-
Joj cure moje, koliko sam sretna toliko sam u drugu ruku i ljuta. Naime desilo se sljedeće.
Dođem ujutro na transf. i prvo otiđem do labar. da pitam kakvo je stanje. Kaže meni biolog. "dijeca su vam super, odlično se razvijaju" sva tri embrija.
Ja: super, znaći vratit ćete mi dva zbog rizika od trojki itd. A ona meni da je to nemoguće jer po ZAKONU koliko embrija se oplodi toliko moraju vratiti.
I još počne nešto mljeti da je to moguće samo u Slov. (mislila je na zamrzavanje).
Stvarno me ovakve stravi uzrujaju, prije postupka sam trebala biti upoznata s POLITIKOM BOLNICE, a ne ovako na kraju. U tom trenu sam bila i ljuta i sretna, ali na žalost bez mogućnosti vlastitog odabira.
Vjerujem da bi isto postupila i da sam znala za ovo, jer sa našom dijagnozom azosperm. ne bi se kockala. Ali da sam ljuta, jesam i zato želim da svi ovo pročitaju kako bi bili upoznati na vrijeme.
Naravno nakon transf. niti jedna cura nije ni minutu dodatno odležala, samo:možete ići, sljedeći....
4 preostale jajne stanice- nisu bile kvalitetne, a MM sperma također (do koje smo jedva došli). Naravno da ništa nije zamrznuto jer nije valjalo (koga tu oni muljaju, mene sigurne ne).
Toliko, idem na odmor u horizontalu (ipak moram dobro čuvati tri mrve)

Svima želim sve najbolje i što prije ostvarenje najveće želje. PUSA
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma