Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

seka35, nisam ti baš dobro, razgovarala sam sinoć puno s mužem o tome što ćemo i gdje ćemo dalje nakon ovog postupka i baš se osjećam jadno i pogubljeno. A ništa, korak po korak, moram sad dočekati tu betu i razgovarati s doktorom i vidjeti koje su mi opcije. Ne želim ponovo na te mini-protokole za koje on kaže da su idealni za mene, jer ne vidim smisla uvijek prolaziti sve ovo kako bih dobila 1 stanicu. Mislim da je vrijeme za pravu stimulaciju ili za ozbiljno razmišljanje o tome kuda i kako...

Ali baš ti hvala što misliš na mene, ti si prava anđelica...

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    seka35, nisam ti baš dobro, razgovarala sam sinoć puno s mužem o tome što ćemo i gdje ćemo dalje nakon ovog postupka i baš se osjećam jadno i pogubljeno. A ništa, korak po korak, moram sad dočekati tu betu i razgovarati s doktorom i vidjeti koje su mi opcije. Ne želim ponovo na te mini-protokole za koje on kaže da su idealni za mene, jer ne vidim smisla uvijek prolaziti sve ovo kako bih dobila 1 stanicu. Mislim da je vrijeme za pravu stimulaciju ili za ozbiljno razmišljanje o tome kuda i kako...

Ali baš ti hvala što misliš na mene, ti si prava anđelica...
    valamala ,a jesi li ti dobila i zasto tako pricas?
    kolko te pratim vidim da nisi
    ja cu sad ukratko malo nesto napisati . Kad smo se ja i muz vratili sa postupka iz LJubljane ,ja ti ostnem kod sestre u Za presicu ,on se vrati za BOsnu i svaki put kad se cujemo ja sam mu govoril akao nista ne osjecam ,otpisala vec postupak.
    cvrsto sm bila odlucila napraviti test 10 -i dan, no medutim ja jednostavno odustanem ni sama ne znajuci zasto?
    kad je proao 10-dan ja nazovem muza i kazem mu da dode po mene da ja vise ovu neizvjesnost ne mogu izdrzati ! 2 dan je muz dosao po mene i vozeci se u autu mene nesto po prvi put zignu kao da cu dobiti .
    tako da sam ti ja mislila da cu 100% DOBITI I JOS KAD POCE NESTO CURITI ,A JA ONAKO U AUTU VIRNEM KAD UTROGESTAN .
    TAKO SAM JA DOCEKALA 15 DAN I NAPRAVIM BETU... DALJ SVE ZNAS

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •