Nikad u životu nisam vidjela ni natruhe druge crtice, osim u trudnoći ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ValaMala za najljepši rođendan (ili godišnjicu, zaboravila sam)![]()
Nikad u životu nisam vidjela ni natruhe druge crtice, osim u trudnoći ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ValaMala za najljepši rođendan (ili godišnjicu, zaboravila sam)![]()
Vala Mala, dobiti ćeš najljepši poklon za rođendan!
Ja isto nisam nikada vidjela drugu crtu na testu, a radila sam ga neznamnisama puta,
a što je fora bila sam trudna i samo u tom dobitnom slučaju nisam radila test,
nego sam išla vaditi betu jer sam bila sigurna da nisam trudna (htjela sa skinuti sa utrogestana).
Vala mala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobro jutro cure, evo nas opet sa suncem.... cure, kad ćemo na forumsku kavicu, pravu na Bundeku?
Dok je nema ja evo nudim virtualnu kavicu u ovo divno jutro
ValaMala, nadam se da ti Pinky neće vidjeti post jer se ona posebno ljuti na rano testiranje, a ovo je fakat rano 5dnt blastica. No ja ću samo lagano ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredan nastavak, za tamnjenje crte na testu, za pozitivnu betu.
Za sve neprijavljene postupke, za moje cure koje su u postupku incognito najveće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovog svijeta, strijepim i čekam s vama.![]()
valamala,predpostavljam da si i danas radila test,pa cekamo podebljanje crtice
Crtica jutros jasno vidljiva i tamnija. Nadamo se najljepšem, ali još uvijek s oprezom u srcu...![]()
Vala pa to je bas ono sto se trazi!!!Bravo za debelu crticu!!!!Jos samo beta da kaze zavrsnu..!!!!![]()
ValaMala od srca da beta bude ogromna šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tigrica L![]()
ValaMala, ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Tigrical, ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer!
Evo i mene, kao što je naša draga rozalija priopćila (hvala joj), imam dvije, kako dr.kaže, divne blastice na čuvanju, a četiri zamrznute. Hvala vam svima na željama i vibrama, danas brojimo 8dnt, simptoma nemam ama baš nikakvih....
svim curama koje su ostvarile svoj san i dočekale pozitivnu betu veliko ČESTITAM!
čekalicama bete želim strpljenja i smirenosti, a najviše optimizma i naravno što ljepše bete
tužnicama želim da dignu glavu, skupe snage i krenu dalje, idemo do cilja!
ValaMala svaka čast na hrabrostisuper za pozitivan testić i beta će sigurno biti supeeer.
darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti se ostvare moja "proročanstva" od prije nekoliko dana pa da beta bude sa 3 možda i 4 znamenke!!!!
valamala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vejjjjiiiiiiiikkuuuuuuuuuuuuu teeeeeeeettttuuuuuuuuuuu beeeeeeeeetuuuuuuu![]()
darmar i tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu !!!
vala mala, pa ja propustih ovo, jeeeeeeeeeeee, kako sam sretna, navijam, navijam...ja sam maloprije primila stopericu, imam desetak folikula, koji su jutros bili svi oko 19 mm, u utorak je punkcija, res je zadovoljan tokom desavanja, nadam se da ce folikule biti pune...sretno cure i veliki pozdrav iz slovenije....
joj đe me nađe
samo sam pomislila - o bože me sačuvaj, beta joj je 5.6. a ona piški po testu sada
vala, jesi li primila brevactid nakon transfera?
pošto ja ne smatram blijede crtice trudnoćom (po tome bi mi doma već 3 diteta spavala) neću još čestitati, samo ću vibrati da BETA bude ogromna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iskreno - blijede i lagano tamneće crtice mogu ti dati krila a mogu te baciti debelo ispod poda. ko što su mene bacale. zato ih mrzim iz dna duše, njih i piškenje po testovima prerano i euforične izjave tipa: JEEEEEEEEEEE SVAKA DRUGA CRTICA JE TRUDNOĆA KOLIKO GOD BLIJEDA BILA JEEEEEEEEE
i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu
dusa draga ,jedva cekam utorak ,a vec se i veselim s tobom!!!
ValaMala, evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta pokaže fini broj i potvrdi test
darmar,tebi draga posebno znaš što želim, i uvjerena sam da će vam se snovi ovaj put ostvariti, evo ti još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
TigricaL za uspješan transfer, i ogromnu beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svi ostalim za sve što im treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo meni također 8dnt, i vidim niko mi nije odgovorio za temperaturu, a ja je mjerim i dalje bijedna, inače simptoma drugih nikakvih..
Valamala, da beta bude ogromna~~~~~~~~![]()
Obavljen transfer jedne, kako kažu, odlične blastociste!
svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cranky, imat će Rijeka puno malih frendova, tigrical~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
tigrical čestitam na transferu odlične blastociste![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tigrical šaljem hrpu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeliku betu!
tigrica bravo za krasnu blasticu! Sada nek se primi za svoju mamu!![]()
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i moje inkognituše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i one koje nisu incognito ali više ne pišu o postupku ~~~~~~~~~~~~~~i ona koja ne piše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure, obzirom da još nije bilo kave danas... evo jedno mirišljave za ugodno popodne![]()
A ja ću ubacitza jedan plus s VV iz prvog postupka (nije na forumu), al svejedno čestitam (dok čekamo betu)
Tigrica L volimo te "odlične" blastice..........![]()
tigrical, bravo za blasticu! Nek se čvrsto, čvrsto primi!
tigrical, puno ~~~~~~~~~~~~da se mala mrvica čvrsto primi !!!
vala, je li danas tamnija? di si cili dan?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tigrical za tvoju blasticu da se čvrsto primi za mamicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tigrical evo još malo i od mene~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za blasticu da se čvrsto uhvati