Čitam i samo mi suze idu.. Charlie, Lua, tiki_a, Mury, ivica_k... ... ... tako vas razumijem. Moj test i beta se bliže i baš kako je neka od vas rekla samo mi je knedla u grlu od straha od te nule i ovog predivnog proljeća koje je pred nama i one poznate beskonačne boli što sve oko nas cvjeta osim našeg tijela koje žudi za svojim djetetom... toliko molim Boga i nadam se da već sada u meni jedna mrvica raste, no sumnja je sve jača i strah i sve... baš mi je teško danas onako skroz...

Bila sam u ljekarni kupiti onaj neki super osjetljivi test na trudnoću (GraviGnost Ultra, osjetljiv već na 10 jedinica). Ispred mene mama s bebom u koiicima, kupuje neke trudničke preparate za novu bebu u buši, a na blagajni do, kad sam ja tražila testove, čujem drugu svježu trudnicu kako razgovara s apotekarkom o ovim i onim tabletama za žgaravicu... dok ja kupujem ponovo i ponovo štapiće koji mi pilje u facu beskrajnim minusima...

Nemojte zamjeriti na crnjaku, u ponedjeljak je ta beta, a upravo smo saznali da mm u ponedjeljak popodne mora na tjedan dana poslovno na put i ne mogu zamisliti betu 0 i ono vrijeme poslije bez njega... Volim vas sve i želim vam da procvjetate ovo proljeće svojim predivnim pupoljcima. Pukne me tako malo bedara, pa budem bolje kad se isplačem...