Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    alma, ne stignemviše pratiti sve na forumu, tako da ne znam što si ti prošla sve od pretraga. Pogledaj malo na topicu o imunološkim Nakon toliko biokemijskih, možda ne bi bilo loše i s dr. R. u viliju malo porazgovarati.
    Od pretraga su radili prije 2 godine dok smo se pripremali za postupak hormone,histeroskopiju,i dna kontrolu za mene i MM.I sve je tada bilo u redu.U medjuvremenu sam dobila brdo hormona kroz 2 stimulacije i kojekakve pripreme i nikad vise nije ni jedan dodatni pregkled uradjen.Naostrili smo se i MM i ja za srijedu kad idemo na razgovor sa dr.Trazicu svakako imunoloske pretrage,hormone,nalaze na trombofiliju,ponovo histeroskopiju i mozda cak IMSI(cula sam da to u Njemackoj i Ceskoj rade).Ja sam u postupku u Belgiji i jako sam razocarana sa dr. cini mi se da sve radi po nekom standardnom protokolu pa dok ne upali.Nemam pojma kako ce biti u srijedu,samo se nadam da tamo nekakvu scenu ne napravim jer sam jos van sebe od svega,a i MM ima prilicno ''kratak fitilj".

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Od pretraga su radili prije 2 godine dok smo se pripremali za postupak hormone,histeroskopiju,i dna kontrolu za mene i MM.I sve je tada bilo u redu.U medjuvremenu sam dobila brdo hormona kroz 2 stimulacije i kojekakve pripreme i nikad vise nije ni jedan dodatni pregkled uradjen.Naostrili smo se i MM i ja za srijedu kad idemo na razgovor sa dr.Trazicu svakako imunoloske pretrage,hormone,nalaze na trombofiliju,ponovo histeroskopiju i mozda cak IMSI(cula sam da to u Njemackoj i Ceskoj rade).Ja sam u postupku u Belgiji i jako sam razocarana sa dr. cini mi se da sve radi po nekom standardnom protokolu pa dok ne upali.Nemam pojma kako ce biti u srijedu,samo se nadam da tamo nekakvu scenu ne napravim jer sam jos van sebe od svega,a i MM ima prilicno ''kratak fitilj".
    A ja baš o Belgiji imala dobro mišljenje, ali mi financijski i geografski nepristupačno bilo. IMSI se sad dosta radi, rade ga i kod nas u Splitu (ne znam da li još negdje) i u Austriji, ali kako je meni objasnio doktor, nemaju svi razlog/osnove za IMSI. Čak niti samo loš spermiogram nije indikacija za IMSI.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •