-
Hej curke,
ni moja tastatura ne vibra, haha, ako netko zna kako napraviti vibrice na macu, molim pomoć! 
Evo, prošla prva folikulometrija i kaže dr. da sam odreagirala i da vidi brdo folikula. E sad može biti svašta, znate i same. Može ih biti hrpetina za punkciju, no i on kaže da ne zna koji će u kojoj fazi stati ili nastaviti rasti... To je zapravo malo zeznuto kod nas s pcosom, jer tijelo je naviklo stvarati hrpu malih folikula/cisti, koje nikad ne sazriju za ovulaciju. Zato je bolje s nama na duge protokole, jer supresija utiša vlastite hormone i onda radi samo stimulacija.
No, ja se nadam da će biti nešto dobrih folikula za punkciju, ma vjerujem u to! Punkcija je vjerojatno u petak, malo me hvata strah jer je prošla bila stvarno bolna a bilo je svega 3 folikula, neću ni misliti o punkciji npr. 20-30 folikula bez anestezije... No, uvijek uvijek imam svoj cilj pred očima, ono maleno kucajuće srce za koje je mama već sada spremna napraviti sve na svijetu, a kamo li ne podnijeti bol jedne obične punkcije (koja uostalom još nikoga nije ubila, haha)...
Pusa i vibrice svima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma