Sumsko i Opa sta reci sem,fascinantne beturine i hrpu cestitaka!!![]()
Sumsko i Opa sta reci sem,fascinantne beturine i hrpu cestitaka!!![]()
Evo, konačno da se javim. Od moje bete i ovaj put nažalost ništa. Puno hvala svima na podršci.
Sumskovoce, Opa, čestitam vam od srca! Zaista prekrasne bete!
Jelena, jako mi je žao. Veliki zagrljaj ti šaljem
Ružo????
sumskovoce,opa čestitam, stvarno beturine
ježić, pridružujem ti se, moja beta je negativna, planiramo dalje
prima žao mi je draga moja
mislila sam puno na tebe i čekala sam da me iznenadiš. Drži se draga i samo hrabro naprijed, brzo ćeš ti biti opet trudnica.
ježić žao mi je![]()
ježić, jelena, prima jako mi je žao cureNadam se da ćete uskoro biti u novim planovima i da ćete uskoro dočekati svoje pozitivne bete.
prima
Nema odustajanja, planiramo dalje...
Jelena i prima jako mi je zao sto vas postupak ovaj put nije uspio.![]()
ježić i ruža82 zao mi je sto ni vas nije razveselio pozitivan test danas, ali nadam se da ste sada bar zavrsili s AIH pricom i da ce puno vise srece biti s IVFom.
Sumskovoce i opa bravo za velike bete!Odmah vam saljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 1. UZ i kuckajuca srca!
Jedno veliko bravo ovaj put i za Rijeku koja se konacno probudila i to sa kakvim rezultatima, tj. velikim betama!![]()
Sumsko beta ti je sumfasticna!!!!Zbog svake trudnice mi neizmjerno drago,ali za tebe mi je ono nesto!
Zasluzila si i neka te prati svako dobro i dalje!![]()
Ježić, žao mi je radi negativne bete
Nadam se da odmah planiraš dalje.
Šumskovoce svaka čast!!!
Sela~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Prima,JezicZao mi je cure. Planirajte nove postupke pa da uskoro i zbog vas poskakujemo od srece.
![]()
Šumskovoće i Opa bravo za bete. Čestitke![]()
![]()
Sela sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Sela, draga, sad sam vidjela! Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Opa, Šumskovoće čestitam na velikim betama!!!!!!!
Prima, Ježić i Jelena - evo ja vam se pridružujem.
beta 0,0![]()
Jelena, draga, žao mi je.Želim da ti ovo bude zadnji tužni postupak. Bit ćemo mi trudne, vidjet ćeš!
ježić i prima
Trudnicama, šumskovoće i opa čestitatam. Uživajte!
ValaMala sretno sutra!
šumskovoće, opa
vala ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ned.
tužnicama![]()
Posljednje uređivanje od pirica : 17.05.2011. at 19:33
-svim novim trudnicama iskrene čestitke i puno~~~~~ da nastave školski do kraja
-Mury tebi puno ~~~~~~~~~ za lijepu ß i da ti se želja ispuni ( ona sa duplićima)
-Vala pa ti si stvarno super-žena-prošli smo put zajedno čekale ß a sad si već prošla punkciju-bravo i sretno na ET i nek ti ovaj postupak donese sreću ( usput-jesi uspjela napraviti pretrage?)
-tužnicama veliki-doći će i naše vrijeme!
šumskovoće bravooooooooooooo........... Rijeka gooooo,Opa čestitke............
ježić, prima
šumsko i opa, stvarno lijepe bete. čestitam od srca!
nakon nekoliko mjeseci pauze evo me ponovno na forumu
ovaj put idemo u postupak sa smrznutim stanicama pa molim da me se ubaci na listu
novim trudnicama
svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba![]()
ajme, pa ovdje ima krasnih vijesti ovih dana.............
šumskovoće.......... čestitam na krasnom uzv pregledu i na ZWEI a sad ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
tako i našoj MIA Lilly i Slavi77 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv uskoro i za srčeko
Tiki08 cestitam na jos jednoj lijepoj praskoj beti
Sumskica super za duplice
Mia Lilly, Slava77 za~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inana,
Vala Mala je prošla super, ali budemo njoj ostavili da javi vijesti.
Ja joj ovim putem šaljem još pokoju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan ET u nedjelju !!!
Ježić i prima...žao mi je curke
Ježić žao mi je! Bez obzira na to da te samo korak dijeli do stimulacije. Bilo bi super da je uspjelo, ali prebaci preko sebe, odtuguj i kreni u dobitni postupak! I ti ćeš ubrzo kao i Sumsko i Opa!
Tužnice drage, grlim vas i mislim na vas!
Hehe, Bab, hvala
Curke punkcija bolna beskrajno, ne mogu umanjivati, samo su mi suze tekle, prestrašno. Bilo je puno folikula, pa je to bilo i za očekivati, no mm je bio sa mnom, a to znači u takvim trenucima sve na svijetu.
Imamo 10 stanica!!! I to nije sve, čekat ćemo 5. dan, blastice i ako Bog da lijepi tulum u labu, transfer je u nedjelju. Tako sam sretna i zahvalna, ne možete zamisliti. Evo boli još dosta, odoh u horizontalu s mojim prijateljima utrićima, a vama svima šaljem veliki zagrljaj i hvala na vibricama!
ValaMala Cestitam tebi a i muzu na hrabrosti na punkciji, a jos vise na skolskom broju stanica! Ma suuuper!!!! Bas ste lijepo to odradili a sada navijamo i za uspjeh u labu![]()
jezic, zao mi je
sumskovoce, bravo, cestitam
Sela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ValaMala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!! Bitno da je ono najgore iza tebe, sad odmaraj i pripremaj bušu za dolazak bebica![]()
bila na uzv ,kad ono 2 GV ! a po beti očekivani 1 ....a u nekim kutevima se javlja nešto kao 3.genestacijska vrećica,koja izlazi iz jedne ,može biti prelamanje svijetlosti....al eto za tjedan dana opet uzv i pretrage.
wow milla! dobrodošla u klub mama duplića!
vala bravo!
ježić, prima![]()
Vala Mala cestitam na stanicama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nedjelju![]()
miba, hvala ti. Ja sam ovo doslovce shvatila kao borbu za svoje dijete i ne pada mi na pamet posustati dok ga ne zagrlim i to po cijenu bilo kakve boli i žrtve.
Za pretrage misliš na imunološke? Nisam, brzo smo ušli u stimulaciju, a i nije tako relevantno u ovom trenu za mene pošto nisam nikada imala biokemijsku i imala sam samo jednu punu stimulaciju u Hrv.
Pusa velika
ajme šumsko pa bit će to košarkaški tim!!!
čestitke i još jedan bravo za Rijeku!!
ValaMala i ja sam prošla strašno bolnu rešovsku punkciju i želim ti da završi kao i moja!!
Posljednje uređivanje od coolerica : 17.05.2011. at 21:49
coolerica, joj znam da je sve to individualno i da smo različiti slučajevi, no ovo što si napisala me veseli kao malo dijete, jelda sam luda?![]()
milla super za ultrazvuk... baš ima twinsića u zadnje vrijemeNadam se da ću se i ja jednom pridružiti toj skupini...
ValaMala, najgori dio je iza tebe... bravo za hrabrost tebe (a i TM treba pohvaliti). Sad iz sveg srca vibram da bude opaki tulum u labu i da budu krasne blastice u nedjelju. ~~~~~~~~~~~~~~
Cure, hvala vam svima još jednom. Ja sam dobro, nedam se, borim se dalje... Šaljite ovu energiju onima kojima je sad potrebnija!
milla2, čestitam na ultrazvuku i duplićima!
ValaMala, čestitke na j.s.! Sad za dobar tulum i uspješan transfer ~~~~~~~~~~~~~~!
tikki velike vibre za tvoje mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ValaMalabravo za uspjesno odradjenu punkciju i sretno dalje!!! ~~~~~~~~~~
Juhuuu,ima li koga??????
Svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas.Vala Mala nadam se da su bolovi od punkcije popustili i da je tulum u labu sve u sesnaest![]()