ja sam na čekanju za punkciju 21.03. a onda je sve na točkicama...
ja sam na čekanju za punkciju 21.03. a onda je sve na točkicama...
xyz, čestitam!
jel to bio femarski postupak?
xyz![]()
čestitke!!!!!!!!!!
čestitke xyz
Čekamo betu 28.03. nakon FET-a u Mb.
samo da se javim da nismo ni stigli do bete...vještica točna u dan
zao mi je lasta.Najveca utjeha je sto imate smrzlice, zato ti zelim da vam skorasnji FET bude dobitan.
![]()
hvala svima. sad pauza i pripreme za 1. IVF u svibnju...
Evo i mene -od danas na klomifenu pa da vidimo da li ću i kako reagirati!
Venddy i ValaMala - sretno!
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~
matahari, lasta, žao mi je cure![]()
katica, znači otišla si po mrvice~~~~~~+
matahari znaci nije upalilo ni poslijepodnevno vadjenje bete? Bas mi je zao.Ali tek sada dolazi ono pravo i obzirom da je postupak blizu vjerujem da ce i tvoje raspolozenje uskoro biti za 5!
hej draga. vidiš, niti poslijepodnevni pokušaj nije urodio plodom. a, trebala sam biti trudnija nego u jutro.
mm kaže da mu je dan kad ja vadim betu najsretniji dan na svijetu...dok ne stignu rezultati.
danas je posebno tužan, iskreno mi je ovaj put teže zbog njega nego zbog mene. više sreće drugi put!!!
matahari i lastažao mi je cure
matahari razumijem te kad kažeš da ti je teže zbog TM-a i njegove tuge. Meni je taj dio najteži od svega, kako će MM to podnijeti i koliko tužan će biti... Šaljem jedan velikida tuga brzo prođe. Uskoro stiže i tvoj IVF BINGO
vidjet ćeš
i mm je bio jako utučen. I mene je to ubilo.......alo evo za naše mužiće![]()
katica sretno!
lasta, matahari žao mi je...
matahari i lasta
baš mi je žao cure.pokušajte biti jake i skupiti snagu za dalje.
a nejavlja se XYZ??di si draga.jesi vadila betu?sretnooooo
Evo samo da objavim i ovdje. Od moje bete ništa, rezultat negativan.![]()
Ajoj, ježić, ja inace AIH postupke vise uopce ne dozivljavam (to je posljedica dugotrajne MPO borbe), ali za tebe sam se bas nekako nadala. Zao mi je sto upravo ti nisi bila ona iznimka.![]()
Posljednje uređivanje od Aurora* : 18.03.2011. at 16:08
Cure, sutra mi je prva folikulometrija nakon 3 dana ove male doze gonala i totalno sam nervozna. Bojim se da možda nisam nikako odreagirala, molim vibrice!![]()
Hvala svima na podršci! Nema odustajanja, glavu sam podigla gore i nadam se da uskoro krećem dalje.
Moje čestitke XYZ od srca!
Vala, sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Za prave folikule!
Evo cure da se i ja javim. U četvrtak mi je bio ET i na ultrazvuku sam vidjela našu malu mrvicu. Skoro sam dr. pitala da mi da sliku, jer nažalost nikad nisam uspjela vidjeti plod (exuterine). A sada čekanje bete !!
ValaMala luda tastatura ne vibra, ali ja vibram da će biti dobro!Sretno!
Valamala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za 1. folikulometriju i fine js!
Hrabrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretno i hrabro iščekivanje bete!!!
ValaMala~~~~~~~za uzv
katica, jaaako lijepo ~~~~~~~za + za 10 dana
Hrabrica29~~~~~+
ježić![]()
Ježić evo ti jedan zagrljaj i puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da si strahovala uzalud i da je sve bilo savršeno
Posljednje uređivanje od lasta : 19.03.2011. at 14:50
Hej curke,
ni moja tastatura ne vibra, haha, ako netko zna kako napraviti vibrice na macu, molim pomoć!
Evo, prošla prva folikulometrija i kaže dr. da sam odreagirala i da vidi brdo folikula. E sad može biti svašta, znate i same. Može ih biti hrpetina za punkciju, no i on kaže da ne zna koji će u kojoj fazi stati ili nastaviti rasti... To je zapravo malo zeznuto kod nas s pcosom, jer tijelo je naviklo stvarati hrpu malih folikula/cisti, koje nikad ne sazriju za ovulaciju. Zato je bolje s nama na duge protokole, jer supresija utiša vlastite hormone i onda radi samo stimulacija.
No, ja se nadam da će biti nešto dobrih folikula za punkciju, ma vjerujem u to! Punkcija je vjerojatno u petak, malo me hvata strah jer je prošla bila stvarno bolna a bilo je svega 3 folikula, neću ni misliti o punkciji npr. 20-30 folikula bez anestezije... No, uvijek uvijek imam svoj cilj pred očima, ono maleno kucajuće srce za koje je mama već sada spremna napraviti sve na svijetu, a kamo li ne podnijeti bol jedne obične punkcije (koja uostalom još nikoga nije ubila, haha)...
Pusa i vibrice svima...
ValaMala ja ti od srca šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se sretnih za tvoje folikule.