ValaMala, ono što sam htjela reći da si ti još u prosjeku, apsolutno u prosjeku s tvojim stimulacijama i postupcima............. u stimuliranom postupku i pod normalnim uvjetima tek recimo svaka 4. žena ostvari trudnoću, kod nas bi ta stopa obzirom na zakon trebala biti i niža, možda svaka 5. žena ostvari trudnoću..... a u klomifenskim postupcima je taj postotak još manji................
Ima i jedan topic na tu temu, ako nađem - dignem ga...........

To je definitivno previše i ona i m bi trebali pokušati istražiti koliko god mogu i posavjetovati se s nekim dr. koji zna o tome
da nije tragicno bilo bi smijesno.Dakle hronoloski 12dnt 110, 14dnt 137, 16dnt 196 i naravno u srijedu opet vadim betu da vidimo koliko je narasla,a do tad se kljukam utrogestanima i estrofenom.Na poslu sjedim a u mislima sam u cekaonici kod dr.Meni je ovo 4 transfer i jedino je prosli put beta bila 0.Sad sam se stvarno nadala,jer sam kontala,ok ako bude pozitivna nece otici sa mengom jer je ne mogu dobiti zbog estrofema.Kontala sam da su prosle dvije otisle jer sam prokrvarila.Ali ovdje ocito nesto ne stima,jer je svaki put isto.Ako laze koza ne laze... Hm,jedva cekam slijedecu sedmicu da idem na razgovor,ako mi ne bude dao da radim dodatne pretrage otecu mu moj dosije i odoh ja dalje.Toliko sam za vikend citala o imunologiji i trombofiliji da sam sanjala da imam trombofiliju i tako sam bila sretna jer znam da cu konacno dobiti heparin
, ali me i strah ako ne uspijem, ne znam dal se uopće više nadati...

Toliko težimo pozitivnoj beti i plusu na testu, a onda ovakvo razočaranje.... 

neka i dalje sve teče besprijekorno