Bab, čestitke, pa ti si nam trudnica , još ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete i urednu trudnoću!!!
Za Denny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i njene princeze, neka prođe sve u najboljem redu!!!
I svim ostalim za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Bab, čestitke, pa ti si nam trudnica , još ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete i urednu trudnoću!!!
Za Denny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i njene princeze, neka prođe sve u najboljem redu!!!
I svim ostalim za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skorašnji susret u ovo prekrasno proljeće
Bab čestitam i naravno za duplanje
Velike čestitke Bab
za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sve cure koje danas vade tetu betu, sretno![]()
bab ,čestitam za duplanje puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ptica puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju betu!!
Bab čestitam!!!!!!! Trudnica si nam, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Bab čestitam od srca! Moja betica je bila 9dn3dt 41,7, pa mi se i ova tvoja čini skroz lijepa. Znaš i sama da je sad najvažnije da se lijepo dupla, šaljem milijun ~~~~~!
Denny za tebe i tvoje curice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pinky pliz javljaj nam i dalje vijesti!
Hvala Vam cure punooo
Ja sam još onak nedorečena...htjela bi se veselit al me strah previše koči...
Ali prekrasno je pročitati sve ovo gore...
puno Vam hvala
I naravno, svim betalicama koje danas čekaju svoje čarobne brojkice želim da se raspamete ko i ja kad ih ugledaju !!!
Babevo oprezno skakućem i ja i bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~ za školsko duplanje u koje uopće ne sumnjam
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I još ovo:
danas sam pročitala za Kinki![]()
![]()
Bab draga, ovo je predivno! Baš sam sretna zbog tebe!![]()
cranky i denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab čestitam od srca!!! I za lijepo duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A Denny je na carskom? Pa šta je bilo?
Da sve prođe u redu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I za cranky isto~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Gabi25 : 11.04.2011. at 12:13
Čestitike od srca Bab! Nemaš pojma koliko mi je dragoevo skačem ko da je moja!
Konačno uspjeh u Petrovoj!!!
Posljednje uređivanje od TrudyC : 11.04.2011. at 12:16
Pinky - moja frendica je išla na carski ko fol u 8, došla na red u 9,30, pa dok se probudila iz anestezije, došla k sebi nakon 3 sata, pa malo na intnezivnoj itd. ...ne očekuj je prije 14 ili 15 sati.
Pinky koliko ja znam carski ne traje dugo sam po sebi, znat će bolje cure koje su ga prošle, ali ako je bila potpuna anestezija sve skupa ipak traje duže. Nadam se da su sve tri dobro![]()
za cranky i denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što laganiji porod i brži susret sa bebama
Bab čestitka na beti, za 10 dnt to je sasvim ok
Pinky carski rez je relativno brzo gotov, 20 min do pola sata. Nemoj se brinut ne znači da je odmah u 8 sati i bila u sali, a ako i je nakon toga je neko vrijeme (mislim barem 2 sata) u tzv šok sobi (možda se sada i drugačije zove). Dok bude bila u stanju javit se na telefon ipak mora proći nekoliko sati. Carski je ipak operacija. Ma volim vjerovati da je sve super i sa Denny i sa curicama
Bab za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
I još za Denny i Cranky i njihove cure~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sve je u redu i sa denny i sa bebama!!!!!!!
čestitam mami našoj!!!!!!!!
teta sa intenzivne je PO-##-##-LA što valjda svi zovemo pitat kako je i rekla je da smo bezobrazni i da trebamo zvati muža, da je to ipak intenzivna....
pa mi je kamen sa srca...
Čestitke Denny na blizancima i Bab za super betu!
o predivnih li vijesti danas!!!!
čestitam Bab bit će to sve super!!!
Denny, braaaaaaavooooooo i za tebe i za tvoje curkice.
Naravno, čestitke idu i ponosnom tati !!!
Sad još jaaakooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Cranky... da sve prođe brzo i glatko !!!
Denny, moje iskrene čestitke.....
Pinky, mislim da ćeš Denny moć dobit na mobitel tek sutra kad je prebace u sobu. koliko ja znam provest će noć u intenzivnoj....ipak je to operacija, a ne znam je li spinal ili totalka....ali svejedno.....
i ovdje još jednom čestitam našoj Denny na njenim curkama![]()
kad budem nešto konkretnije znala otvoriti ću temu za čestitke
dok Pinky ne otvori temu za čestitanje ja ću
za denny i bebice i tatu! Čestitkeeeeeeeeee!
I ja ću isto malo tu, za zagrijavanje![]()
![]()
za Denny i curke!!!!
Bab cestitam na beti
Denny cestitam na 2 srecice
Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
denny, čestitke na curicama
Cranky~~~~~~da sve prođe u redu!
Bab, službena trudnice čestitam,~~~~~da se beta uredno dupla![]()
Posljednje uređivanje od darmar : 11.04.2011. at 14:35
Bravo Denny i curice!
![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 11.04.2011. at 14:53
Dannyčestitke na
Bab, 14-ti dan bi to bilo preko 200 tako da...čestitam
denny čestitam!! bravo za curice!!
pinky, mozes ocekivat da ce ti se dani javit mozda veceras ili tek sutra. al mislim da sve ovisi i o smjeni sestara koje rade. smjena koja je bila po noci mi je na minut donila moj mob da se javim mm.al tek sutra dan ujutro su mi ga ponovno dali