Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    cure evo da se i ja javim, danas sam opet bila na folikulometriji s tim da pijem po jedan klomifen od 6.tog dana ciklusa, dr je rekao da vidi tri folikula sto je dobro s obzirom na dozu ali da endometrij kaska... opet u pon narucena na pregled i punkcija u utorak ili srijedu a meni je u utorak 16. dan ciklusa, jeli netko imao punkciju tako kasno? meni je dosad uvijek bila 13. dan.
    vec sam nekako u strahu da ce i ovaj postupak zavrsiti nulom, znam da ne smijem tako razmisljati ali ...
    draga.. sve je to ok.. ja sam sada imala punkciju 15dc... i još su bili skroz stali s rastom... pa ih je doc razdrmao sa 3 ampule gonala a do tada sam dobivala 2 ampule.. i sve je ispalo ok...

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene sa druge folikulometrije,danas 9 dc i dr.baš i nije prezadovoljan...kao ni ja...folikulići opet stali,u četvrtak bili 10-11 mm,a isto tako su i danas...
    pa ja stvarno više ne znam što da radim...
    užasno se bojim onog scenarija od prošle godine...opet je krenulo loše i baš sam izbedirana...
    biti će sve dobro.. mora.. znam da nije laka ova igra živaca.. ali znam da ti to možeš!
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 20.03.2011. at 21:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •