Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    vulkan kad krećeš?
    tikki, stpljen - spašen - čekaj petak (kažem ja koja nikad ne čekam...)
    Snekica ja sam si uzela pauzu sve do kraja ljeta pa po našu bebicu koja nas čeka u MB za 9 mj...nadam se da če nas iznenaditi!!!neznam kako uopće uspjevam toliko čekati ali trebalo mi je!!!još samo ti Ambra i ja i onda če nas na kavici biti puno,puno...ali morat čemo naći ogroman prostor za sva ta kolica!!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Snekica ja sam si uzela pauzu sve do kraja ljeta pa po našu bebicu koja nas čeka u MB za 9 mj...nadam se da če nas iznenaditi!!!neznam kako uopće uspjevam toliko čekati ali trebalo mi je!!!još samo ti Ambra i ja i onda če nas na kavici biti puno,puno...ali morat čemo naći ogroman prostor za sva ta kolica!!!!
    Na prvoj kavici lani u ovo doba Šumskica se zezala da će doći busom, a evo sad ispada da će joj za lito dana baš to i trebati, jedan slatki minibus za njene dvojkice!! Naći ćemo mi poziciju, samo se vi uključite u vlakić!! Dakle po svemu sudeči, ti zaokružuješ niz trudnica u 9.mj!!
    snekice moja draga, dužna sam ti cafe, ne? Moramo se malo nacakulati, dugo nismo!
    Ambra sretan početak i pikanje i još sretniji završetak. Ionako ti je potpis predug pa bi stvarno bilo vrijeme da upišeš neku betu na dnu!! Mislim na tebe!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •