Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo mene u 4dnt,ovo čekanje je strašno..govorila sam da neću se time operećivat,bit će šta bude-ali nemoguće !valjda je to tako duboku u meni,ta želja da ne možeš izbit iz glave a najbolje mi je kad mi kažu bit će kad se budeš najmanje nadala-a kad će to bit?!! uh,evo sad mi malo lakše...

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene u 4dnt,ovo čekanje je strašno..govorila sam da neću se time operećivat,bit će šta bude-ali nemoguće !valjda je to tako duboku u meni,ta želja da ne možeš izbit iz glave a najbolje mi je kad mi kažu bit će kad se budeš najmanje nadala-a kad će to bit?!! uh,evo sad mi malo lakše...
    teško je ali za jednu veliku brojku

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    potpuno te razumijem, ja sam 3dnt, a ovo "kad se najmanje budeš nadala" i ja redovito čujem, kao da je meni moguće nadat se najmanje, ja se svaki put nadam stopostotno

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    potpuno te razumijem, ja sam 3dnt, a ovo "kad se najmanje budeš nadala" i ja redovito čujem, kao da je meni moguće nadat se najmanje, ja se svaki put nadam stopostotno
    I ja to godinama već slušam i stvarno mi se to popelo navrh glave. I kad sam se najmanje nadala ne bi bilo ništa. To se valjda događa nekim drugim curama.
    Venddy, nisam ti poželjela pozitivnu betu, ali evo sad ću to poželit svim srcem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •