-
-
ja sam za ai moram prvo ozdraviti od escherichije i izaći iz pulske bolnice.
-
Snekica evo me...uuu treba meni ta prašina
sutra mi je punkcija!
-
Pčelice želim ti da čim prije odletiš od tamo i da te upoznamo!
Ambra, pričekati ćemo da prođeš i transfer pa možeš doći do tvoje rezidencije (?) ako ti nije daleko od doma, a ako ne ćemo se negdje bliže naći! Puštam sve za 10-ak dana.
Licitacija počinje za 07/08.06.2011. Redajte se!
-
Snekica prijavljujem se za proljetnu kavicu, da vidim - upoznam naše trudnice, a da one na nas trudilice prospu malo svoje prašine. Svakako ću pratiti kad bi se trebale naći da se znam organizirat na poslu. Meni je svejedno kada i gdje bi se našle.
Posljednje uređivanje od MANNY : 27.05.2011. at 19:39
-
ja glasam za Porec, 21.6. Da nam dodje i ksena. Javila sam loks,ona je za. Mozemo i mare 157 i bebach racunat,za sad pod mozda,ali ima nade. Vjerojatno bi i Vulkan dosla
-
-
-
e tako rado bih vam se pridružila, nadam se da će mi doktorica dat zeleno svjetlo za putovanje
-
ksena ~~~~~~~~~~~~~~za zeleno svijetlo!!!
-
ksena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se pridružiš na kavici 
Vulkan možemo i kod tebe pit kafe, s pogledom na more...
Sneki bravo na inicijativi, jedva čekam
-
-
mislim da bi se mogli vidjet 21. u poreču ali ništa još nije 100 posto sigurno
-
-
-
-
-
Sumskovoce super, jedva čekam!
-
-
-
-
-
-
Podižem
Mislim da bi trebale prebaciti za tjedan nakon. Iza 28.06.? Sumsko nam mora još malo odmarati, Ambra mora vaditi betu
, Vulkan se ne javlja, a idući tjedan su sve one fešte, pa... Javite ako ste za!
-
-
Nisam nikako mogla na forum pa se nisam ni javljala!!!što se mene tiče nemam nikakvih prepreka za druženje tako da ovaj put odluče naše trudnice kako im paše!!!Šumskica tek sada čitam šta se sve dogodilo i hvala bogu sve dobro završilo-ne odustaju naši mali Porečani tek tako!!!!trudnice naše javite se!!!!
-
Cure, javite kada, jel sutra ili 28.06??
-
Prebacujem za 28.6.2011. u 19.00.
Vulkan kako ono se zove naše odredište? 
Molim vas da se upišete na listu ako ste zainteresirani. Hvala!
1. Snekica
2. Loks
3. Mare157
Posljednje uređivanje od Snekica : 20.06.2011. at 14:11
-
1. Snekica
2. Loks
3. Mare157
4. Ambra
-
1. Snekica
2. Loks
3. Mare157
4. Ambra
5. Ksena28 (ali please please podsjeti me Sneki na mobitel, ne koristim mozak previše zadnjih dana, a bome ni internet doma nemam)
-
Draga, nemaš frke!
-
-
-
i ja sam za, a di je Corner??'
-
-
1. Snekica
2. Loks
3. Mare157
4. Ambra
5. Ksena28
6. Sumskovoce
7. Vulkan
Žene moje jeste li vidjele Ambrinu betu - ma koju betu - beturinu???
-
Drage moje, jedva čekam našu kavicu!!! Nakupile smo sada pune te ''prašine'' za Snekicu i Vulkanu>>>> jer kada sam krenula u postupak sjedila sam na klupi sa Sumskom i vidite kako je pomoglo.
-
-
Jao se ga vama ako ne bude ovaj put urodilo plodom!!!
-
Ja ću dat sve od sebe, ali ako mi se ikad požališ da gdje baš duplići ću te zadaviti
-
Bez brige, doći ću tebi na instrukcije
-
-
-
-
-
-
Ja se ispričavam kaj nisam došla, ali ovih dana sam jako puno radila i nisam i ni strigla na net. Bila sam mrtva navečer. Kako je inače bilo??
-
Drage prijateljice, super mi je bilo...imamo o cemu pricat. Nadam se da smo ostavile dovoljno one ''prasine'' i šaljem vam veliku pusu!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma