Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Arizona 311 sta je sa tvojom betom
    Ja cu traziti na slijedecim konsultacijama da mi se urade jos neke imunoloske pretrage izmedju ostalog i to za trombofiliju.Ako mi opet pocne sa pricom da nije potrebno ili sta ja znam trla baba lan...idem negdje drugo.
    Drage moje trudnice zelim vam svu srecu ovog svijeta i da uzivate u svojim trudnocama i bebicama.
    Cekalicama osim srece sta drugo nego beskonacno strpljenje.Doci ce i nas dan
    Sve vas volim

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Arizona 311 sta je sa tvojom betom
    Ja cu traziti na slijedecim konsultacijama da mi se urade jos neke imunoloske pretrage izmedju ostalog i to za trombofiliju.Ako mi opet pocne sa pricom da nije potrebno ili sta ja znam trla baba lan...idem negdje drugo.
    Drage moje trudnice zelim vam svu srecu ovog svijeta i da uzivate u svojim trudnocama i bebicama.
    Cekalicama osim srece sta drugo nego beskonacno strpljenje.Doci ce i nas dan
    Sve vas volim
    Nije me bilo neko vrijeme na forumu, a kad ono.
    Curke moje jako mi je žao za sve vas s negativnim betama, a ovo s duplanjem je stvarno teško.

U ponedjeljak vadim betu po drugi put, tako mi je rekla sestra sa SD. Pišnula sam ponovno testić za 2 dana i druga crtica je već sada fajn. Staviti ću sliku ako uspijem.

Šaljem puno vibrica za rast neših beturina~~~~~~~~~~~~
    Sretno svim pikalicama, čekalicama i svima svima puno pusa

http://img88.imageshack.us/i/testfu.jpg/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •