snekice![]()
Normabel opušta mišiće, zato je idealan za prije transfera, kao i poslije i redovito se daje trudnicama osobito na početku trudnoće.![]()
ValaMala, sve si zapravo već sama rekla i sve znaš. Ja se ipak nadam da te osjećaj i testovi varaju i želim ti od srca da te beta ipak iznenadi.
A ako se to i ne desi, znaš i sama da glavu treba dići gore, naravno da nikad nećeš odustati! Dobro je što već imaš pripremljen plan za dalje.
Sretno ti bilo!
valamala, saljem ti puno,puno zagrljaja, i da, nikada ne smijemo odustati... nikada!!!!!!!!
svima![]()
valamala ,ipak je rano za test!
ipak su ti embrijoni vraceni drugi dan ,a test si po mom radila prerano ...
meni je beta 15 dan bila 220 ,pa sad malo razmisli ... kod mene su vracena dva treci dan i sigurno je bila kasna implatacija ,a nisam se dala iskusenju da napravim test.
ja mislim ako ne dobijes do ponedjeljka da ipak ima nesto ! zato nemoj vise do bete praviti testove i pokusaj se opustiti
Magnoli, mislim da sam pročitala kod doc. Radončića vezano za "duplanje bete", da zbog tog izraza pacijentice smatraju da se bata mora uduplati, a sasvim urednim smatra se i nalaz s duplanjem od 60 posto,
možeš, kako bi bila potpuno sigurna, postaviti mu pitanje na www.zdravljeizivot.com,
no mislim da je duplanje bete kod tebe sasvim uredu
smj HURA!!! ČESTITAM![]()
![]()
![]()
Sjajna beta, sjajna!!!!
Drage moje supatnice, svima jos jednom hvala za podrsku, zbilja, ali zbilja su mi znacili Vasi odgovori i razmjene misljenja.
Mare mi je rekLa da Vam se javim i na odbrojavanje (samo sam na Nakon transfera bila).
Jako sam sad samo isprepadana.
Prvo sam jako zeljela barem jos jednom u zivotu pozitivnu betu, i sad kad se desila, sad sam sva u strahu hocu li uspjeti do kraja...
Inace, ovo je VV beba, a danas je bila prva beta 17dpo i 15 dnt velicine 619 necega....
Prva trocifrena beta u mom zivotu.
Svima Vam zelim isto, i da se vise radujete, a manje plasite od mene...
smj, evo i ovdje cestitam od srca i znm kako se osjecas! naravno da ce sve biti u najboljem redu. jeli to smedkasto prestalo ?
smj, čestitke
šaljem ti ~~~~~~~~~~~~ da do kraja bude sve ok!!!
smj cestitam draga!!!!! jako sam sretna zbog svake od nas kad doceka svoju betu!!!!!
smj, čestitam! miruj ako bude još iscjetka (i javi doktoru).
smj čestitam i tu, a di nam je tablica trudnica
Ja se trebam zapisati za betu, sljedeći petak , to bi bio 12dnt
smj cestitam od srca i znam draga kako ti je, uzivaj sada sve ce biti u redu![]()
Jutro cure!
nitko nije skuhao kavu? E pa evo stiže fina....pa se slobodno poslužite...
I naravno,evo malo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što nam treba!
Lua hvala na kofi!!!!
Pikalice - suborke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se folikulići lijepo razvijaju i da nam bude dobitno!
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za kratke dane i velike bete!!!!
Smje, čestitam!!!!!!!!!!!!!!
Lua, hvala na kofičici, ja danas mislim na moje Čehinje-m artu i missixty, i na još jednu koja kreće na put!
Reni76![]()
Super!!! Čestitam!
Reni beta ti je zakon !!!!!!!![]()
![]()
Čestitam još jednom!
Meni je danas 5dnt, nisam nešto extra mirovala, više šetam (po dvorištu jer ako odem u shopping......), ne dižem ništa teško, ne spremam, ne kuham.... Sve radi MM.. Nadamo se da će ovaj put biti plusić!
Kristinaa...miruj...nek i oni nešto rade...![]()
Reni,čestitam na prekrasnoj beti!![]()
Reni76 cestitam na beti
Moja danas 18 dnt 4051 i sad sam na cekanju do 15-og kad je prvi pregled![]()
Curke sa krasnim betama od srca vam čestitam!!
Ja sam se sada vratila iz Mb, imamo samo 2 folikula, ali ja sam danas dr rekla da je meni i jedan dovoljan! Malo sam bila razočarana, ali sjetim se cura koje su imale i 10-ak pa na kraju nije bilo transfera, a ja se još uvijek nadam...
Dobro jutro trudnice i trudilice! Ja pripremila vrućupa tko voli, nek se posluži.
modesty, nemoj biti razočarana. Možda će baš oni donijeti one prave stanice. Kad bi trebala biti punkcija?
Posljednje uređivanje od ježić : 09.04.2011. at 07:53
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
Zimzalabim, 2. IVF, poliklinika Vili (nakon 1. IVF)
VELJAČA 2011.
Mojca, 1. ICSI, Cito
Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
Lela77, prirodno
Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
Watson, 7. IVF, Cito (nakon 6.IVF, VV)
Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
Gianna, prirodno (nakon 5X AIH, KB Osijek)
OŽUJAK 2011.
Sign, 1.IVF, Vinogradska
Tanjam, 4.ICSI, Sv.Duh (nakon 3. ICSI VV)
Jesen82, 1.IVF, IVF Centar (nakon 2XAIH, IVF Centar)
Delfin, 2.IVF, Vinogradska (nakon 1x IVF, Vinogradska)
Matto, 5. IVF, Cito ( nakon 3xAIH, 4xIVF, Cito)
Pretorija,X. IVF PFC Prag
Tikica, 1. IVF, CITO (nakon 4X AIH)
Katica, 3. FET, Mb, (nakon 6x IVF, 2x FET (1.beba Mb), Cito i Mb)
Makica, 4. IVF, Vinogradska ( nakon 1 stim.x IVF, 2x prir., Vinogradska)
Kiki30, 1. FET Mb (nakon 3xIVF Rijeka, 1XIVF Mb)
TRAVANJ 2011.
Hrabrica 29, 2. IVF KBC Rijeka (nakon 1. IVF, KBC Rijeka)
TOMISLAVA, 1.IVF, VV (nakon 2x AIH VV)
Reny 76, 11.IVF, VV (nakon 2XAIH, 4 X stim. IVF, 6 x prir.IVF)
Smj, 1. IVF, VV (nakon???)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Mona20, 07.04. (IVF Centar)
martinstoss, 09.04. (Cito)
artisan, 11.04. (IVF Centar)
valamala, 11.04. (VV)
capka, 11.04. (VV)
m arta, 11.04. (PFC Prag)
missixty, 11.04. (PFC Prag)
Sarahkay, 12.04. (IVF Centar)
alma_itd, 13.04. (Belgija)
Arizona311, 13.04. (Sv.Duh),
Miba, 14.04. (IVF Centar)
Linalena 15.04. (Sv.Duh)
Bab, 15.04. (Petrova)
Ježić, 15.04. (Petrova)
Kriistina, 15.04. (Petrova)
Marchie37, 16.04. (Mb)
ANGEL_26, 15.04.
Nina977 16.04. (Sv.Duh)
Ivana0409, 18.04. (Petrova)
Sezen, 20.04. (VV)
Nata, 20.04. (VV)
Palcicazg, 20.04. (Sv.Duh)
Tina2701, 21.04. (KB Osijek)
Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
LilyOfTheValey (KBC Rijeka)
Ona koja nije pisala (PFC Prag)
corinaII, 11.04. (Sv.Duh)
Jopam, (Cito)
Goga69, 09.04.(PFC Prag)
Nety, (Petrova)
Bugaboo, 13.04. (Mb)
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Venddy, (Cito)
Aurora blu, 11.04. (Cito)
Aurora* (KBC Rijeka)
Ptica1 , (Petrova)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
marnie, bubana, Ela28, inana, marisela, majalena, vita22, Šumskovoće, b.a.b.y., milla2, n&a, modesty4, olea77, marija_sa,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4. mjesec: Andream, anddu, aleksandraj, Crvenkapica 77, čuftica, Iberc, iva15, katja35, klikica, Lily, MASLINA1973, mare77, Mia Lilly, NINA30, Sanela-Naja, Sonja29, Sela,Tasha, tlatincica, tika08, tikki, vedre, zlatta,
5. mjesec: Cannisa, dhea, darmar, eva133, ivka13, jelena, MINI3, matahari, mury, mala bu, matahari nora77, pirica, prag, rikikiki, Sali, tlukaci5, tajna30,
6. mjesec: ambra, sara38, sanja1, tantolina, ptica1,
7. mjesec: medena8,
9. mjesec: kiara79, gošparka, frodo,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Aslan, Anabanana, amyx, brigitta, believes, ciklama1, charlie, Chiara, dani39, dorina199, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, hop, inaa, inna28, ivanchi78, innu, Iva Mia 2009, jadro, ja.sam.xyz., kaja82, kitty, kordica, kiša, lasta, Lua, Leva, maca papucarica, Mare41, marincezg, Mery0908, maza975, morskavila, Mrvica7, Maja_st, Nikolina-Zagreb, Niki, plavuša 007, pinny, Pea, ruža82, sonječka, snekica, sildad, slatkica, šiškica, taca70, tinkica, TrudyC, Tiki_a, vanchriban, Vuki, Zeena, zlatica,
U ponedjeljak sam na kontroli ponovo,pa ćemo tada vidjet kako stoje stvari i tek tada ću znati kad bi mogla biti punkcija.
Čestitke novopečenim trudnicama![]()
a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima nama da krenemo njihovim stopama!!!
reni, cestitam na ogromnoj beti!!!!!!!!!
svima vibrice od srca!
ajme, krasno i bravo RENI za duplanje... ostale trudnice, čestitam..... i BRAVO VUK, lijepo je vidjeti opet VV na listi trudnica, bravo!!!
Molim da me se skine s liste Fet u travnju, jer nista od toga. Dobila sam opet mengu. Drugi put u dva tjedna i to na estrofemu, pa sad cekam da mi se Mirna javi da vidim sto cu.
pa hebemu misha, ona koja nije pisala.... aj javi što će ti reći Mirna iz CZ
Posljednje uređivanje od Kadauna : 09.04.2011. at 18:09