Aurora*za vašu djevojčicu, i neka se nastavi sve školski!!!
Ptica1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrasnju betu![]()
Aurora, baš sam se mislila što je s tobom, neka malena samo lijepo napreduje. Pusa objema!!!
Aurora*, super, super!!! Uživaj u slatkim danima![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 23.06.2011. at 16:18
curke -hvala na podršci
svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba
-ja sam preživjela punkciju-dobili 6js-još da uspije tulum u labu ...
miba, super rezultat! Eto, ti brineš zbog godina, a ja imam 30, i dobijemo isti broj j.s. Zato draga ne brigaj zbog godina, ja sam se uvjerila da godine nemaju nikakve veze, jer nečiji biološki sat otkuca u 30-im, a nečiji u 50-im ( nadm se da si ti jedna od tih). Evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super tulum u labu!!!
Mury jel vadiš sutra betu???
miba...super za 6 js...ja sa 31.g.nikad nisam dobila js..bila bih presretna i sa dvije...draga,za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima za sve što vam treba...
Aurora*..bravo za curicu...želim ti školski i dalje....
Kiara79, vadim sutra betu...pa valjda ću sutra biti i pametnijaInače, danas mi je 35 dc, a ciklusi mi traju 27-30 dana (ovo je definitivno rekord, osim u ona moja dva kratka trudnička staža). Od utorka nema više niti smeđeg iscjetka, mada mi cike i dalje nisu niti bolne, niti nešto ekstra velike ( a inače su mi u mojim dosadašnjim trudnoćama bile i bolne i velike), pa se baš i ne smijem puno nadati...
miba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas sve iznenadi tvoja sutrašnja veeelika beta!
Aurura* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju curicu!
mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu !!!!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnji super rezultat!![]()
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danasnju betu![]()
Mury,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu brojčicu!
još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice bete!
Moja beta danas 573 17dpt trodnevnog embrija........u pon 13 dpt bila 155...nadam se da je to ok....sva sam u strahu
matahari, super se poduplalo, čestitaaaam!
Evo još jedna u nizu negativnih ß kod mene, ni ovaj puta ništa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima kojima su potrebne
Opet gledam ambra tvoju betu i pitam se koliko će male dječice tu da bude.Bravo za prekrasnu betu.
Cure imam jedno pitanje....kada bi se trebala vidit gv? danas bila na utz i nije doc vidio ništa...danas mi je 17dnt....sad sam malo u komi.....
tantolina,i ja bi rekla da je rano...moj ciklus je 28 dana,znači školski (bar nekaj) i i GV se mislim vidjela sa nekih 5+3-4 dana...ne prije tak da se ne uzrujavaš..bit će
Za sve ostale...puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve pomalo,od naših školski odrađenih 30 TT ljubimo vas sve![]()
meni se vidjela 23 dnt, možda ti je ipak malo prerano
tantolina, prvo da ti čestitam. Ja sam danas bila vaditi betu i mislila sam da ce me pregledati, ali rekli su tek nakon 7. tjedna. Tako da mislim da je možda još rano.
Tantolina meni se GV vrećica vidjela na 5+4 i mislim da je još kod tebe rano.
Moja današnja beta 396![]()
![]()
Tresem se od straha, sreće....hvala vam svima na vibrama!Hvala Bogu i svim svecima što su mi molitve uslišane!!! A sad gibam kod gin. po još utrića i da vidim što dalje!
Vidim danas puno trudnica, iskrene čestitke!!!
Tužnicama zagrljaj, a čekalicama koječega puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ i ovaj put i od mene trudničke prašine![]()