Aurora prekrasno!
MAJONI974 bravo za betu!
Cekamo dalje dobre vijesti.
Sumskovoce od tebe se ocekuje da nastavis Rijecki niz pozitivnih beta.![]()
Aurora
Pobježe mi poruka, ono što htjedoh reći je- Aurora* bravo, čestitam![]()
aurora, cestitke na
. Price kao tvoje nam daju snagu
Aurora,majoni...čestitam !!!!!![]()
Posljednje uređivanje od kiki30 : 11.05.2011. at 15:52
bok cure evo da se i vama javim
pratim vas i u dobru i u zlu rekli bi ,evo ja nisam mogla izdržati do 17 da vadim betu s obzirom da mi je danas 15 dana od transfera kupila ja testić i testirala kad ono dvi crtice,jedna je vidljivo tamnija a druga je prati u malo manjoj boji nijanse,e sad jeli je to to neznam sad me je valjda još više strah ,sto vi kažete
Aurora čestitke.....jesi ti ona koja je bila sa m u čekaoni? ili ona bez m.......izmamile ste mi suze obje koje ste izašle sa utrazvuka.....tolika sreća
[QUOTE=opa;1887534]bok cure evo da se i vama javim
pratim vas i u dobru i u zlu rekli bi ,evo ja nisam mogla izdržati do 17 da vadim betu s obzirom da mi je danas 15 dana od transfera kupila ja testić i testirala kad ono dvi crtice,jedna je vidljivo tamnija a druga je prati u malo manjoj boji nijanse,e sad jeli je to to neznam sad me je valjda još više strah ,sto vi kažete[/QUOT
Kod mene je svaki put bio test pozitivan kad mi je i beta bila pozitivna.Nadam se da ce za par dana i beta pokazati da si trudna...a ja ti cestitam od svegi vibram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu
![]()
Aurora*, čestitke na maloj točkici! Nek ona samo dalje lijepo raste!
majoni1974, prekrasno! Sad ~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi UZV!
opa, bravo za testić! Sad još lijepo izvadi betu da možemo pošteno čestitati!
aurora čestitke od srca na malenom kuckavom srcu
opa, super za crtice na testiću, bit će beta pozitivna nego štoevo još ~~~~~~~~ za jednu poštenu betu
![]()
Posljednje uređivanje od darmar : 11.05.2011. at 19:33
a joj,tina..tako mi je žao...znam kako je teško![]()
Tina jako mi je zaoMi smo trebale bii terminuse
Aurora super za UZV
Opa druga crtica je ipak crtica, drzim fige za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi veceras isto obavili 1. UZV, imam 2 mrvice u busi, imamo 2(jos uvijek ne vjerujem da su se obje blastice odlucile da me zele za mamu)
bugaboo, prekrasno! Znači stižu i Janez i Mojca!
inna28, žao mi je![]()
Aurora* bravo za srčeko, presretna sam zbog tebe i tm-a
bugaboo čestitam na dva srca, pridruži nam se na pdf blizanci
opa super za drugu crticu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
tina i inna28 žao mi je cureželim vam puno snage za dalje
svima za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi još sitno brojimo do našeg najljepšeg susreta. Držite nam fige drage moje da sve prođe dobro....
Tibi![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
bugaboo, opa čestitam od srca!
tužnice![]()
Hvala vam cure,tako je kako je,nema odustajanja.Već planiram novi postupak...
Sretno svima
Aurora* super za srčeko!!!
inna28 žao mi je
tina, strašno mi je žao zbog tebe...Jesi li prokrvarila prije onog drugog uzv ili nakon? Joj draga, baš mi je žao... drži se!
opa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
Bok cure,evo da se prijavim sa stanjem.Jučer napravljeni test koji je pokazao jedno slabiju crticu i odmah sam vadila krv.Bio mi je 15.d.p.t.Danas nalaz:302,9mlE/ml!!!
To bi bilo?????
Još sam sva van sebe!!!!!
tika Čestitam![]()
![]()
![]()
tika, čestitam i ovdje, bravo vi i bravo PFC!![]()
Aurora srčeko!!! Predivno!
bugaboo čestitam na dva srčeka, evo još jednih blizančeka!
opa krasno za drugu crticu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
tina i inna28 jako mi je žao... Želim vam puno snage za dalje
Tika, čestitam od srca!!!
Svima vibrice za sve!
Ja sutra imam prvi pregled od početka stimulacije, 8dc. Nadam se, strepim, sve redom. Samo neka bude dobra reakcija! Inače sinoć sam se jako prepala, neki se sjećate možda da sam u prošloj stimulaciji na svega 12 gonala bila na rubu HS, a sinoć odjednom napuhnut trbuh i nisam mogla mokriti normalno, bez obzira što sam puno pila. Hvala Bogu jutros je bolje, jedva čekam sutra da mi dr. kaže kako to sve izgleda. Mislite na mene...
ValaMala evo odmah brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnji pregled![]()
bugaboo veseli me sto je i tvoj 1. UZV protekao u najboljem mogucem redu, zelim ti da takav bude i svaki iduci i da ti trudnoca bude uredna do kraja, bez ikakvih komplikacija.
opa to je to, trudnoca je tu! tika08 cestitam!
tina2701 zao mi je sto se i u tvom slucaju samo jos jednom potvrdilo da nepravilno duplanje bete u pravilu ne sluti na dobro.
Ti si bila puna optimizma i vjere da mogu samo misliti koliko razocarenje je uslijedilo nakon toga... Iskreno mi je zao sto je tako zavrsilo.![]()
Kao utjehu bih ti zeljela ponoviti uvrijezeno misljenje da je jednom pozitivna beta dobar predznak za buducu uspjesnu trudnocu. Vjerujem da ce tvoja slijedeca uspjesna trudnoca doci vrlo brzo!
inna28 samo hrabro u novi postupka! Ovaj neuspjesan je samo korak blize on dobitnom!
Tibi drzim palceve da sve prodje u najboljem redu prilikom vaseg skorasnjeg najljepseg susreta.
tantolina znaci bila si tamo kada smo nas dvije od tri koje smo imale transfer na isti dan, izasle s 1. UZV s osmjehom na licu? Ja sam bila ona druga, bez muza. Inace uvijek gledam po cekaoni i mislim si ima li tamo koja forumasica. Koja si ti bila?
Obzirom da su nas putevi do sada vec vodili na ista mjesta (kod dr. Resa) od srca ti zelim da i ti svoju srecu pronadjes vec ovaj put, bas kao i ja, u Rijeci odakle smo i krenuli.
A Rijeci je u novije vrijeme izgleda dobro krenulo sto me jako raduje!
a72 tebi uskoro saljem detaljan izvjestaj.![]()