Stranica 31 od 73 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jutro cure, evo fina iz sunčanog nam Međimurja.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curama za šta god da im treba

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

kiki30 ~~~~neka bude uredna trudnoća do kraja
    nata i tina, bravo , ~~~~~~nek se bete dalje duplaju po pravilima i da trudnoća bude školska

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    nata i tina, bravo , ~~~~~~nek se bete dalje duplaju po pravilima i da trudnoća bude školska
    X

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Hvala svima na čestitkama.

Samo da se još podupla sutra.....

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da znate koliko se dvoumim dali sutra napraviti test ili čekati subotu i vaditi ß. Ne znam što će mi biti veće razočarenje ako nije uspjelo. Samo jedne srte na testu mi je već preko glave pa mislim da ću ustrajati do subote i samo vaditi ß.

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

..ja nisam mogla izdržati pa sam na 12 dpo napravila test i nisam mogla vjerovati kad sam vidjela pozitivan test....mislila sam da me netko zajebava

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ptica,čekaj subotu..neznam i ja sam se dvoumila i uvijek sam radila testove ali ovaj put baš nisam htjela i eto.. izdrži još malo... šaljem ti
    puno~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu!!!

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ptica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Da znate koliko se dvoumim dali sutra napraviti test ili čekati subotu i vaditi ß. Ne znam što će mi biti veće razočarenje ako nije uspjelo. Samo jedne srte na testu mi je već preko glave pa mislim da ću ustrajati do subote i samo vaditi ß.
    Ja neću više radit test, jer mi je ispao pozitivan na betu od 10.0, pa sam se bezveze radovala. Beta ti ipak pokaže pravo stanje, a i pouzdanija je. Sretno šta god odlučila!
    Posljednje uređivanje od martinstoss : 21.04.2011. at 15:10

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam juce i preko estrofema i utrogestana pocela malo krvarilti pa sam odlucila samoinicijativno da prekinem sa daljim maltretiranjem sebe i ne uzmem tablete sinoc.Danas stigli rezultati bete,pocela je padati konacno,a danas je pocela i prava menstruacija.Ustvari mislim da je to bio neki ''mini'' pobacaj,sto se bolova tice,a i komadi tkiva koji su ispadali su bili debeli veliki i sivo-ruzicasti(oprostite na detaljnom opisivanju,ali ja sam se uplasila kad sam otisla u wc).Nakon svakog grca gdje sam vidjela cini mi se sve zvijezde na nebu,osjetila sam tako olaksanje i opustanje u stomaku,da evo cijeli dan razmisljam o tom ''opustajucem'' osjecaju.

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

..ajme...sad si mene isplašila....ja trebam sutra drugu betu vaditi...

... žao mi je što si tako prošla....

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tina, s obzirom na obzir, mislim da je vrijeme da ti malo prestaneš čitat postove na ovoj temi, čisto da se ne nerviraš i ne plašiš. Bit će s tobom sve u redu, uostalom, mislim da si tu jedna od mlađih cura, a ti i tm nemate neke veće zdravstvene probleme. Molim te opusti se i misli pozitivno, i to je ključ uspjeha. Ajde, miči se sa kompa i misli kako će sutra beta bit 400.

alma, jako mi je žao što ti se to desilo! Drži se, ne daj se! Veliki zagrljaj utjehe ti šaljem!

(ne znam koristit ove smajliće koje vi koristite, osim osnovnih, pa nek mi netko pliz pošalje pp sa svim znakovima)

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Martinstoss....idem peći kolače...to mi je pametnije

...i da...smajlići su ti tamo dolje....samo pritisneš "idi na napredno"

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

alma, jako mi je zao, ali vidim da si ti dobro, vidim da cekas da se to okonca, pa da krenes dalje... svaka cast, nije lako.
    ja sam se jutros probudila prije 5h, danas u 9 mi je uzv i trebala bih vidjeti srceka, ali, nemam mira....toliko me je strah. mislim da ce mi srce iskociti....mislim da me svi razumijete, i vise nego dobro...
    ljubim vas sve, i vibre do neba svima, za sve sto nam treba.....

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

alma, ne stignemviše pratiti sve na forumu, tako da ne znam što si ti prošla sve od pretraga. Pogledaj malo na topicu o imunološkim Nakon toliko biokemijskih, možda ne bi bilo loše i s dr. R. u viliju malo porazgovarati.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ipak nisam napravila test čekam sutra pa šta bude. Jedina razlika u odnosu na prošli puta mi je konstantna bol u trbuhu kao da ću dobiti, prošli puta nisam imala nikakve tegobe.
    Tina stretno danas da se ß pravilno poduplala.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Makica, ~~~~~~~~~~~~da vidiš svoja srčeka i da bude sve ok!
    ptica1,~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju ogromnu betu!
    tina2701,~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje!
    svima!
    Posljednje uređivanje od martinstoss : 22.04.2011. at 08:52

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    svima!
    X veliki!
    Moja punkcija sutra ujutro

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    alma, ne stignemviše pratiti sve na forumu, tako da ne znam što si ti prošla sve od pretraga. Pogledaj malo na topicu o imunološkim Nakon toliko biokemijskih, možda ne bi bilo loše i s dr. R. u viliju malo porazgovarati.
    Od pretraga su radili prije 2 godine dok smo se pripremali za postupak hormone,histeroskopiju,i dna kontrolu za mene i MM.I sve je tada bilo u redu.U medjuvremenu sam dobila brdo hormona kroz 2 stimulacije i kojekakve pripreme i nikad vise nije ni jedan dodatni pregkled uradjen.Naostrili smo se i MM i ja za srijedu kad idemo na razgovor sa dr.Trazicu svakako imunoloske pretrage,hormone,nalaze na trombofiliju,ponovo histeroskopiju i mozda cak IMSI(cula sam da to u Njemackoj i Ceskoj rade).Ja sam u postupku u Belgiji i jako sam razocarana sa dr. cini mi se da sve radi po nekom standardnom protokolu pa dok ne upali.Nemam pojma kako ce biti u srijedu,samo se nadam da tamo nekakvu scenu ne napravim jer sam jos van sebe od svega,a i MM ima prilicno ''kratak fitilj".

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    svima!
    Veliki X

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    X veliki!
    Moja punkcija sutra ujutro
    Šumskica draga, sretno!

Cure moja M nikako da stigne, jučer kao neki spotting i više ništa (ja spoting obično nikad nemam, nego M jednostavno krene). Mislim da se previše veselim i jedva čekam da počne postupak i da postanem pikalica, da mi se sve smrdalo Jeste imale takva iskustva?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga Tikki, meni se to redovito dogadja pred svaki postupak - M jednostavno stane, nemam pojma zasto. Evo i sada mi kasni vec drugi mjesec a svi simptomi PMS su tu. Trudnoca nije pa cu najvjerojatnije slijedeci tjedan na pregled

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Beta se nije poduplala....

sa 134 je otišla na 150 i stala...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tina zao mi je jako

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tina
    tikki tnx i meni uvijek kasni prije pikanja...to je zbog napetosti. Hoće, polako, samo što nije

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tina, draga...žao mi je jako...znak kroz šta sad prolaziš i znam da ti je GROZNO !!!

Alma...žao mi je da je i tvoja priča bila jednaka mojoj...
    Ali moramo se nadati u bolje sutra i da ćemo jednom dočekati naše trudnoće bez one užasne riječi sa "b" ispred nje...

A moja je priča napokon krenula prema kraju...
    Jučer sam vadila petu ß i napokon je počela padati...kolko god to glupo zvuči, ali laknulo mi je. Sad se samo nadam da će M doći što prije da sve ovo zaboravim i ostavim daaaleeekooo iza sebe...

Tako da me možete skinuti sa liste...a moram priznati da je bilo prekrasno vidjeti i svoje ime gore na listi, među trudnicama...ah...nadam se da ću jednom tamo i ostati...duuugoo
    A sad treba preokrenuti i nebo i zemlju i tražiti sve moguće imunološke pretrage i one za trombofiliju...i ne idem u nove postupke dok sve ne obavim. Mislim da ne bi imala snage u neko skorije vrijeme proći još jedan ovakav scenarij...

Nisam bila u toku ovih dana pa Vam svima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe i vesele vijesti.

pusa velika

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Sumskovoce - neka punkcija (postupak) bude uspješna!
    tina - žao mi je....
    Bab i alma i držim fige da uspijete obaviti sve pretrage koje želite...

Moja današnja beta iznosi 3850, prvi pregled/uvz za tjedan dana...nadam se da će sve biti ok.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bab,draga..

Šumskica,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za punkciju!!!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tina2701 prvotno napisa Vidi poruku
    Beta se nije poduplala....

sa 134 je otišla na 150 i stala...
    Tina Znam na zalost kako ti je.Iz licnog iskustva znam da ce se to lose zavrsiti a jedino ti mogu dati savjet kao sto sam ga i ja ovdje na forumu dobila da uradis prije slijedeceg postupka imunoloske pretrage i pretrage na trombofiliju,da ne dozivljavas ponovo razocarenje sa nedupliranjem bete.

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

trombofiliju sam odradila...jer je moja teta ima ( izgubila bebu u 7 mj trudnoće)...

MPOvac mi kaže da on mene smatra trudnicom dokle god beta ne padne i ne dobijem m....i da ponovim betu u utorak...jer da se ona ne mora pravilno duplati kod svakoga....

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tina, pročitala sam prvo tvoj post na "inseminaciji" i sve sam ti napisala, ali sad vidim ovo, ne kužim se baš u te bete, ali nadam se da je tvoj dr. u pravu i da će ipak krenuti na dobro.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bab, alma~~~~~~~~~~~~~~za borbe koje su pred vama....
    nata, beta ti je mraaaaak!
    tina, nadam se da ce sve zavrsiti najbolje moguce

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

uf, koliko neduplirajucih beta ovdje u zadnje vrijeme bas mi je zao
    tina2701

Bab

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Možda je nešto u zraku, pa 5. mjesec donese više sreće svima.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Od pretraga su radili prije 2 godine dok smo se pripremali za postupak hormone,histeroskopiju,i dna kontrolu za mene i MM.I sve je tada bilo u redu.U medjuvremenu sam dobila brdo hormona kroz 2 stimulacije i kojekakve pripreme i nikad vise nije ni jedan dodatni pregkled uradjen.Naostrili smo se i MM i ja za srijedu kad idemo na razgovor sa dr.Trazicu svakako imunoloske pretrage,hormone,nalaze na trombofiliju,ponovo histeroskopiju i mozda cak IMSI(cula sam da to u Njemackoj i Ceskoj rade).Ja sam u postupku u Belgiji i jako sam razocarana sa dr. cini mi se da sve radi po nekom standardnom protokolu pa dok ne upali.Nemam pojma kako ce biti u srijedu,samo se nadam da tamo nekakvu scenu ne napravim jer sam jos van sebe od svega,a i MM ima prilicno ''kratak fitilj".
    A ja baš o Belgiji imala dobro mišljenje, ali mi financijski i geografski nepristupačno bilo. IMSI se sad dosta radi, rade ga i kod nas u Splitu (ne znam da li još negdje) i u Austriji, ali kako je meni objasnio doktor, nemaju svi razlog/osnove za IMSI. Čak niti samo loš spermiogram nije indikacija za IMSI.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bab

svim tužnicama šaljem veliki zagrljaj , a čekalicama želim velike bete

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    Bab

svim tužnicama šaljem veliki zagrljaj , a čekalicama želim velike bete
    X

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tina2701, alma_itd

ptica1?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mia74 velika
    nata beta je super, još jednom čestitam
    tina, alma, bab jako mi je žao cure

Moja punkcija bila sasvim OK, imamo 8 js i čekamo transfer u utorak. Dr me pitao želim li ovaj put pokušati transfer s 1 embriom, pa sam mu objasnila svoju silnu želju da budem mama blizancima i popustio je, transfer će ipak biti 3. dan (neće se čekati blastice)... Sad šaljem svoje anđele da pomognu mrvama da se lijepo oplode i postanu savršeni mali embrijići. Neka tulum u labu započne

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    tina2701, alma_itd

ptica1?
    Ništa ni ovaj puta, moja ß 1,2

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ptica1, žao mi je..

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ah ptica, žao mi je!

Sumskovoce, držim palce! Za tulum u labosu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ptica zao mi je

Sumskovoce za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ptica, žao mi je!
    Sumskovoce, bravo za js, lijepa brojčica! šaljem ti puno Uskršnjih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum do utorka u labu, kasnije u tvojoj buši!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za twinse!!!

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

...Šumskovoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu.....

...ja ću šiznut do utorka dok ne vidim šta se s mojom betom događa...jell pada ili što....sad mi ni u kom slučaju ovi blagdani i neradni ponedjeljak ne štimaju....

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sretan Uskrs svim suborkama i puno srece

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Drage cure, želim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs!!
    Evo, mi smo nakon polustimuliranog postupka u petak dobili 4 js od kojih su 3 oplodili. Ako sve bude ok. sutra je transfer.
    Iskustvo s punkcije je bolno...tj. zahvat sam nekako izdržala ali me brine to što u desnom jajniku još uvijek osjećam jake i oštre bolove...npr. kad se sjednem, kad u krevetu mijenjam položaj, kad kad sam na wc-u...Ponekad toliko boli da se ne mogu uspraviti. Nisam jako napuhnuta, ne krvarim pa pretpostavljam da je jajnik naotečen zbog pikanja, da boli i npr. zbog pritiska punog mjehura, te da treba proći neko vrijeme da se smiri.
    Ima netko iskustva s takvim bolovima?
    I da, jedno praktično pitanje...stavljam si vaginalno utriće 3x2. Pretpostavljam da na dan transfera jutarnju dozu popijem?..
    Pozzzzz

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje, želim vam sretan Uskrs!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj elen prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, želim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs!!
    Evo, mi smo nakon polustimuliranog postupka u petak dobili 4 js od kojih su 3 oplodili. Ako sve bude ok. sutra je transfer.
    Iskustvo s punkcije je bolno...tj. zahvat sam nekako izdržala ali me brine to što u desnom jajniku još uvijek osjećam jake i oštre bolove...npr. kad se sjednem, kad u krevetu mijenjam položaj, kad kad sam na wc-u...Ponekad toliko boli da se ne mogu uspraviti. Nisam jako napuhnuta, ne krvarim pa pretpostavljam da je jajnik naotečen zbog pikanja, da boli i npr. zbog pritiska punog mjehura, te da treba proći neko vrijeme da se smiri.

Ima netko iskustva s takvim bolovima?
    I da, jedno praktično pitanje...stavljam si vaginalno utriće 3x2. Pretpostavljam da na dan transfera jutarnju dozu popijem?..
    Pozzzzz
    Na dan transfera utriće popiješ.

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

elen, baš mi je drago što je dobro prošlo. Za bolove ne brini proći će kroz par dana. Ja sam od punkcije pa sve do transfera lagano krvarila, nije bila svježa krv već smećkasto, i sve je bilo u redu, prošlo. Na dan transfera utriće sam ponijela sa sobom pa ih je dr. stavio nakon zahvata, tako su mi rekli da napravim. Kako je TM, jel on ok, kako je njemu bilo. Sretno sutra.

Sretan Uskrs svima.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke moje, sretan Uskrs i neka sljedeći sve dočekamo s našim bebicama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •