Alma, sory što te preskačemo, ali čestitike i ugodnih devet mjeseci
Alma, sory što te preskačemo, ali čestitike i ugodnih devet mjeseci
Vanchriban, i ovdje da ti čestitam na lijepoj beti!!!![]()
Vanchriban cestitam![]()
Posljednje uređivanje od bugaboo : 29.06.2011. at 15:24
nije me bilo neko vrijeme... odmaram, uživam u praznicima i veselim se jeseni
murry žao mi je... teško je sada, a na kraju nadam se postoji za sve nas ovdje happy end - samo netko ima, nažalost, teži put
novim trednicama čestitkke![]()
Alma_idt, čestitke od srca za ovu prelijepu betu, i njenu finu cifru ida malena/malene mrvice ostanu kod svoje mame narednih 9 mjeseci od srca želim....![]()
Curke ajde molim vas za pomoć...sutra mi je točno mjesec dana od ET-a; a ja već dva dana imam lagano povišenu temperaturu 37,0-37,5...jel to normalno...imam li razloga za brigu...???
Alma prekrasno ti se beta poduplala...bravoooo
alma_itd, beta se prekrasno uduplala, super, tako mi je drago zbog tebe
, želim ti od srca urednu trudnoću do kraja
![]()
alma_itd jako mi je drago radi tebe, nakon onih biokemijskih bilo je i vrijeme za ovako lijepu betu! Čestitam!
Alma bravo za betu!
Milivoj, zar već 31+3??? Woow! Kako vrijeme leti!![]()
Alma cestitam!
Sanja pazi svoje mrvice,i neka u ovo doba sljedece godine gurkas kolica po kvartu!!!!
Svima puse
Alma Čestitam, sjajno duplanje - to je to![]()
![]()
alma bravo za duplanje...sad čekamo malo...
Tia i tata čestitke na dečkiću!!!![]()
ninocka28 jučer je rodila svoje srećice!!
http://forum.roda.hr/threads/66312-N...01#post1916101
Hej curke dugo vas ne uspijevam pratiti, pa cestitam od srca svim novim trudnicama, grlim tuznice i vibram svima u akciji.
ja sam prosli petak jako prokrvarila i zavrsila na hitnoj u uzasnom strahu za bebu, no pokazalo se da je srceko ok i beba velika, ali imam hematom od blizanaca i ostala sam u bolnici na strogom mirovanju. Jucer sam opet prokrvarila i opet strah, ali uzv je pokazao da je beba ok i to izlazi od hematoma.
evo uhvatila sam priliku da se javim s tudeg moba, moj ne voli forum. Puno vas pozdravljam i vibrajte za naseg bebolina koji vise ne izgleda kao hrpa stanica, nego prava beba s glavicom.
Ninocka čestitamo!!! Kako to vrijeme brzo prolazi!![]()
Valamala, puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvog malog/velikog borca!!! Da čim prije stigneš kući i da dalje bude sve školski!!!![]()
Mury draga nemogu vjerovati! Nadam se da će dragi Bog na kraju ipak nagraditi sve tvoje boli! Drži se !
Alma
ValaMala puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebača i za tebe-sretno!
valamala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se vise ne sekiras,da uzivas u trudnoci do kraja
alma suuuuuper beta !!!!
novopecenim mamama i tatama cestitke !!!
svima ostalima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vala Mala puno vibrica ti šaljemsamo polako i drži se. Okreni se sebi i bebici - sad ste vas dvoje najbitniji
![]()
Valamala~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoju malu bebicu hrabricu da sve bude ok.
ValaMala ~~~~~~ za vašu hrabru i snažnu bebicu, i da što prije prođu strahovi i da kreneš zaista uživati u trudnoći!
Tia čestitke!!!
ValaMala, vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bit će dobro...mora....![]()
Vala, bit će sve u redu, miruj i evo šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebicu.
ValaMala, cijeli svemir dobrih misli za malog borca i hrabru mamu!
![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 01.07.2011. at 14:02
ValaMala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
murymislim na tebe stalno, drži se draga
![]()
valamala,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju bebicu
alma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko