Čestitke svim curama sa lijepim betama
Mi smo danas otisli po svog Janeza & Mojcu i sada cekamo betu 26.4.
bugaboo evo i ovdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ za Janeza i Mojcu i veeeeeliku tetu betu
bugaboo za Janeza i Mojcu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čestitke svim novim trudnicama, ne znam vas sve pobrojati ali jako me veseli toliki broj trudnoća
AB za sutrašnji transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
molu i za tebe puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Arizona, alma_itd, angel_26 čestitam od srca! Danas je tako lijepo čitati odbrojavanje, toliko dobrih vijesti!
Bab, draga, držim figa za petak, jako najjače... i svim srcem ~~~~~~~~~ za duplanje!
ja jedva čekam da mi stigne M pa da počnem s pikicama, još tjedan otprilike![]()
bugaboo, za Janeza i Mojcu~~~~~~~~~~~~~~~! Nek se čvrsto prime!
Cure, ako M ugurate u svibnju, ili čak krajem travnja, onda meni ne preostaje ništa drugo nego sad po žurnom postupku ugurati J![]()
Svima želim što više, a da nema više
, bez obzira na abecedu, nek se slova mješaju...
cure, svim novim trudnicama i ovdje cestitke na lijepim betama!
bab, alma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje!
Bok ! Neznam dali se smije, ali ovako ostalo mi je 4 injekcije decapeptyla i jedna injekcija ovitrelle od 250 ( čuvano u frižderu ) i dvije ampule menopura, pa ako nekome treba, poklanjam, jer meni ne trebaju više.
svima velike bete od A do Ž![]()
+ Čestitke novim trudnicama, puse starim trudnicama i novopečenim mamicama.
Pikalicama neka su ubodi nježni, čekalicama bete dani laki i brzi, a čekalicama svega i svačega neka roda pokuca na vrata prije postupka![]()
![]()
od srca.... čestitam svim novim trudnicama i nek nas bude što više.... meni je danas 11 dnt, feeling da nam opet nije uspjelo, ali iapk čekamo betu u ponedjeljak..... kriistiina!!!! kako se ti osječaš??? kad češ vaditi betu????
Magnoli, ne mogu ti slati privatne poruke, no ako mogu rezervirati, meni će trebati. Puno hvala!
Magnoli, i ja se prijavljujem za sve troje ( idem u 5 mjesecu u postupak sa menopurima, decapeptylom i ovitrelle štopericom). Inače sam iz ZG, ne znam gdje ti živiš?
neću se uopće ni osvrtati na ovo ubacivanje vibri nego ću lijepo zavibrati od srca za sve trudnice, pikalice, čekalice punkcije, transfera i bete, curama koje su u postupku ili se tek spremaju u njega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice77 čestitam draga! I ja obožavam te iglesamo da se nešto događa, da se bebolinci mute - da je neki muving
Sretno ti bilo, od
![]()
crvenkapica77 sretno s bockanjem, neka cijeli postupak završi sa najsretnijim mogućim scenarijem![]()
Magnoli[/B], ne mogu ti slati privatne poruke, no ako mogu rezervirati, meni će trebati. Puno hvala![/QUOTE]
ostavljam ti email adresu ; magnoli26@gmail,com, pa se javi da ti ih onda dam![]()
Odgovorila sam ValaMala, pa ako njoj neće sve trebati, proslijedim tebi. Inače sam iz Zagreba.
Kao što sam već na jednoj temi napisala.. Danas mi je rođendan i za poklončić dobila spotting... Mislim da je ova priča za mene opet gotova.....
Svima od srca želim velike bete !!!!
Pusa !
Posljednje uređivanje od ježić : 14.04.2011. at 18:55
da nastavim niz-moja ß opet 1.2![]()
Joj, ježić, baš mi je žao što si "pišnula minus", ali dobro je kad ti ostane smisao za humor. Pusti ti ipak popišani minus, vidjet ćeš sutra šta će reć teta beta. Ja sam pišnula plus, pa mi ništa dobroga nije donio
. Ajde, drži mi se i javi na naš podforum šta je bilo.
Bab sutra...znas sto??Najvecu,najbolju,najcvrscu betu koja ostavlja bez sumnji i straha,samo cistu radost!!!![]()
Bravo Martinstoss-ima nas koji smo pisnuli plus,cak isli u operacije korjenovanja,pa smo ostali na imaginarnim brojevima!!!
Jezic i Miba![]()
svima sve naj,naj.......
Magnoli, odgovorila sam ti. Puno ti hvala. Trebat će mi, upravo dogovorili danas postupak sljedeći ciklus u Ljubljani. Curke, evo me opet u igri za nešto dana (naravno, možda upali u kućnoj radinosti ovaj ciklus, nikada ne gubim nadu!)
Magnoli, sad vidim da ne prolazi mail. Jel sigurno dobra adresa? Dobivam povratni mail da adresa magnoli26@gmail.com ne postoji..
Bab,draga..za sutra..za ogromnu betu!!!!
Puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šaljem ti![]()
Sad vidim, sorry zaboravila sam par slova ... magnolija26@gmail.com
hvala curke moje
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bugaboo sretno !!!
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
tuznicama puno
miba![]()
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra da te miš mali obraduje!
Svim tužnicama kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za brz povratak na ove staze i da čim ranije postanete sretnice!
Curama pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da im je to zadnje!!!![]()
Bab ~~~~~~~~~~~~ za duplu betu sutra
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~ javi nam sutra lijepe vijesti s ET![]()