ježić, jelena, prima jako mi je žao cureNadam se da ćete uskoro biti u novim planovima i da ćete uskoro dočekati svoje pozitivne bete.
ježić, jelena, prima jako mi je žao cureNadam se da ćete uskoro biti u novim planovima i da ćete uskoro dočekati svoje pozitivne bete.
prima žao mi je draga moja
mislila sam puno na tebe i čekala sam da me iznenadiš. Drži se draga i samo hrabro naprijed, brzo ćeš ti biti opet trudnica.
ježić žao mi je![]()
prima
Nema odustajanja, planiramo dalje...
Jelena i prima jako mi je zao sto vas postupak ovaj put nije uspio.![]()
ježić i ruža82 zao mi je sto ni vas nije razveselio pozitivan test danas, ali nadam se da ste sada bar zavrsili s AIH pricom i da ce puno vise srece biti s IVFom.
Sumskovoce i opa bravo za velike bete!Odmah vam saljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 1. UZ i kuckajuca srca!
Jedno veliko bravo ovaj put i za Rijeku koja se konacno probudila i to sa kakvim rezultatima, tj. velikim betama!![]()
Sumsko beta ti je sumfasticna!!!!Zbog svake trudnice mi neizmjerno drago,ali za tebe mi je ono nesto!
Zasluzila si i neka te prati svako dobro i dalje!![]()
Ježić, žao mi je radi negativne bete
Nadam se da odmah planiraš dalje.
Šumskovoce svaka čast!!!
Sela~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Prima,JezicZao mi je cure. Planirajte nove postupke pa da uskoro i zbog vas poskakujemo od srece.
![]()
Šumskovoće i Opa bravo za bete. Čestitke![]()
![]()
Sela sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Sela, draga, sad sam vidjela! Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Opa, Šumskovoće čestitam na velikim betama!!!!!!!
Prima, Ježić i Jelena - evo ja vam se pridružujem.
beta 0,0![]()
Jelena, draga, žao mi je.Želim da ti ovo bude zadnji tužni postupak. Bit ćemo mi trudne, vidjet ćeš!
ježić i prima
Trudnicama, šumskovoće i opa čestitatam. Uživajte!
ValaMala sretno sutra!
šumskovoće bravooooooooooooo........... Rijeka gooooo,Opa čestitke............
ježić, prima
šumsko i opa, stvarno lijepe bete. čestitam od srca!
ajme, pa ovdje ima krasnih vijesti ovih dana.............
šumskovoće.......... čestitam na krasnom uzv pregledu i na ZWEI a sad ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
tako i našoj MIA Lilly i Slavi77 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv uskoro i za srčeko
nakon nekoliko mjeseci pauze evo me ponovno na forumu
ovaj put idemo u postupak sa smrznutim stanicama pa molim da me se ubaci na listu
novim trudnicama
svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba![]()
Tiki08 cestitam na jos jednoj lijepoj praskoj beti
Sumskica super za duplice
Mia Lilly, Slava77 za~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inana,
Vala Mala je prošla super, ali budemo njoj ostavili da javi vijesti.
Ja joj ovim putem šaljem još pokoju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan ET u nedjelju !!!
Ježić i prima...žao mi je curke
Ježić žao mi je! Bez obzira na to da te samo korak dijeli do stimulacije. Bilo bi super da je uspjelo, ali prebaci preko sebe, odtuguj i kreni u dobitni postupak! I ti ćeš ubrzo kao i Sumsko i Opa!
Tužnice drage, grlim vas i mislim na vas!
Hehe, Bab, hvala
Curke punkcija bolna beskrajno, ne mogu umanjivati, samo su mi suze tekle, prestrašno. Bilo je puno folikula, pa je to bilo i za očekivati, no mm je bio sa mnom, a to znači u takvim trenucima sve na svijetu.
Imamo 10 stanica!!! I to nije sve, čekat ćemo 5. dan, blastice i ako Bog da lijepi tulum u labu, transfer je u nedjelju. Tako sam sretna i zahvalna, ne možete zamisliti. Evo boli još dosta, odoh u horizontalu s mojim prijateljima utrićima, a vama svima šaljem veliki zagrljaj i hvala na vibricama!
ValaMala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!! Bitno da je ono najgore iza tebe, sad odmaraj i pripremaj bušu za dolazak bebica![]()
bila na uzv ,kad ono 2 GV ! a po beti očekivani 1 ....a u nekim kutevima se javlja nešto kao 3.genestacijska vrećica,koja izlazi iz jedne ,može biti prelamanje svijetlosti....al eto za tjedan dana opet uzv i pretrage.
wow milla! dobrodošla u klub mama duplića!
vala bravo!
ježić, prima![]()
Vala Mala cestitam na stanicama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nedjelju![]()
šumskovoće, opa
vala ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ned.
tužnicama![]()
Posljednje uređivanje od pirica : 17.05.2011. at 18:33
-svim novim trudnicama iskrene čestitke i puno~~~~~ da nastave školski do kraja
-Mury tebi puno ~~~~~~~~~ za lijepu ß i da ti se želja ispuni ( ona sa duplićima)
-Vala pa ti si stvarno super-žena-prošli smo put zajedno čekale ß a sad si već prošla punkciju-bravo i sretno na ET i nek ti ovaj postupak donese sreću ( usput-jesi uspjela napraviti pretrage?)
-tužnicama veliki-doći će i naše vrijeme!
miba, hvala ti. Ja sam ovo doslovce shvatila kao borbu za svoje dijete i ne pada mi na pamet posustati dok ga ne zagrlim i to po cijenu bilo kakve boli i žrtve.
Za pretrage misliš na imunološke? Nisam, brzo smo ušli u stimulaciju, a i nije tako relevantno u ovom trenu za mene pošto nisam nikada imala biokemijsku i imala sam samo jednu punu stimulaciju u Hrv.
Pusa velika
ajme šumsko pa bit će to košarkaški tim!!!
čestitke i još jedan bravo za Rijeku!!
ValaMala i ja sam prošla strašno bolnu rešovsku punkciju i želim ti da završi kao i moja!!
Posljednje uređivanje od coolerica : 17.05.2011. at 20:49
coolerica, joj znam da je sve to individualno i da smo različiti slučajevi, no ovo što si napisala me veseli kao malo dijete, jelda sam luda?![]()
ValaMala Cestitam tebi a i muzu na hrabrosti na punkciji, a jos vise na skolskom broju stanica! Ma suuuper!!!! Bas ste lijepo to odradili a sada navijamo i za uspjeh u labu![]()
jezic, zao mi je
sumskovoce, bravo, cestitam
Sela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milla super za ultrazvuk... baš ima twinsića u zadnje vrijemeNadam se da ću se i ja jednom pridružiti toj skupini...
ValaMala, najgori dio je iza tebe... bravo za hrabrost tebe (a i TM treba pohvaliti). Sad iz sveg srca vibram da bude opaki tulum u labu i da budu krasne blastice u nedjelju. ~~~~~~~~~~~~~~
Cure, hvala vam svima još jednom. Ja sam dobro, nedam se, borim se dalje... Šaljite ovu energiju onima kojima je sad potrebnija!
milla2, čestitam na ultrazvuku i duplićima!
ValaMala, čestitke na j.s.! Sad za dobar tulum i uspješan transfer ~~~~~~~~~~~~~~!
tikki velike vibre za tvoje mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ValaMalabravo za uspjesno odradjenu punkciju i sretno dalje!!! ~~~~~~~~~~
Juhuuu,ima li koga??????
Svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas.Vala Mala nadam se da su bolovi od punkcije popustili i da je tulum u labu sve u sesnaest![]()
valamala, super vijesti! sretno u nedjelju!
Ma znala sam ja da će to biti ok!! I još twinsi, upravo kako si željela!!! Draga moja, od srca ti želim sve najnajnajbolje i neka ti sve prođe savršeno pa čemo za lito dana šetati s kolicima ko munjene!!
Ambra ~~~~~~~~~~~~~~ za super start i nastavak riječko-istarskog niza trudnica!
Snekice šta ti čekaš da ne odeš u Ri? :-p Sad treba u napad!![]()