Kika cestitke na beti...nesto smo svi znali da ce tako biti..
Ja sam napravila test, ogroman minus. Izvadit ću betu sutra za potvrdu pa prestajem s utrićima
kiki30, e bome poštena beta, nisi me iznevjerila, svaka čast, od srca ti želim školsku trudnoću
![]()
venddy draga nije još sve izgubljeno, beta je jedini pokazatelj pravog stanja, glavu gore , nade još ima!
Misliš negativna![]()
Znam, ali ipak, tako sam vibrala za nju, još se nekako nadam da nas možda beta sutra iznenadi...
Kiki wwwwwwwooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww![]()
beta je mrak! I da ponovim Auroru* živio FET!
Kiki,svaka čast na beti!![]()
Kiki, čestitke od srca, zbilja si zaslužila nakon toliko godina borbe i razočarenja! Sretno do kraja i uživaj draga!!!
kiki30![]()
venddy - glavu gore i nek te sutra ß ugodno iznenadi
venddy, to jos nista ne znaci, znas to. mozda su se kasnije implantirali. nikad ne znas . puno, puno srece ti zelim!
kiki, bravo! Čestitam od srca! Živjele ovakve "poštene" bete!
venddy i eva, ajde da još malo pričekamo. Ni testići nisu nepogrešivi!
Samo kratko da objavim, meni danas 10dc, prva folikulometrija, situacija vrlo obečavajuća. Sutra štoperica, u nedjelju AIH. I onda, za dva tjedna jedna "poštena" beta![]()
kiki30, čestitam na prekrasnoj beturini...ajme, bit će tu preslatke dječice
venddy, ~~~~~~~~~~~~~~~~ da te sutra ipak ß iznenadi
Ja sutra idem po svoju mrvicu i nadam se da ćemo se lijepo i dugo družiti.
pusa svima![]()
sretna, jesi ti nedavno nekome govorila kako se doziraju decapeptily nakon et-a?
Ne bi htjela na svoju ruku nešto krivo napravit, a cure su obično dobivale kombinaciju deca i brevatcida.
Ako bi mi mogla malo pomoći oko toga jer sutra ujutro sam na et-u pa da znam.
Hvala puno unaprijed![]()
Kiki30.....čestitam. bravo! Želim ti urednu i mirnu trudnoću....nekako sam jučer kad sam čitala tvoje postove imala osjećaj da će to biti to. Neznam kako , ali često mi se to dogodi
cannisa, pogledaj onda i moje postove, please, he, he!
cure,evo kave i bete na sunce, prvoaprilske![]()
Bab sretno sa mrvicom i da naraste ovako...![]()
Selice moja...hvala Ti puno na lijepim zeljama. Evo ja u sobi 112 cekam svoj redLjubim Vas sve
![]()
hvala za kavicu Andream, dobro jutro i tebi i ostalim curama....
Kiki30 čestitam...............
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
Za Bab puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se obje mrve prime za mamicu!!!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 01.04.2011. at 08:53
Kiki30 čeeestitam
Svima puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala cure,evo sad opet odbrojavanje do 1 ultrzvuka 19.04nadam se da će sve bit kako treba
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
bab gle ja sam pisala o Decapeptylu kod kuće kad sam imala svoje povijesti bolesti u rukama, dan pikanja Dec-om ovisi o tome koji su dan vraćeni embriji, ako je 5 dpo onda se isti dan prima, ako je embrij vraćen 3dpo onda za dva dana, a ako je embrij vraćen 2dpo onda za tri dana, sve u svemu zbroj treba biti 5
inače i ja sam uvijek primala kombinciju tada doduše Choragona i Decapeptyla
sretno tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ od mene i žutog pileta Vedrana
moja M krenula jutros bez obzira na utriće, beta očekivnih 1,2.
Sutra sam već na prvoj bockalici za novi stimulirani
vendyy draga
Svaka čast na hrabrosti i snazi, želim ti od srca da ovaj stimulirani bude posljednji i naravno uspješni, sretno![]()
Samo da i službeno potvrdim da je moja beta 0.
Ovaj ciklus pauziramo i onda sljedeći ciklus krećemo.
Hvala cure svima...zbilja ste najbolje cure na svijetu. Danas sam bas pricala cimerici u petrovoj kak su ovdje svi tolko dragi i pozitivni...bas je lijepo biti dio svega ovoga. A ja sam dobila malu srecicu na cuvanje...rekli su mi da je jaakoo perspektivna...e bas me zanima
. Sretna, hvala ti na odgovoru. Svima saljem puunoo ~~~~~~~~~~ za proljetne bete i najljepse trudnice.
baš te čitam Bab, ovdje svi dragi i pozitivni i onda dođe Ksena i eto belaja
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo za tebe i tvoju perspektivnu mrvu![]()
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas uskoro iznenadiš velikom betom, možda kao kiki30![]()
Bab, ~~~~~~~~~~~ do neba,kako kažemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zasto tako ostro, Ksena??? Nisam nikad primjetila od tebe nista niti ruzno niti zlocesto. A ako netko ne moze prihvatiti istinu i realnost to je vec njegov problem. I hvala na vibricama. Kad mi dvije drage curke pozele srecu mora ispast dobro![]()
eva
Bab sretno od
Od danas sam i ja pikalica![]()
Eva133, stvarno mi je žao!
Bab, čestitam za mrvu i sretno!!!
Evo da i ovdje prijavim et jednog blastica.Beta 13.04.Poslije transfera dok sam cekala da me vrate u sobu MM je toliko podigao donju stranu kreveta da sam mislila da cu dobiti izljev krvi u mozak
i tako sam ostala naredna 2 sata.Juce su krenuli sa odmrzavanjem smrzlica i od 7 koliko sam imala u ''rezervi'' ostala su samo jos dva 8-stanicna,nadam se da mi dugo nece trebati
![]()
bab, i od mene ~~~~~~~~~! cure, svima puuuuuno srece!
Alma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti smrzlići ne trebaju bar jedno 2-3 godine!
Sumskovoce, draga!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I ti si nam krenula!!! Bravo! Nek ti je ovaj dobitni od!!!
Ja brojim 6dnt!još pola do bete!
Posljednje uređivanje od Snekica : 01.04.2011. at 19:08
eva, stvarno mi je žaobrzo će ovaj mjesec proći i onda držim jako fige da uspije
bab ~~~~~~ za tvoju mrvicu, da se čvrsto primi svoje mame i da za 14 dana slavimo veliku betu!
šumskica, draga, počelo je počelo ... bravo i sretno!