Drage moje cure,
hvala vam na dobrodošlici i lijepim željama. Divim se vašoj hrabrosti i ustrajnosti, a najviše vašoj snazi da hrabrite druge dok i same proživljavate teške trenutke isčekivanja ili loših vijesti. Ja sam do sada pokušavala prirodnim putem (zbog nekoliko faktora, ali neču sad o tome) i proživljavala ono loše sama sa mm. Sad smo mm i ja odlučili da idemo na ivf i sretna sam što sam našla vas hrabre žene. Možda same i niste svjesne koliko svaka vaša riječ može olakšati neke teške trenutke i koliko je lakše sve proživljavati kad se možete ipak jedna drugoj pojadati. Puno puta sam se rasplakala čitajući vaše tekstove, ali svi oni uljevaju nadu i čine nas jačima. Danas sam se "upisala" na ovaj formu dok sam bila na poslu pa vam nisam stigla odvojiti par minuta za par rečenica. Sad sam doma i imam potrebu napisati vam da ste hrabrije nego što mislite i da vaši tekstovi pokazuju veliku snagu. Nemojte odustajati.Sve nas čekaju dobre vijesti i ostarenje ovog cilja, samo neki moraju malo pričekati na to. Dok čekamo, bit će mi drago družit se sa vama.
Puno sreće svima