Stranica 8 od 73 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure evo da se i ja javim, danas sam opet bila na folikulometriji s tim da pijem po jedan klomifen od 6.tog dana ciklusa, dr je rekao da vidi tri folikula sto je dobro s obzirom na dozu ali da endometrij kaska... opet u pon narucena na pregled i punkcija u utorak ili srijedu a meni je u utorak 16. dan ciklusa, jeli netko imao punkciju tako kasno? meni je dosad uvijek bila 13. dan.
    vec sam nekako u strahu da ce i ovaj postupak zavrsiti nulom, znam da ne smijem tako razmisljati ali ...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aslan, krcaj se ananasom i ciklom za endometrij!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Valamala super za folikuliće,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno dalje!
    Mislim da ćemo isti dan imati punkciju!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Snekica, neka nam bude dobitna!

aslan, evo naša eva s VV koja sad čeka tetu betu je imala punkciju 18dc, jednostavno se sporije razvijao folikulić, isto na klomifenu. Ništa ti ne brini, sve je to individualno. Navijam za tebe, bildaj si endić, a ako ga i ne uspiješ podebljati ciklom i tako to, dat će ti dr. estrofem. Vidjet ćeš, negdje u isto vrijeme ima da objavljujemo ogromne bete. Dogovoreno?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Moja tastatura radi savršeno, tako da evo, svim čekalicama punkcije, bete i koječeg drugog šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
    Sretno cure!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo i mene sa druge folikulometrije,danas 9 dc i dr.baš i nije prezadovoljan...kao ni ja...folikulići opet stali,u četvrtak bili 10-11 mm,a isto tako su i danas...
    pa ja stvarno više ne znam što da radim...
    užasno se bojim onog scenarija od prošle godine...opet je krenulo loše i baš sam izbedirana...

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kiara 79 tako lijepo piše u tvome potpisu ...nebo strpljive voli....stoga glavu gore i oboružaj se pozitivnim mislima!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kiara79, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se folikulići pokrenu
    Valamala

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara 79 tako lijepo piše u tvome potpisu ...nebo strpljive voli....stoga glavu gore i oboružaj se pozitivnim mislima!
    X

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kiara, aslan, ValaMala, Snekica~~~~~~

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tikki, za ogromnu betu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku

kiara, aslan, ValaMala, Snekica~~~~~~
    X
    Sretno drage cure!!!!!!!!!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    tikki, za ogromnu betu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    X

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala vam ženice drage...uz vas je sve ovo puno lakše..
    moramo biti strpljive i čekati,jer malo zlato negdje čeka na nas...

svima vama za sve što vam treba..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tiki_a mmm fina kavica..
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 20.03.2011. at 10:27

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kiara, trgnut će se folikuli! Navijam za tebe!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo sad čekamo betu 31.03 nakon fet-a i nadamo se najboljem...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kiara, uvijek se sjetim jedne svoje frendice koja je prije dvije godine krenula u svoj prvi postupak, folikul (jedan jedini, a primila preko 40 menopura) se toliko sporo razvijao da je dr već htio stati s postupkom, ali je ipak nastavio s terapijom. Danas je ponosna majka prekrasne djevojčice iz tog jedinog postupka.
    ~~~~~~~~~~~~~~~za isti ishod.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara, uvijek se sjetim jedne svoje frendice koja je prije dvije godine krenula u svoj prvi postupak, folikul (jedan jedini, a primila preko 40 menopura) se toliko sporo razvijao da je dr već htio stati s postupkom, ali je ipak nastavio s terapijom. Danas je ponosna majka prekrasne djevojčice iz tog jedinog postupka.
    ~~~~~~~~~~~~~~~za isti ishod.
    andream draga...hvala ti...bila bih prezadovoljna takvim ishodom..

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    cure evo da se i ja javim, danas sam opet bila na folikulometriji s tim da pijem po jedan klomifen od 6.tog dana ciklusa, dr je rekao da vidi tri folikula sto je dobro s obzirom na dozu ali da endometrij kaska... opet u pon narucena na pregled i punkcija u utorak ili srijedu a meni je u utorak 16. dan ciklusa, jeli netko imao punkciju tako kasno? meni je dosad uvijek bila 13. dan.
    vec sam nekako u strahu da ce i ovaj postupak zavrsiti nulom, znam da ne smijem tako razmisljati ali ...
    draga.. sve je to ok.. ja sam sada imala punkciju 15dc... i još su bili skroz stali s rastom... pa ih je doc razdrmao sa 3 ampule gonala a do tada sam dobivala 2 ampule.. i sve je ispalo ok...

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene sa druge folikulometrije,danas 9 dc i dr.baš i nije prezadovoljan...kao ni ja...folikulići opet stali,u četvrtak bili 10-11 mm,a isto tako su i danas...
    pa ja stvarno više ne znam što da radim...
    užasno se bojim onog scenarija od prošle godine...opet je krenulo loše i baš sam izbedirana...
    biti će sve dobro.. mora.. znam da nije laka ova igra živaca.. ali znam da ti to možeš!
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 20.03.2011. at 20:37

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

thanks jesen82 ti si prava pozitiva i nadam se da cemo svi zavrsiti kao ti-ostati trudne!!! joj sutra kod dr i vec me strah sto ce reci za endometrij... i kad je tocno punkcija.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    thanks jesen82 ti si prava pozitiva i nadam se da cemo svi zavrsiti kao ti-ostati trudne!!! joj sutra kod dr i vec me strah sto ce reci za endometrij... i kad je tocno punkcija.
    čuj... ja sam bila konstantno u brizi kroz postupak... pa još kada su bili stali... doc se i sada toga sjeti... nikako da to zaboravi

ali eto... na kraju je uspjelo.. i razumijem da brineš ali budeš ti to.. znam ja! i ja ti želim da završiš kao ja... pa da i tebi naš doc s toliko sreće kao meni danas gleda ultrazvuk... kako je bio happy kaže on meni.. sve je ok.. a sad mi dajte da se divim koju minutu što vidim na ekranu zato ja znam da si u najboljim rukama.. prepusti mu se.. vjeruj... uistinu mu je stalo i svaka od nas mu je važna i jedinstvena...

draga glavu gore, hrabro i ponosno dalje.. vidiš što si već prošla i da ima u tebi snage i hrabrosti i da samo hranro grabiš dalje

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo fine,mirisljave za ugodan pocetak dana i prociscavanje misli.Kome nije dosta jedna,evo jos,ali ne pretjerivati
    Svima sretno u postupcima!
    Sneki rezultate!
    Bab uskoro

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo ja danas brojim 3dpt i sad počela neka nervoza.dva dana bili u mb,nisam na to mislila,ko da smo išli na mali odmor a sad sama doma samo to na pameti..uh moram nekamo zbrisat..drugo niš ne osjetim,još mi je čudnije jer nema ni utrića-a baš mi ni ne fale

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Danas mi je 12 dnt,nikakvih,ama baš nikakvih simptoma nema....strah me da će i beta biti sukladno simptomima
    Baš sam

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tinkica ne daj se,možda se baš ugodno iznenadiš-navijamo za veliku betu

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Evo fine,mirisljave za ugodan pocetak dana i prociscavanje misli.Kome nije dosta jedna,evo jos,ali ne pretjerivati
    Svima sretno u postupcima!
    Sneki rezultate!
    Bab uskoro
    Draga moja, baš ti je fina kavica
    Šaljem puunoo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curkama koje danas čekaju ß, idu na punkcije ili ET-e, za folikulometrije, pikanja...ma za sve što god vam treba

Je, Selice moja...brzo sam i ja u akciji...jedva čekam

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aslan, bit će to super, a onda smo skupa čekalice dobitne bete!
    Tinkica, nema to veze, znam osobno puno cura koje su bile uvjerene da nisu trudne jer od ET nisu imale apsolutno nikakvih simptoma, a sada se npr. jedna od njih ne miče s wc-a koliko jadna povraća. Budi lijepo pozitivna, uskoro skačemo s tobom od veselja!
    Sela, ma kuhaš najfinije jutarnje kafice...

Evo mene s 2. folikulometrije. Kaže dr. da su jajnici već ogromni, a i na monitoru sam vidjela hrpu folikula, dosta baš onako velikih. Nastavljam s po 1 gonalom, a dodao mi je i 1 cetrotide dnevno. Za što su ono ti cetrotidi?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vala cetrotid ti je supresija

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dakle njegova funkcija bi bila da folikuli koje imam ne bi pod utjecajem mojih hormona nekontrolirano rasli ili pucali, što li? No ne djeluje li on onda također i na ostale folikule koji još trebaju sazrijeti?

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo i mene na odbrojavanju do bete 2.4. , dobila 2 mrvice na čuvanje pa se nadam da će tu i ostati

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle njegova funkcija bi bila da folikuli koje imam ne bi pod utjecajem mojih hormona nekontrolirano rasli ili pucali, što li? No ne djeluje li on onda također i na ostale folikule koji još trebaju sazrijeti?
    on snižva lh i pod njim folikuli neće prijevremno puknut, da li djeluje na još šta hmmm ne znam

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala cure na podršci,mm mi neda da radim test ni betu do srijede,a ja ću prošvikati! Milim u pitanju su 2 dana,al eto...pozitiva,pozitiva dođi k meni!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tinkice , ja isto nisam imala nikakvih simptom,kad ono beta 220

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

da zaželim svim dragim curama puno uspjeha, prekrasne folikule, još lijepše stanice i najljepše zametke a svim čekalicama prekrasne duplajuće bete

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tako ni meni moj nije dao da napravim test, a na kraju je ionako bio negativan. Drzi se bit će sve pet.

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ValaMala za tebe i tvoje folikule~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ od srca i za sve ostale djevojke kojima su potrebne.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tikki jesi vadila betu?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vadila brtu, sad čekam MM s rezultatima (u 15h). Ali jutros mi je temperatura pala sa lijepih 37 na 36.7, isto tako mi je bilo prošli put, na dan bete tepeeaturni pad. A vidjet ćemo za 45 min... Nemam dobar feeling

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

pozdrav svim hrabrim ženama ovdje.
    ja sam danas tek pristupila ovom formu..... ne znam si ni potpis još napraviti pa ću Vam se ovako pretstvaiti: ja 1979 bez jajovoda, mm 1974 sve ok (malo varira s-gram, ništa strašno).
    toliko ste pozitivne da nisam mogla ne javiti se. sve smo mi prestrašene i pondekad sklone crnim mislima, ali vaše priče, savjeti, tješenja su me fascinirali. mi vam se pridružujemo na listu čekalica imamo pikice u frižideru i čekamo m pa da se počnemo pikati. vjerujem da će uz vas sve biti lakše.
    svima puno sreće

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tikki draga...nemoj se bedirati prije vremena...pa ni onda.
    Ako ne bude sada, bit će drugi put...znam da ćeš sada reći lako je njoj pričati, ali za dva-tri dana ćeš već imati novi plan i bit će lakše, vjeruj mi.
    A opet, možda te baš iznenadi debela beturina...ja jako ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za takav scenarij

Smarta, dobrodošla među nas...nadam se da ćeš se brzo preseliti na neke veselije pdf-ove. Ne kažem da kod nas nije veselo, ali znaš na što mislim

Želim ti da ti ove pikice budu zadnje i da za 9 mjeseci u naručju držiš svoje malo zlato.

pusa svima

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Moj rezultat opet negativan

U 4.mj smo naručeni za ivf pa možda bude više sreće...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tikki draga...

brzo će 4 mjesec..a onda sljedi i pravi posao...drž' se !

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

tiki

smarta dobro nam dosla i sto prije trudna bila

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    tiki

smarta dobro nam dosla i sto prije trudna bila
    X

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tikkica 4 mjesec je pred vratima!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

čekalicama beta puuuno~~~~~~~~~~~~~~~!
    koliko god čekanje bete teško pada jedva čekam 5. mjesec pa da i ja opet iščekujem betu !

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Drage moje cure,
    hvala vam na dobrodošlici i lijepim željama. Divim se vašoj hrabrosti i ustrajnosti, a najviše vašoj snazi da hrabrite druge dok i same proživljavate teške trenutke isčekivanja ili loših vijesti. Ja sam do sada pokušavala prirodnim putem (zbog nekoliko faktora, ali neču sad o tome) i proživljavala ono loše sama sa mm. Sad smo mm i ja odlučili da idemo na ivf i sretna sam što sam našla vas hrabre žene. Možda same i niste svjesne koliko svaka vaša riječ može olakšati neke teške trenutke i koliko je lakše sve proživljavati kad se možete ipak jedna drugoj pojadati. Puno puta sam se rasplakala čitajući vaše tekstove, ali svi oni uljevaju nadu i čine nas jačima. Danas sam se "upisala" na ovaj formu dok sam bila na poslu pa vam nisam stigla odvojiti par minuta za par rečenica. Sad sam doma i imam potrebu napisati vam da ste hrabrije nego što mislite i da vaši tekstovi pokazuju veliku snagu. Nemojte odustajati.Sve nas čekaju dobre vijesti i ostarenje ovog cilja, samo neki moraju malo pričekati na to. Dok čekamo, bit će mi drago družit se sa vama.
    Puno sreće svima

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Venddy sretno cuvanje mrvica!
    Tinkica za betu!!~~~~~~~~~~~~~~
    Tikki mozda je tvoja beta ipak predvidjena za neki proljetni mjesec!!
    Snekica!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najbezbolniju i savrsenu uspjesnu i plodonosnu punkciju u srijedu i ulov kao na olimpijadi ribolovaca!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tikki,ali sada ide proljeće,sve se budi.........

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tikki, jako mi je žao

venndy, dobro čuvaj mrvice! Sretno!

smarta, dobro došla, i što prije na trudničke forume ošla!

a tinkici i snekici za srijedu šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Stranica 8 od 73 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •