mare157 hvala ti evo sutra prva inekcija decapeptyla![]()
mare157 hvala ti evo sutra prva inekcija decapeptyla![]()
tužnicama, želim da skupite snage i da što prije budete u novom postupku i ostvarite željenu trudnoću
šumskovoće i opa čestitke na prekrasnim betama
čekalicama bete želim što više smijeha i optimističnih misli
čekalicama transfera želim da u labosu bude nezaboravan tulum, da bude što više blastica i za to šaljem mnoštvo pozitivnih ~~~~~~~~~~~
Ja sam 16.05.imala punkciju, dobila sam 27 stanica, al hvala Bogu i Mb na anesteziji, sada čekamo 21.05. i nadamo se da nas neće nitko zvati do tada, da sve ide po planu!
darmar, pa ti si prava koka, ne mogu doći k sebi, wow koji broj! Neka bude prekrasnih embrijića!!!
darmar bravo!!!! držim fige za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nemaš nikakve simptome hiperstimulacije?
šumskovoće čestitam od srca!!!!!
valamala za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šumskica....ovo je predivno!!!!!bila sam sretna a sada sam i duplo sretna za vas!!!!Ambra draga sada navijamo za tebe i kao što Mare kaže ti si nam sljedeča istarska,onda Snekica pa jaaaaa!!!!!kao što smo rekle OVA 2011 JE NAŠAAAA!!!!!!Mare najdraža avatar ti je predivan,šaljem vam tisuću bačina!!!kao i bebach i loksici!!!!![]()
Mare, otom potom!Ambra, ovo mora sad biti dobitno, nemoj se zezati!!! Naše Istrijanke su se nabrijale na trudnoću pa bi bio red da i mi probamo! Cure šta kažete na to???
Mare, avatar ti je hertzlich![]()
vidim tamo na 39+ da se naveliko komentiraju avatari, pa kad je vec rijec o vizualizaciji, moram rec da sam odusevljena s avatarima i mare41 i tlatincice. ...cure, nadam se da slijedite Auroru* u stopu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure, nisam pametna kaj da napravim... naime, danas mi je 11 dnt 3d a od jučer navečer imam skroz lagani spoting (par kapi smeđeg i malo utrića i prozirne sluzi sa par žilica krvi). Bazalna mi je u padu zadnja 4 dana (iako sam na utrićima ima moj uobičajeni uzorak kretanja i pada baš kao pred normalnu M). I sad ja ne znam, dali da idem sutra vaditi betu ili u petak? (testič mi je negativan bio i jučer i danas). Nekak mi je glupo stavljati utriće i "zadržavati" mengu ako je to to što se želi probiti. Ima možda netko neku sugestiju ili iskustvo za podijeliti? Ja nisam ni sama pametna...
Draga tikki...puno puta je bilo takvih slučajeva pa na kraju uspješna trudnoća!!!a bilo je i obrnuto...znam kako ti je i najgori je to period čekanja...ne želim ti davati pretjerane nade ali uspjeh je moguč...beta je jedina siguran pokazatelj trudnoće,probaj sačekati još koji dan....želim ti od srca najljepši scenarij na kraju!!!![]()
vulkan kad krećeš?
tikki, stpljen - spašen - čekaj petak (kažem ja koja nikad ne čekam...)
tikki, odi sutra vaditi betu. Ona će sigurno pokazati ako je trudnoća, a ako nije, bar ćeš prestati s utrićima i dočekati normalnu mengu. Mislim da ti je 12dnt3d sasvim ok. Nadam se od sveg srca da ćeš nas iznenaditi krasnom betom i još jednom trudnoćom koja je imala na početku ovakav spoting.
Snekica ja sam si uzela pauzu sve do kraja ljeta pa po našu bebicu koja nas čeka u MB za 9 mj...nadam se da če nas iznenaditi!!!neznam kako uopće uspjevam toliko čekati ali trebalo mi je!!!još samo ti Ambra i ja i onda če nas na kavici biti puno,puno...ali morat čemo naći ogroman prostor za sva ta kolica!!!!![]()
darmar, stvarno si prava koka! Nek ti tulum bude super!
Ambra, ~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolno pikanje!
tikki, draga, ja bi izvadila betu. Kod mene ova stara mudra "strpljen-spašen" slabo pali. Ali ti od srca želim da te beta ipak ugodno iznenadi!![]()
Tikki, i ja bih izvadila betu, nemaš iskreno što čekati i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iako simptomi ne izgledaju dobro (temperatura + spotting).
Cure, svima želim dobro jutro i serviram virtualni kavicu.
jutro drage žene!
velika pusa svima, a našoj dragoj GIZMOS molba da me kad bude radila listu prebaci u 6. mj.
morali smo zbog poslovnih obaveza pomaknuti postupak!
Pridružujem se kavici....pratim Vas svakodnevno, čestitam svim friškim trudnicama, tužnicama šaljem veliki virtualni zagrljaj, čekalicama koječega vibrice do neba!!!!!!
Konačno stiže M i uskoro postajem pikalica.
Ovih mjeseci se svašta izdogađalo, tako da nikako nisam mogla u postupak. Konačno je završena priča s lošim brisevima, cistama.....
Kadauna, hvala na kavici!
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
Na prvoj kavici lani u ovo doba Šumskica se zezala da će doći busom, a evo sad ispada da će joj za lito dana baš to i trebati, jedan slatki minibus za njene dvojkice!! Naći ćemo mi poziciju, samo se vi uključite u vlakić!! Dakle po svemu sudeči, ti zaokružuješ niz trudnica u 9.mj!!
snekice moja draga, dužna sam ti cafe, ne?Moramo se malo nacakulati, dugo nismo!
Ambra sretan početak i pikanje i još sretniji završetak. Ionako ti je potpis predug pa bi stvarno bilo vrijeme da upišeš neku betu na dnu!! Mislim na tebe!!!
jutro svima, pridružujem se kavici....
Šaljem svima mnoštvo ~~~~~~~~~~~~~~~~za što got kome teba!
Gabi25, do sada je sve pod kontrolom, nadam se da neće doći do hiperstimulacije i da ćemo u subotu preuzeti našu/e blasticu/eHvala svima
![]()
Darmar drzim fige za puno kvalitetnih blastica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Svima ostalima puno vibrica za sve sto vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo ja prijavljujem svoju betu od jučer koja je 1336,napokon i ja imam tu prekrasnu brojku,samo da se suta beta još poveća.
Jer mi može ko reći koliko bi mi trebala biti sutra beta?
Hvala vam cure!! Bila sam dosta down, i nije mi se uopce dalo ici ponovo u postupak, bojim se da cu ponovo biti tužna,ali nekako sam zadjne vrijeme vesela i pozitivna..
Vulkan pa di si ti? Mare 157..uuuf moj potpis, ma što više nule skupljam bliži mi se taj plusić, tako se bar ja tješim. U svakom slučaju hvala ti.
Snekica ha ha necu se zazati, ali nemoj ni ti, mislim da je vrijeme došlo i za tebe![]()
duda, čestitam beta je odlična,~~~~~~~~~~~~~~~ne sumnjam u uredno duplanje
to je trudnoća iz MB Fet, ako sam dobro popratila
pregršt~~~~~~~~~~~~~~~~~za darmar i njezin MB postupak
posebno mi znače uspjesi parova s teškom dijagnozom muške neplodnosti, jer mi daju vjetar u krila
Postupak je iz FET Mb.vraćena mi je 1 ,jer ovaj put smo se odlučili za 1 ,prošli put smo vraćali 2 pa ništa ,a sad eto i ta jedna se uhvatila,beta sam vadila 12dpt.prirodni ciklus ,jedino što mi je ovulacija bila 18 dc.a trasfer smo imali 23dc. mislila sam da od toga neće biti niša jer sve mi je nekako bilo kasno ,pa smo se zato i odlučili da ćemo samo 1 vratiti kad eto to uspjelo .Hvala svima na lijepim željama ,i ja svima želim da što prije dobiju lijepe pozitivne bete i da budu žive i zdrave bebice.
dudadudaduda, iskrene čestitke - beta ti je fantastična![]()
![]()
!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 19.05.2011. at 16:53
dudaduda i od mene cestitke![]()
Samo kratko da se javim.... Čestitam suborkama na lijepim betama a svima kojima nije uspjelo šaljem veliki virtualni zagrljaj. Moja prva folikulometrija je zadovoljavajuća, end. trolinijski, 5,5 mm i imamo 7 folikula od 10-11 mm.S obzirmom da sam od nedjelje bolesna i imam temperaturu preko 38 stupnjeva dobro je.
duda cestitam!
dudadudaduda čestitke!!!
Sonja, puno sreće za dalje!
darmar za tulum u labu i prekrasne blasciste,
šaljem trudničku prašinu
i nadam se će decaptetili donijeti sreću....
još se nadam da sam pogodila tko je vlasnica ovog nicka
matto draga pun pogodak
nadam se da će tvoji trudnički decapeptyli i prašina zaista donijeti sreću
cure hvala svima na pozitivnim vibricama![]()
evo cure samo da javim ono što sam pretpostavila nakon pada temperature i spotinga... moja beta je velika 0
sutra ćemo vidjet možda što dalje, danas smo imali brainstorming i za sada imamo neke okvirne ideje što bi mogli dalje... nema odustajanja... to je sigurno![]()