vas rekla samo mi je knedla u grlu od straha od te nule i ovog predivnog proljeća koje je pred nama i one poznate beskonačne boli što sve oko nas cvjeta osim našeg tijela koje žudi za svojim djetetom... toliko molim Boga i nadam se da već sada u meni jedna mrvica raste, no sumnja je sve jača i strah i sve... baš mi je teško danas onako skroz...
Bila sam u ljekarni kupiti onaj neki super osjetljivi test na trudnoću (GraviGnost Ultra, osjetljiv već na 10 jedinica). Ispred mene mama s bebom u koiicima, kupuje neke trudničke preparate za novu bebu u buši, a na blagajni do, kad sam ja tražila testove, čujem drugu svježu trudnicu kako razgovara s apotekarkom o ovim i onim tabletama za žgaravicu... dok ja kupujem ponovo i ponovo štapiće koji mi pilje u facu beskrajnim minusima...
Nemojte zamjeriti na crnjaku, u ponedjeljak je ta beta, a upravo smo saznali da mm u ponedjeljak popodne mora na tjedan dana poslovno na put i ne mogu zamisliti betu 0 i ono vrijeme poslije bez njega... Volim vas sve i želim vam da procvjetate ovo proljeće svojim predivnim pupoljcima. Pukne me tako malo bedara, pa budem bolje kad se isplačem...
Samo se ti isplači ali nemoj previše da ne naškodiš bebolincu koji ipak raste u tebi! To ti je draga moja, promjena raspoloženja koja je normalna u trudnoći!![]()
Drage moje suborke, hrabre i najbolje žene, što bih ja bez vas!!! Hvala vam na lijepim riječima!
ValaMala, potpuno te razumijem, znam o čemu pričaš, ali sam nekako uvjerena da te to peru ludi trudnički hormoni, evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je to od hormona
!!!!
Svima vam šaljem ogromni!!!
Seka bravo za srčeko!!!!
Lua, Charlie![]()
ivica_k
Mury bit će dobro, dođe svakome takav tužan dan..
ValaMala~~~~~+
seka drago mi je za srčeko malo.nadam se da si dobro i da se dobro osjećaš;puna optimizma.