-
Hej curke, evo mene s punkcije. Ne mogu ublažiti, bila je doista prestrašna, takva bol, ne mogu to ni opisati. Osobito kada je punktirao one manje folikule koje teško pikne jer su mali, a opna je deblja, pa mora nekoliko puta gurati, pikati, mislila sam da ću umrijeti na tom stolu. No dr. je tako brz i nježan, a sestra je pravi anđeo s neba, pa kad tako nešto već moram odraditi bez anestezije, nema boljih ljudi da budu uz mene kroz to...
Jako sam sretna jer smo dobili 7 js i oplodit ćemo 3. Ostale zamrzavamo ako budu ok, a dr je rekao da je u zadnje vrijeme imao 2 trudnoće iz zamrznutih, tako da ima ipak neka (znam, fakat mala) šansa. Jako sam zahvalna što sam dobila te jajne stanice na doista slaboj stimulaciji - primila sam svega 12 gonala. Tamo je bilo cura koje su primile po 40, a jedna koja je jadna u predmenopauzi (a 78. godište!) čak 70 i dobila svega 2-3 folikula, 2 stanice...
Puno vam hvala na podršci, evo me konačno doma i u horizontali, još me dosta boli, ali je sreća puno veća...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma