aslan~~~~~~~~da se mrvice čvrsto prime
snekica~~~~~~~~~~za tvoju mrvicu
aslan~~~~~~~~da se mrvice čvrsto prime
snekica~~~~~~~~~~za tvoju mrvicu
aslan i snekica, nek se vaše mrvice čvrsto, čvrsto prime za svoje mamice!!!
ValaMala, čestitam na punkciji! I čvrsto držim palce da se oplode!!!
Decapeptyl treći dan po transferu, jedna šprica za snagu i vitalnost embrija, a na dan transfera i peti dan po transferu Choragon
jučer dobila jednu bastocistu natrag, i čekam svoju betu 11.4.
Imamo 9 zamrznutih stanica.
ajme spavalica...još nigdje nikoga..
kavica je kuhana,već se polako hladi..
svima šaljem milijun~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Hvala na kafici, zgrabih je dok se još nije ohladila...Probat ću uskoro zvrcnuti embriologa, premda ne znam hoće li mi išta moći reći pošto je nedjelja. Nadam se da hoće, bit će mi lakše kad znam jesu li se moje 3 mrvice oplodile... Svima krasnu nedjelju želim!
valaMala sto kaze embriolog?
Evo i mene kući s jednim članom više! Betu ću vaditi 8.04. ako prije vještica ne stigne! Moj malac nije neki, ali je moj i nikome ga nedamBuuu!!!
![]()
Valamala,za preživljavanje i medicinsko osoblje! Kad je mama takva hrabrica, moraju i malci biti! Sretno! Jesi zvala?
Aslan i Dorina999 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nas! Da više pobjedimo tu betu!!! Bilo bi krajnje vrijeme!![]()
bravo sneki....sa sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mališa čvrsto primi za mamicu..
aslan i dorina i vama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekica puno vibrica šaljem za tvog bebača,da bude čvrst i izdržljiv i da za 9 mj. da najljepši poklon na svijetu mami i tati!!!!to je to jer kako nam je krenulo nema druge nego nizati uspijehe jer 2011 je naša istarska!!!!Mare puno pozdrava i lijepih željica!!!![]()
Hej cure, zvala i biolog mi je u Španjolskoj, a ostali nisu dostupni u nedjelju, tako da mi preostaje jednostavno ići gore sutra ujutro i vidjeti. Pošto se ne osjećam skroz dobro, boli me još dolje, a i imam neku roskastu sluz, nekako mislim zamoliti da transfer barem odgodimo za utorak, dok se organizam bar malo ne oporavi. Što vi mislite? Valjda je bolje da transfer bude kad budem malo manje izmrcvarena. Punkcija je bila jučer i sva sam bolna i svježa...
I jooooj, samo neka su se male oplodile, samo to!!!
ValaMala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum u labu!!!
Snekica, Dorina199, aslan~~~~~~~~~~~~~~~ da se male mrve dobro uhvati za svoje mamice!!!
arizona311~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i puuuno kvalitetnih ( dobitnih) stanica!!!!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~ da što prije ostavrimo svoje snove!
Valamala pretpostavljam da bi ti ionako išli na 3.dan, taman dođeš k sebi, a malcima daš još malo vremena da se vani zabavljaju! Sretno!!!
Posljednje uređivanje od Snekica : 27.03.2011. at 17:44
ValaMala,garant ce ti transfer biti treci dan. sada leci i odmarati da se oporavis ova dva dana! oplodile su se, sigurno i uskoro ces ih imati kod sebe! snekica, bitno da je kod tebe, tamo mu je najljepse! cure, svima puno srece!
Svima koje ste dobile svoje mrvice na čuvanje želim da se čvrsto, čvrsto prime za mamice.
Onima koje čekaju vijesti iz labosa, da ih obraduju odličnim vijestima i da sretno stignete sa svojim mrvicama kući.
Onima koje se pikaju i čekaju punkcije da im što brže i bezbolnije prođe.
I svima ostalima koje bilo što čekaju i nadaju se, želim puno, puno sreće!
Posljednje uređivanje od ježić : 27.03.2011. at 19:18
Valamala, sretno
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
Zimzalabim, 2. IVF, poliklinika Vili (nakon 1. IVF)
VELJAČA 2011.
Mojca, 1. ICSI, Cito
Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
Lela77, prirodno
Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
Amyx, 1.FET Mb (nakon 3 x AIH, 2 X IVF)
Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
Watson, 7. IVF, Cito (nakon 6.IVF, VV)
Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
Gianna, prirodno (nakon 5X AIH, KB Osijek)
OŽUJAK 2011.
Sign, 1.IVF, Vinogradska
Tanjam, 4.ICSI, Sv.Duh (nakon 3. ICSI VV)
Jesen82, 1.IVF, IVF Centar (nakon 2XAIH, IVF Centar)
Delfin, 2.IVF, Vinogradska (nakon 1x IVF, Vinogradska)
Matto, 5. IVF, Cito ( nakon 3xAIH, 4xIVF, Cito)
Pretorija,X. IVF PFC Prag
Tikica, 1. IVF, CITO (nakon 4XAIH)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Katica, 28.03.
Mrvica7, 28.03.
Kiki30, 31.03.
Eva133, 01.04.
Taca70, 01.04.
anaea40, 02.04..
venddy, 02.04.
makica, 03.04.
Hrabrica29, 04.04.
TOMISLAVA, 04.04.
Kordica, 05.04.
Makica, 05.04.
Sildad, 06.04.
hop, 07.04.
aslan, 08.03.
snekica, 08.04.
dorina199, 11.04.
artisan, 11.04.
tina2701, 11.04.
maza975, 13.04.
Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
Alma_itd
Linalena
M arta
Capka
Vala mala, 28.03.
miba
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Arizona311, 29.03.
Sezen
Missixty
Kriistina
Mona20
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
marnie, bugaboo, bubana, Palcicazg, Ela28, corina II, inana, nety,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
Artisan, nina977, ježić,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
3. mjesec: b.a.b.y., Cannisa, malena72, tikica_69, Vita22, majalena,
4. mjesec: Andream, anddu, Aurora blu, Aurora*, aleksandraj, Bab, Crvenkapica 77, goga69, Iberc, ivka, iva15, katja35, klikica, LilyOfTheValey, Lily, linalena, marisela, MASLINA1973, mimi81, marija_sa, modesty, milla2, mare77, Mia Lilly, NINA30, Ona koja nije pisala, Sanela-Naja, Sonja29, Sela, Šumskovoće, Tasha, tlatincica, tika08, tikki, vedre, zlatta,
5. mjesec: darmar, nora77, MINI3, matahari, mury, mala bu, matahari, pirica, prag, rikikiki, Sali, tlukaci5, tajna30,
6. mjesec: ambra, sara38, sanja1, tantolina,
7. mjesec: medena8,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Anabanana, brigitta, believes, charlie, Chiara, dani39, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, ela28, frodo, inaa, inna28, ivka13, ivanchi78, innu, Iva Mia 2009, jadro, ja.sam.xyz., kitty, kiša, lasta, Lua, Leva, Mery0908, morskavila, Maja_st, mare41, MASLINA1973, Nikolina-Zagreb, Niki, plavuša 007, pinny, pirica, Pea, ptica 1, ruža82, sonječka, slatkica, šiškica, tinkica, TrudyC, Tiki_a, vanchriban, Vuki, Zeena, zlatica,
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Koliko ranoranioca danas....
Vala, ~~~~~~~~~ za uspješnu oplodnju i najbolji mogući prijenos ~~~~~~~~~~~~~
Svima, a najviše čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amje koliko popis čekalica bete!!! ma će bit trudnica u 4 mjesecu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice
svima želim da se mrvice čvrsto prime i da budu velike brojke na vađenju bete!!!!!
GIZMOS hvala što si me ukrcala u vlakić za 5.mj
Svim čekalicama bete jedno veliko SRETNO![]()
Evo i mene šaljem vam puno puno pozdrava i da se svima želje ostvare i da postanu stvarnost.
Da se prijavim da sam od danas krenula sa Dipherelinima čuvajte mi fige i malo vaših sretnih vibrica to mi je baš u ovim momentima potrebno.
marisela~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno!!!!![]()
Hvala od srca trebaće mi.
Nisam još sve pročitala što ste pisale jesi ti kiki30 ovo čekalica bete sad 31.03.
Sve tri stanice su se oplodile i danas sam imala transfer - 2 dan od punkcije. 1 embrio je 4-stanični, a 2 su 2-stanilčna. Rekli su mi da svi imaju šanse, naravno ovaj najveći je baš odličan, ali su i ova druga dva skroz ok.
Beta bi trebala biti 13.4., no to je 16dnt, tako da mislim da ću je vaditi već 11.4. (14dnt). To je skroz ok, jelda?
Puno hvala na podršci curke moje!Sada ono čekanje bez kraja...
ValaMala evo sad ti šaljem još ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ da se malene mrvice prime za svoju mamicu i tu ostanu narednih 9 mjeseci da je malo zezaju....
vala mala,želim ti da čim prije dođe kraj čekanju i veliku betua do tada šaljem ti puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice...sretno!!!!
Svim čekalicama bete šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~
Mene možete prebacit za 5. mj. Morala sam odgodit postupak radi briseva, nadam se da će sada nakon terapije biti sve ok
kiki30 Šaljem i ja tebi veću cifru~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ da nas obraduješ sa lijepom i ogromnom betom.
Gizmos
čekalicama koječega :kiss
Snekice ti mi totalno ostavljaš dojam trudnice!
Mi smo ovaj mjesec uzeli predah, doslovce.
U 5. mj. idemo u 1. IVF! Godinu dana nismo stali na loptu-nalazi, dijagnoze, uputnice, folikulometrije, postupci...
Dragim veterankama skidam kapu...
Tko prođe MPO priču nauči šta je strpljivost, iščekivanje, tuga, radost...
Ja se nadam da je kod nas došla red na [I]radost![I]
Posljednje uređivanje od matahari : 28.03.2011. at 15:55
Snekica, Aslan, Dorina i naravno ValaMala puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše mrvice i za lijepu trocifrenu ß !
Gizmos-za listu i mala ispravka -Mona20 je prošla transfer 24.3.
naša punkcija prošla ok-6 stanica -mislim da je to dobro za polustimulirani s obzirom da smo u stimuliranom dobili 7 stanica -sad
još da tulum u labu uspije
svima puno ~~~~~~~~~~~~~po potrebi
Svim cekalicama punkcije, transfera, velikih beta saljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miba za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beta 2050!!!!!!