zaboravila sam pticu1 u prošlom postu kojoj za srijedu isto šaljem puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
zaboravila sam pticu1 u prošlom postu kojoj za srijedu isto šaljem puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Pao je dogovor,sutra ujutro vadimo betu!
Svim tužnicama veliki zagrljaj (ja nemam pojma kako vi ovdje stavljate te smjliće) a čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
tikki![]()
tikki žao mi je zbog bete. Znam da ti se sad čini kao smak svijeta ali nemoj se previše bedirat, AIH ionako sam po sebi ima prilično manji postotak trudnoća. Ja sam bila na 3 i ništa. Žao mi je što sam uopće morala gubit vrijeme na AIH. Puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti prvi IVF bude dobitan sa lijepom, školskom trudnoćom
Tinkice želim ti da nam sutra objaviš lijepu trocifrenu betu
konačno sam se dočepala neta..
danas bila folikulometrija,11 dc folikuli na 18 mm,piknula si štopericu i u srijedu punkcija...dobit ću opću anesteziju..
strašno sam šokirana jer su u subotu bili na 12 mm.nije li to malo prebrzo..endo 10 mm..veli doc,prekrasna reakcija...joooj,samo da dobim 3 lijepa jajčeka..
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
Zimzalabim, 2. IVF, poliklinika Vili (nakon 1. IVF)
VELJAČA 2011.
Mojca, 1. ICSI, Cito
Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
Lela77, prirodno
Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
Amyx, 1.FET Mb (nakon 3 x AIH, 2 X IVF)
Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
Watson, 7. IVF, Cito (nako 6.IVF, VV)
Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
OŽUJAK 2011.
Sign, 1.IVF, Vinogradska
Tanjam, 4.ICSI, Sv.Duh (nakon 3. ICSI VV)
Jesen82, 1.IVF, IVF Centar (nakon 2XAIH, IVF Centar)
Delfin, 2.IVF, Vinogradska (nakon 1x IVF, Vinogradska)
Matto, 5, IVF, Cito ( nakon 3xAIH, 4xIVF, Cito)
Pretorija,?. IVF PFC Prag (nakon ???)
Ja.sam.xyz, 1. IVF, Vinogradska
Tikica, 1. IVF, CITO (nakon 4XAIH)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Tinkica, 23.03.
Ptica1, 23.03.
Tikica, 24.03.
Zlatta, 26.03.
Katica, 28.03.
Kiki30, 31.03.
Eva133, 01.04.
Taca70, 01.04.
anaea40, 02.04..
venddy, 02.04.
Hrabrica29, 04.04.¸
TOMISLAVA, 04.04.
Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
Alma_itd
Sildad
Dorina199
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Maza975
kordica, 22.03.
kiara79, 23.03.
snekica, 23.03.
Pikalice~~~~~~~~~~
Arizona311
Missixty
Hop
M arta
Kriistina
ValaMala
Mona20
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
marnie, bugaboo, bubana, Palcicazg, Ela28, sezen,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
Artisan, aslan, nina977, miba, ježić,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
3. mjesec: Cannisa, corina II, inana, malena72, tikica_69, Vita22,
4. mjesec: Andream, anddu, Aurora blu, Aurora*, aleksandraj, Bab, Crvenkapica 77, goga69, Iberc, ivka, iva15, katja35, klikica, LilyOfTheValey, linalena, marisela, MASLINA1973, mimi81, marija_sa, modesty, milla2, mare77, Mia Lilly, nety, NINA30, Ona koja nije pisala, Sanela-Naja, Sonja29, Sela, Šumskovoće, Tasha, tlatincica, tika08, tikki, vedre,
5. mjesec: nora77, MINI3, matahari, mury, mala bu, matahari, pirica, prag, rikikiki, Sali, tlukaci5, tajna30,
6. mjesec: ambra, sara38, sanja1, tantolina,
7. mjesec: medena8,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Anabanana, brigitta, believes, charlie, Chiara, dani39, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, ela28, frodo, inaa, inna28, ivka13, ivanchi78, innu, Iva Mia 2009, jadro, kitty, kiša, lasta, Lua, Leva, Mery0908, morskavila, Maja_st, mare41, MASLINA1973, Nikolina-Zagreb, Niki, plavuša 007, pinny, pirica, Pea, ruža82, sonječka, slatkica, šiškica, TrudyC, Tiki_a, vanchriban, Vuki, Zeena, zlatica,
Evo službena objava, danas 1dc. Od četvrtka sam na klomifenima. Juuppiiii!
transfer u petak ili subotu nadam se....
tulum u labu traje.... a ja ludim...
evo mene u 4dnt,ovo čekanje je strašno..govorila sam da neću se time operećivat,bit će šta bude-ali nemoguće !valjda je to tako duboku u meni,ta želja da ne možeš izbit iz glavea najbolje mi je kad mi kažu bit će kad se budeš najmanje nadala-a kad će to bit?!! uh,evo sad mi malo lakše...
![]()
istina,tko to nije probao ne može ni znat kako je,ali jake smo mi i sve ćemo izdražati za našeg anđela-pogotovo uz ovakvu potporu hvala cure!![]()
Da prijavim i odjavim se s one lijepe liste,moja beta je 0! U komi sam!
Puno sreće svima u svemu želim!
Tinkica, žao mi je, ali eto idemo svi dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
punkciju obavila, čekam transfer, možda u četvrtak
tinkica,žao mi je
maza,za tvoj transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiara,za punooo jajnih stanica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tinkice žao mi je zbog bete
kiara za punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ne brini zbog 13 dana, meni je prošli put punkcija bila čak 9 dan (prirodni ciklus) i js je bila super, u stimuliranom mi je punkcija bila 11 dan i samo jedna je bila nezrela, ostale ok. Nemoj se bojat bit će sve ok![]()
tinkica, jako mi je žao.![]()
kiara, sretno s punkcijom i za super jajne stanice~~~~~~~~~~!
mazza, za uspješan transfer~~~~~~~~~~!
kiki i venddy, držim palce za betu~~~~~~~~~~!
tinkica, žao mi je, sve znamo kako ti je...
kiara, puno sreće i bezbolnu punkciju ti želim s puno zdravih j.s. I ne brini za to što ti je 13dc, moje dvije punkcije su obje bile 13dc, a ova sada možda bude i 12, sve ovisi kako se razvijaju folikuli
maza, za bingo transfer!
Ja sam sutra na pregledu i ako je sve po planu, navečer bi mogla pasti i štoperica, a to znači punkcija u petak! Vrijeme nenormalno leti, kao da sam jučer imala prošlu punkciju...![]()
Posljednje uređivanje od ValaMala : 22.03.2011. at 17:45
da leti..to mi je poznato,ja sam u tome već 5 godinaajde,da ti ovaj put bude-treća sreća!!!
Tinkica jako mi je žao.
Hvala na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sutra javim kakva je ß
tinkica,žao mi je....
ptica,da sutra bude jedna troznamenkasta brojka
eva 133~~~~ za jedan najmanji znakić![]()
eva,ma bit će sve super i onda ćemo-ja ništa samo malo povišena temp.
Posljednje uređivanje od kiki30 : 22.03.2011. at 20:07
Kiara retno sutra i drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jajne stanice
Kiara milion trilijun gooogle vibrica za fine zrele stanice i ples u labosu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiara za bezbolnu punkciju (a i tak bus pajkila) i brdo zrelih jajca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za prigodan broj kvalitetnih
jajnih stanica danas na punkciji!!!!![]()
evo ja pomalo brojim dan po dan i ništa novoga..nikakvi znakići
ptica,mislimo na tebe....uljepšaj nam dan!!!!
Budi sretna što ti je transfer 5-ti dan nakon punkcije...znaći da idete na blastice
Pozdrav cure. Ne mogu vas sve pratit koliko vas je, ali svima vam želim lijepe trocifrene bete.
Mali ispravak Gizmos, ja sam sad čekalica bete i ovo je bio stimulirani ciklus.
dorina199, i meni je ali što ću, do sada su mi uvjek vraćali treći dan, ali kažu da se dobro razvijaju pa da pričekamo
Sneki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za super kvalitetne js i još bolji tulum u labu.
Na žalost ništa od toga da Vas razveselim moja ß je 0. U svakom slučaju hvala Vam na vibricama.