Stranica 16 od 73 PrviPrvi ... 614151617182666 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bab, sretno draga, nek tvoja mrvica dugo ostane s tobom ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~

kiki30 cestitam

Snekica ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ za veliku betu!!!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

venddy i sumskovoce, nek vam ovo pikanje donese dobitne kombinacije!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    xxx, i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve što vam treba!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobro jutro, brojalice drage! Poslužite se finom mirišljavom !
    Još jedan dan je prošao i stigao 7dnt. O simptomima više ne želim razmišljati, šta bude, biti će!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala na,baš je fina..
    ma pusti simptome,ja nisam imala ništa osim tu i tamo bolova u trbuhu..ni sad nemam..bit će to sve super šaljem ti puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

dobro jutro cure, kava je super... ne bih ni ja o simptomima... jer ih i nemam a i kad sam ih imala nisam bila trudna tako da pravila nema.
    brojim 7dnt kao i Snekica.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jutros sam se probudila u 7 da popijem svoju ''dozu'' estrofema i odjednom mi je kroz glavu prosla misao da se moj embrion prestao razvijati i srce mi je stalo Vjerovatno od jucerasnje price biologa da su se 3 koje su ranije odledili prestali sa razvojom.Joj Boze dragi sta nam sve ne prolazi kroz glavu u ovom iscekivanju,pa tek mi je 1dnt,kao li cu se ponasati za 7 dana

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure znam da ovaj topic samo za odbrojavanje ali ja nemogu da otvorim novu temu pa evo da ovdje kazem da bih htjela da poklonim 5 decapeptyla i 1 i 1/2 pen Gonal-F,ali posto sam ja u Belgiji a Gonal je u frizideru i tamo mu je najbolje ne bih da to saljem postom nego bih to poklonila nekom ko ide u Belgiju na Ivf.Ako ima neko ko je zainteresiran neka mi se javi na alma_itd@hotmail.com oprostite moderatorice sto uzurpiram temu ali neznam kako da drugacije ovo objavim

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Joj cure moje, koliko sam sretna toliko sam u drugu ruku i ljuta. Naime desilo se sljedeće.

Dođem ujutro na transf. i prvo otiđem do labar. da pitam kakvo je stanje. Kaže meni biolog. "dijeca su vam super, odlično se razvijaju" sva tri embrija.
    Ja: super, znaći vratit ćete mi dva zbog rizika od trojki itd. A ona meni da je to nemoguće jer po ZAKONU koliko embrija se oplodi toliko moraju vratiti.
    I još počne nešto mljeti da je to moguće samo u Slov. (mislila je na zamrzavanje).
    Stvarno me ovakve stravi uzrujaju, prije postupka sam trebala biti upoznata s POLITIKOM BOLNICE, a ne ovako na kraju. U tom trenu sam bila i ljuta i sretna, ali na žalost bez mogućnosti vlastitog odabira.

Vjerujem da bi isto postupila i da sam znala za ovo, jer sa našom dijagnozom azosperm. ne bi se kockala. Ali da sam ljuta, jesam i zato želim da svi ovo pročitaju kako bi bili upoznati na vrijeme.

Naravno nakon transf. niti jedna cura nije ni minutu dodatno odležala, samo:možete ići, sljedeći....
    4 preostale jajne stanice- nisu bile kvalitetne, a MM sperma također (do koje smo jedva došli). Naravno da ništa nije zamrznuto jer nije valjalo (koga tu oni muljaju, mene sigurne ne).

Toliko, idem na odmor u horizontalu (ipak moram dobro čuvati tri mrve)

Svima želim sve najbolje i što prije ostvarenje najveće želje. PUSA

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

arizona,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrve da se čvrsto primu za mamu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

arizona razumijem tvoje osjećaje i šaljem ti ogroman
    čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike beturine i brzo-prolazno vrijeme do dana B (Beta day )
    Sneki, ježić, Mury, tikki za vas

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje nisam pisala jer se nisam ni nadala, al eto u ponedjeljak imam transfer u krio postupku
    Sada moram pohvatati sve ovdje, pa dotada jedno kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

arizona, za tvoje malene mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj arizona311 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj cure moje, koliko sam sretna toliko sam u drugu ruku i ljuta. Naime desilo se sljedeće.

Dođem ujutro na transf. i prvo otiđem do labar. da pitam kakvo je stanje. Kaže meni biolog. "dijeca su vam super, odlično se razvijaju" sva tri embrija.
    Ja: super, znaći vratit ćete mi dva zbog rizika od trojki itd. A ona meni da je to nemoguće jer po ZAKONU koliko embrija se oplodi toliko moraju vratiti.
    I još počne nešto mljeti da je to moguće samo u Slov. (mislila je na zamrzavanje).
    Stvarno me ovakve stravi uzrujaju, prije postupka sam trebala biti upoznata s POLITIKOM BOLNICE, a ne ovako na kraju. U tom trenu sam bila i ljuta i sretna, ali na žalost bez mogućnosti vlastitog odabira.

Vjerujem da bi isto postupila i da sam znala za ovo, jer sa našom dijagnozom azosperm. ne bi se kockala. Ali da sam ljuta, jesam i zato želim da svi ovo pročitaju kako bi bili upoznati na vrijeme.

Naravno nakon transf. niti jedna cura nije ni minutu dodatno odležala, samo:možete ići, sljedeći....
    4 preostale jajne stanice- nisu bile kvalitetne, a MM sperma također (do koje smo jedva došli). Naravno da ništa nije zamrznuto jer nije valjalo (koga tu oni muljaju, mene sigurne ne).

Toliko, idem na odmor u horizontalu (ipak moram dobro čuvati tri mrve)

Svima želim sve najbolje i što prije ostvarenje najveće želje. PUSA
    arizona311 ovo sto ti se desilo je nasilje nad pacijentima. Prisilili su te da ucinis nesto protiv svoje volje i to pozivajuci se na zakon u kojem uopce ne pise to sto ti je receno.

Kao prvo, u zakonu nigdje ne pise da se mora vratiti onoliko embrija koliko ih ima.

I kao drugo, Clanak 9., stavak treci odredjuje da mozes povuci svoj pristanak (ako je npr. politika bolnice takva da od tebe traze pristanak na oplodnju tri jajne stanice) sve dok zametci nisu uneseni u tijelo.

Osim toga i Clanak 15., stavak drugi govori nesto bitno u vezi unosa zametaka u tijelo, na sto bi se barem lijecnici trebali pozivati, kada treba odluciti o tome koliko zametaka da se vrati.

Koliko god ovaj zakon bio ogranicavajuc, manjkav i nedorecen u njemu ipak ima dovoljno zakonskih odredbi na koje se mozemo pozvati da se ne bi doveli u situaciju poput ove koju je imala arizona311, zato je jako bitno da smo dobro informirani.

arizona311 tebi od sveg srca zelim srecu s ovim transferom i da cijeli postupak zavrsi na najbolji moguci nacin.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

SIJEČANJ 2011.
    Marina25 , 1. ICSI, Cito
    Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
    Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
    DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
    Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
    Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
    Zimzalabim, 2. IVF, poliklinika Vili (nakon 1. IVF)

VELJAČA 2011.
    Mojca, 1. ICSI, Cito
    Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
    Lela77, prirodno
    Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
    Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
    Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
    Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
    Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
    Watson, 7. IVF, Cito (nakon 6.IVF, VV)
    Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
    Gianna, prirodno (nakon 5X AIH, KB Osijek)

OŽUJAK 2011.
    Sign, 1.IVF, Vinogradska
    Tanjam, 4.ICSI, Sv.Duh (nakon 3. ICSI VV)
    Jesen82, 1.IVF, IVF Centar (nakon 2XAIH, IVF Centar)
    Delfin, 2.IVF, Vinogradska (nakon 1x IVF, Vinogradska)
    Matto, 5. IVF, Cito ( nakon 3xAIH, 4xIVF, Cito)
    Pretorija,X. IVF PFC Prag
    Tikica, 1. IVF, CITO (nakon 4X AIH)
    Katica, 3. FET, Mb, (nakon 6x IVF, 2x FET (1.beba Mb), Cito i Mb)
    Makica, 4. IVF, Vinogradska ( nakon 1 stim.x IVF, 2x prir., Vinogradska)
    Kiki30, 1. FET Mb (nakon 3xIVF Rijeka, 1XIVF Mb)

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    anaea40, 02.04. (Vinogradska)
    TOMISLAVA, 04.04. (VV)
    Kordica, 05.04. (Sv.Duh)
    Smj, 06.04.
    hop, 07.04. (PFC Prag)
    Mona20, 07.04. (IVF Centar)
    Kaja82, 08.04.
    aslan, 08.03. (IVF Centar)
    snekica, 08.04. (Petrova)
    dorina199, 11.04. (KBC Rijeka)
    artisan, 11.04. (IVF Centar)
    valamala, 11.04. (VV)
    capka, 11.04. (VV)
    m arta, 11.04. (PFC Prag)
    missixty, 11.04. (PFC Prag)
    alma_itd, 13.04. (Belgija)
    Arizona311, 13.04. (Sv.Duh),
    Miba, 14.04. (IVF Centar)
    Bab, 15.04. (Petrova)

Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
    Linalena (Sv.Duh) 04.04.
    LilyOfTheValey (KBC Rijeka)
    Nina977 (Sv.Duh) 04.04.
    Sezen (VV)
    Marincezg, (VV)
    Nata, (VV)

Čekalice punkcije~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    marnie, bugaboo, bubana, Palcicazg, Ela28, corina II, inana, nety, marisela, majalena, vita22, AuroraBlu, jopam, čuftica, Šumskovoće, venddy, b.a.b.y.,

Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
    ježić, Tina2701,

ON-GO~~~~~~~~~~~~
    4. mjesec: Andream, anddu, Aurora*, aleksandraj, Crvenkapica 77, goga69, Iberc, ivka, iva15, katja35, klikica, Lily, MASLINA1973, marija_sa, modesty, milla2, mare77, Mia Lilly, NINA30, Ona koja nije pisala, ptica1, Sanela-Naja, Sonja29, Sela,Tasha, tlatincica, tika08, tikki, vedre, zlatta,
    5. mjesec: Cannisa, dhea, darmar, eva133, ivka13, MINI3, matahari, mury, mala bu, matahari nora77, pirica, prag, rikikiki, Sali, tlukaci5, tajna30,
    6. mjesec: ambra, sara38, sanja1, tantolina, ptica1,
    7. mjesec: medena8,
    9. mjesec: kiara79, gošparka,

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    Anabanana, amyx, brigitta, believes, charlie, Chiara, dani39, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, frodo, inaa, inna28, ivanchi78, innu, Iva Mia 2009, jadro, ja.sam.xyz., kitty, kiša, lasta, Lua, Leva, Mare41, Mery0908, maza975, morskavila, Mrvica7, Maja_st, Nikolina-Zagreb, Niki, plavuša 007, pinny, Pea, ruža82, sonječka, sildad, slatkica, šiškica, taca70, tinkica, TrudyC, Tiki_a, vanchriban, Vuki, Zeena, zlatica,

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala ti Aurora na svemu što si napisala. Sve si jasno navela. Informiranost prije svega.

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jutro svima

Upravo sam se sjetila da sam jučer zaboravila popiti drugu tabl. estrofema, a miša... mu. Kak mi je to promaklo, a ništa idemo dalje.
    Linalena sretno u ponedjeljak.
    Za sve ostale puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

otpadam sa popisa čekalica bete, moja m je stigla...

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

žao mi je draga

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

dorina199, zao mi je....

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj arizona311 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro svima

Upravo sam se sjetila da sam jučer zaboravila popiti drugu tabl. estrofema, a miša... mu. Kak mi je to promaklo, a ništa idemo dalje.
    Linalena sretno u ponedjeljak.
    Za sve ostale puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kod mene sve memorisano u mobitelu u ''podsjetniku'' pa zvoni po cijeli dan u 4 ujutro u 7 u 12 u 19 i 20h da ne bih slucajno zaboravila

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

dorina zao mi je... hrabro dalje!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure pitanje u vezi kućnog testa na trudnoću, kada bih ga mogla raditi, a da ne bude prerano. ET je bio 28.3., dva dana nakon punkcije. Koji dnt je najranije da bi se moglo pokazati u urinu? Hvala i vibrice svima za sve!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pitanje u vezi kućnog testa na trudnoću, kada bih ga mogla raditi, a da ne bude prerano. ET je bio 28.3., dva dana nakon punkcije. Koji dnt je najranije da bi se moglo pokazati u urinu? Hvala i vibrice svima za sve!
    ja sam radila 9dpt3d. i bila je ful lijepa crtica. a beta 11dpt 137,5. ako je osjetljiviji test, ja bih ga radila 9-10dan. ne znam nikad nisam dovoljno pametna oko tih testova.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Obavljen drugi AIH, prijavljujem se na listu čekalica bete.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja bi ga radila 12dnt

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dorina, pa kad prije? isti dan smo imale ET. Žao mi je! Neznam šta bi drugo rekla!
    Valamala, ovaj put si dobila injekcije poslije ET kao i zadnji put ili ne? Ako nisi, prije 10. dana ja ne bih radila test.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Snekice, nakon et nisam primila nikakvu daljnju injekciju, jedino nakon same punkcije pola brevactida (26.3.)

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pa onda min. 10. dan. Bar bi ja tako. Ovaj put sam odlučila da neću raditi test. Nervira me više ona jedna crtica! Odmaraj i ne brini, sve će biti u najboljem redu!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj dorina199 prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Obavljen drugi AIH, prijavljujem se na listu čekalica bete.
    Ježić sretno i strpljivo!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dorina
    ježić želim ti lijepu betu za 14 dana

Ja sam danas već drugi dan na bockanju. Ovaj put je bilo bez praznog hoda, u petak sam vadila betu, a u subotu sam već bila na prvom bockanju. Da može ja bi tako svaki mjesec do trudnoće

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ježić sretno draga! Držim fige!

Dorina

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    arizona311 ovo sto ti se desilo je nasilje nad pacijentima. Prisilili su te da ucinis nesto protiv svoje volje i to pozivajuci se na zakon u kojem uopce ne pise to sto ti je receno.

Kao prvo, u zakonu nigdje ne pise da se mora vratiti onoliko embrija koliko ih ima.

I kao drugo, Clanak 9., stavak treci odredjuje da mozes povuci svoj pristanak (ako je npr. politika bolnice takva da od tebe traze pristanak na oplodnju tri jajne stanice) sve dok zametci nisu uneseni u tijelo.

Osim toga i Clanak 15., stavak drugi govori nesto bitno u vezi unosa zametaka u tijelo, na sto bi se barem lijecnici trebali pozivati, kada treba odluciti o tome koliko zametaka da se vrati.

Koliko god ovaj zakon bio ogranicavajuc, manjkav i nedorecen u njemu ipak ima dovoljno zakonskih odredbi na koje se mozemo pozvati da se ne bi doveli u situaciju poput ove koju je imala arizona311, zato je jako bitno da smo dobro informirani.

arizona311 tebi od sveg srca zelim srecu s ovim transferom i da cijeli postupak zavrsi na najbolji moguci nacin.
    I ja sam dobro proucila ove zakone prije nego sam otisla na svoju prvu punkciju. Medjutim, nista od toga. Zakon daje prostora ocito jedino tome da svaka bolnica radi po svom
    I ja sam racunala da ukoliko bih imala ludu srecu da dobijem tri dobra embrija da bih mogla reci, OK vratite dva, ali prof mi je rekla da oni ne smiju bacati embrije jer ima zakon to ne dopusta??? Nego da bi se u tom slucajuislo na dodatna dva dana cekanja da neki od embrija (ili svi) propadnu. Prtom mi je receno da je bolje da svi propadnu nego da mi ih sva tri vrate. nisam se htjela upustati u daljnje rasprave da si ne navucem jos goru situaciju s prof. a potencijalna situacija s tri embrija mi se nije eto ni dogodila pa je to proslo tako....
    Da mi se kojim slucajem dese tri embrija u jednom postupku mislim da bih ipak napravila lagno frkicu dolje, barem bih pokusala, jer kao sto kazes, zakon ipak nije toliko ogranicavajuc i konacan.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam dobro proucila ove zakone prije nego sam otisla na svoju prvu punkciju. Medjutim, nista od toga. Zakon daje prostora ocito jedino tome da svaka bolnica radi po svom
    I ja sam racunala da ukoliko bih imala ludu srecu da dobijem tri dobra embrija da bih mogla reci, OK vratite dva, ali prof mi je rekla da oni ne smiju bacati embrije jer ima zakon to ne dopusta??? Nego da bi se u tom slucajuislo na dodatna dva dana cekanja da neki od embrija (ili svi) propadnu. Prtom mi je receno da je bolje da svi propadnu nego da mi ih sva tri vrate. nisam se htjela upustati u daljnje rasprave da si ne navucem jos goru situaciju s prof. a potencijalna situacija s tri embrija mi se nije eto ni dogodila pa je to proslo tako....
    Da mi se kojim slucajem dese tri embrija u jednom postupku mislim da bih ipak napravila lagno frkicu dolje, barem bih pokusala, jer kao sto kazes, zakon ipak nije toliko ogranicavajuc i konacan.
    da, bolnice igraju na kartu uplašenosti i neinformiranosti, straha od neugodnosti itd...a to je jasno i razumljivo da se pacijentice tako osjećaju
    pa kad ženama spomenu zakon
    ili pak kad ih upozore da će čekati da vide hoće li se prestati razvijati, pa onda normalno da si svatko od nas misli ...pa bolje išta nego ništa

a očito su i same bolnice splašene od moguće demonstracije sile vrlog nam ministra

tragična je situacija u kojoj smo se našli
    u odnosu na situaciju u koju smo imali, mogli i trebali imati - zamrzavanja (i preživljavanja) 3. ili bilo kojeg po redu embrija više od 2. (i mogućnost još jednog postupka)

oni nas prisiljavaju da si ili
    ugrožavamo život i zdravlje - nas i naše nerođene djece jer je trudnoća s trojkama visokorizična (prosječni porod u 33. tjednu s porođajnom težinom od 1,500g i perinatalnom smrtnosti od 15%)
    ili da se opredjelimo doslovno za bacanje jednog svog embrija

sve to... dok smo mogli imati prihvatljivo rješenje koje omogućava i sigurnu trudnoću (koliko je to moguće) i čuvanje embrija

u samo 7 mjeseci primjene zakona (prvih 7 mjeseci) za koje smo u 4. mjesecu dobili kakva takve podatke - iako se to poslije pokušalo sakriti kroz manipulaciju prezentacijama... o tome sve znate, zar ne...(a nove podatke nemamo jer nam ih ministar nije prezentirao na način da se takvi podaci mogu razaznati) broj troplodnih trudnoća se povećao sa 1,5 % prije zakona, na 2,2 % za vrijeme samo tih 7 mjeseci primjene zakona
    također treba znati da se u itaiji dok se primjenjivao takav zakon broj troplodnih trudnoća povećao na 2.8 % dok istovremeno taj postotak u zemljema s 'normalnim' zakonima iznosi oko 0,7 % (a u skandinavskim koje primjenjuju uglavnom embriotransfer jednog zametka (SET) čak 0,1 %)
    SRAMOTA!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dorina
    Vendy jupi za start! O'pet smo simultane (ja se počela pikat u petak) tako da ću te opet pratit u stopu i nema da nam omane druženje na pdf-u nakon transfera
    ježić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od za veliku betu uskoro!!!!
    Snekice i tebi puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za beturinu!!!!

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

xxx, cure sretno

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj dorina199 prvotno napisa Vidi poruku
    dorina,jako mi je žao, želim ti da skupiš snage i kreneš u nove pobjede!

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Tomislava, hajde na obraduj jednom poštenom betomsretno!!!

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

snekica, samo tako, opušteno, nego šta, ~~~~~~~~~~~~za tvoju betu

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hvala cure na svemu. Želim vam velike bete!!!!

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

:svim čekalicama ~~~~~~~~~ a posebno Bab i Snekici. cure ovo je vaš mjesec :heart

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutros vadila krv, nalazi poslje pola 3 pa se javim nadam se sa dobrim vjestima

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tomsilava, nestrpljivo ćemo čekati i ~~~~~~~~~
    Makica, i za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    coolerica

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure moje, samo da svima kojima to treba pošaljem od srca najveće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

mi prekosutra za zg, pa da vidimo šta će biti...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sezen i nata, držim fige za danas, nadam se da su se mrvice lijepo oplodile i da su sigurno u maminim bušama! Javite nam se s dobrim vijestima!

Sezen, Nata i naravno ValaMala
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oplodnju/transfer a ValiMali za visoku betu kroz koji dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekici i Bab do neba baby dusta (prava sam Amerikanka LOL) za lijepe betice

Tomislava, čekamo s tobom, neka napokon opet bude forumskih VV trudnoća ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tomislava, sretno od srca!
    cure, svima vibre do nebaaaaa! moja beta mi stize za pola sata, aaaaaaaaa!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joj cure, želim Vam oooogroooomneeee bete danas...i da vas mi ostale sljedimo u stopu

Hvala puno na lijepim željama...i ja se nadam da će nam ovaj prirodnjak biti uspješan.

Pozdrav svim mamicama i bebicama i trudnicama i budućim trudnicama...ma svima....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Makica i Tomislava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!!!!!!!!!!!!!!

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Makica i Tomislava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!!!!!!!!!!!!!!
    X i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •