Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
alma_itd...jako mi je žao draga!!! Ne znam vi koje imate biokemijske da li ste radile pretrage na trombofiliju? Ja sma imala dvije biokemijske tudnoće, i pokazalo se da imam urođenu trombofiliju, mutacija na više gena, ali se sada nadam da ću možda sa heparinom uspjeti održati trudnoću. I nekako sam oduvijek znala da kod mene nešto ne štima, iako su mi svi doktori govorili da sam savršeno, zdrava, da imam vremena zatruniti, kad na kraju imam nizak AMH, malo AF i uz to još i trombfiliju ( na trombofiliju sam posumnjala i zbog toga jer mi je uvijek užasno hladno, u po ljeta bih hodala u kaputu)
I ja imam prilicno slabu cirkulaciju,ali nesto se ne sjecam da su mi radili te pretrage na trombofiliju.Zapravo zadnje pretrage krvi su mi radili 2009.kad sam pocela sa pripremama za IVF.Tad su radili genetske analize i rekli su da je sve u redu.Mislim da su se tu najvise bazirali na cisticnu fibrozu jer je to valjda u zapadnoevrompskoj populaciji cesto oboljenje.Od tada do sad jedino sto mi pred svaki postupak rade je kontrola progesterona.Ma nemam pojma,mijesa mi se tuga,razocarenje i bijes.Vidim da nesto ne stima,jer sam do sad od 4 postupka 3 puta imala pozitivnu betu,ali svaki put se ne dupla pravilno.Mozda je jednostavno embrion bio los,a mozda je i nesto drugo u pitanju.U svakom slucaju na slijedecoj pripremi za postupak cu inzistirati da radim jos neke pretrage i te imunoloske.