Denny,čestitke na srećicama!
Bab ,tebi čestitke na beti!![]()
Denny,čestitke na srećicama!
Bab ,tebi čestitke na beti!![]()
Bravo za Denny i njene curice,Crancky.....ajdeeeeeeeeeeeeee..............
Denny
Jako sam sretna zbog tebe!
Cranky, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mislimo na tebe
Denny cestitam i ovdje od
Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab cestitam na pozitivnoj beti i saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo dupla![]()
Draga Denny, čestitam od srca!!!!!
Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od TwistedQ : 11.04.2011. at 20:58
Još jednom čestitke svima! Veselite me jakoooooo !!!! I nove trudnice i nove mame... Prekrasno!!!!! Proljeće je počelo...
Meni je danas 8dnt, sve ok... Čekamo i dalje!
Pusa svima!
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za daljnje velikeeee bete!![]()
Stigla je danas još jedna cura http://forum.roda.hr/threads/64741-Cranky-rodila-Saru!![]()
Cestitam Denny i cranky na dolasku njihovi beba!
LilyOfTheVally kakve su danas novosti kod tebe? Jel bila ovulacija i znas li vec da li su se JS uspjesno odmrznule?
ajme, pa to je i Denny rodila........... čestitke Denny, curama velka dobrodošlica a Cranky i tebi još jednom čestitke...........
Bab, za duplanje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čestitke denny i NM i curkama želim dobrodošlicu
Bab, draga, odčestitam na beti i jako jako ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredno duplanje, da se opustiš i uživaš školski do kraja. Curo to je TO!
![]()
Bab iskrene čestitke ti šaljem, i ~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje.
Denny čestitam od srca tebi i TM, a cure male dobro nam došle.
Pridruzujem se cestitkama
Bila je ovulacija, noc nedjelja na ponedjeljak, tocno sam osjetila kad je folikulic prsnuo i nakon toga me konacno prestao rasturati jajnik, a ujutro na uzv-u se to i potvrdilo.
Tako da danas je islo otapanje i oplodnja i guess.... Rekli su da ne zovemo do sutra pa cemo tako odmah dobiti info i o otapanju i o o oplodnji.
Iako volim sve znati odmah, danas sam imala bas uzasno tezak dan pa mi je dobro doslo sto cu znati tek sutra.....
Tebi je sutra (to je zapravo vec danas) punkcija?
Zelim da ti uhvate jednu lijepu zrelu stanicu i da se dese cuda u labu![]()
prekrasnih li vijesti!
cranky, denny CESTITAM OD SRCA!
bab, trudnice, cestitke i tebi! za pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
arizona, alma, sutra je beta? ogromne fige i vibre do neba!
Cranky, čestitam tebi i TM!
A maloj Sari dobrodošlica!
kriistina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu
Lily ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za odmrzavanje, oplodnju, tulum i transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako nam je ovo veselo odbrojavanje pored dva poroda i tri nove princeze![]()
![]()
![]()
Za nety i njene dvije mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se lijepo ulove za svoju mamu i da je više nikad ne puštaju!!!
LOTV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za otapanje, oplodnju i naravno bingo transfer!!!
Nety~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te za 2 tjedna usreći prekrasna beta.
Friškim mamama šaljem velikui brdo čestitki.
Kristiina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu,da bude ogrooomna.
Prijavljujem ulovljenju JS u prirodnom ciklusu. Transfer predvijen u petak. Bude li se naravno JS oplodila i do tada lijepo podijelila.![]()
bravo Aurora*,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši mogući scenarij!
Aurora sretno u petak.
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za petak!
Bravo Aurora*! Sretno za dalje ~~~~~
Trudnicama i mamama čestitke od srca!
Za čekalice koječega tisuće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Upravo mi je javila jedna cura koja je kod doktorice na VV betu 391 !
Ja svoju betu čekam sutra
Aurora*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrak tulum i dobitan et u petak !!!
Netty, neka tvoje Mrve ostanu s tobom i uveseljavaju te do kraja života !!!
Svim čekalicama bete sretno, ~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod![]()
svim curama trudničke ~~~~~~~~~~~~~~ pa nek svakoj posluži za što treba![]()
Aurora i ja imam et u petak, da nam ovaj stvarno bude dobitni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage cure, sve vas pozdravljam...evo nisam pisala duže vrijeme, pa sam vam htjela javiti da sam zatrudnila prirodnim putem!!!
Sad sam već u 14. tjednu.
Nakon 2 neuspjela ICSI-a na VV, desilo se čudo. Ne mogu vam ni opisati kako smo bili iznenađeni, sretni, u euforiji. Sve mi se ovo čini kao neki san, a onda pogledam slikicu s ultrazvuka i već mali trbuščić...i shvatim da ne sanjam!
Eto, to sam željela podijeliti s vama i svima zaželjeti najveću sreću, da sve ostvarite svoj san![]()
LOTV, Aurora*, venddy, sretno za transfere~~~~~~~~~~~~~!
milla2, za uspješnu aspiraciju~~~~~~~~~~~~~~!
netty, čestitke na mrvicama, nek se dobro prime za mamicu~~~~~~~~~~~~~!
capka, za veliku betu~~~~~~~~~~~~~~!
Marinči, čestitke na uspjehu, nek trudnoća do kraja prođe po školski!~~~~~~~~~~~~~!
I svima ostalima za što im treba~~~~~~~~~~~~~~!
Marinči, čestitke!
missixty, da i ovdje![]()
(jeste li vidjeli koliko plusića na Nakon transfera? sutra će forum skakati).
Aurora*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ za sve koje sutra vade ß i da se niz trudnoća nastavi.
Bab, ti imaš sutra opet vađenje bete? Za tebe i bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i lijepu pravilnu brojčicu!![]()
Joj Snekice...nemoj me ni podsjecati...tak sam nervozna...uzasno me strah da opet ne cujem onu strasnu rijec koja pocinje sa b... Jos jedno 15 sati pa cu bit pametnijaSvim sutrasnjim betasicama saljem tonu ~~~~~~~~~~~ da sve bude po planu.
prijavljujem se za sekundarni ivf u 5/2011
Cure čestitke na trudnoćama i neka sve bude dobro sljedećih 9 mjeseci. I neka se trudnička zaraza proširi na cijeli forum.
Bab posebne valove šaljem tebi da se beta podupla!
Bab milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje...