Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pozdrav svima,

Nakon 5,5 dugih godina borbe s neplodnošču, napokon sam i ja dočekala svoj prvi embrio transfer i doči u čekalice. Danas mi je tek 5 DPT, simptoma nema nikakvih osim lagano štpanja u donjem djelu trbuha, ogromnog apetita i jako bolnih ciceka.
    Dugo nisam bila na forumu jer ono što smo prolazili u našoj borbi ovdje u Hrvatskoj nije bilo ni motivirajuće ni ohrabrujuće, tako da i ova naša dva prekrasna embrija su uspjeh ogroman ko kuća. Stoga će mi trebat vremena da pohvatam sve konce, a do tada svima kolektivno šaljem i vibrice i zagrljaje

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kia prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,

Nakon 5,5 dugih godina borbe s neplodnošču, napokon sam i ja dočekala svoj prvi embrio transfer i doči u čekalice. Danas mi je tek 5 DPT, simptoma nema nikakvih osim lagano štpanja u donjem djelu trbuha, ogromnog apetita i jako bolnih ciceka.
    Dugo nisam bila na forumu jer ono što smo prolazili u našoj borbi ovdje u Hrvatskoj nije bilo ni motivirajuće ni ohrabrujuće, tako da i ova naša dva prekrasna embrija su uspjeh ogroman ko kuća. Stoga će mi trebat vremena da pohvatam sve konce, a do tada svima kolektivno šaljem i vibrice i zagrljaje
    drago mi je da si opet s nama i želim ti čim prije seljenje na trudnički pdf (a nas navrati pozdraviti ponekad)
    Aurora* i AB,~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše bete!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pozdrav svima,

kia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mališani čvrsto prime za mamicu
    p.s. drago mi je si ponovno s nama

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ova naša dva prekrasna embrija
    kia , bas sam se pitala hoces li se javiti. goleme, goleme vibre ti saljem da je ovo dobitni postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. tako sam sretna da nakon sve one visegodisnje agonije, napokon mozes podijeliti s nama lijepe vijesti. nadam se da je ovo tek pocetak tvoje srece!

Aurora*
    mislim na tebe i nadam se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bab, alma
    zao mi je. sve je vec receno, nemam vise sto pametno dodati. suosjecam s vama, znam da je tuga golema i zato vam samo saljem puno virtualnih zagrljaja

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Seka35, kad se radi kombinirani probir važno je da UZV i vađenje krvi budu isti dan jer se nalazi tumače zajedno, i to se radi najkasnije do 12+5 tjedana trudnoće jer nakon toga veličina nuhalnog nabora više nije relevantan pokazatelj. To možeš napraviti i u Zagrebu, ne trebaš ići u Ljubljanu (osim ako želiš) - ako te još nešto zanima konkretno pošalji PP! Sretno
    Posljednje uređivanje od Charlie : 19.04.2011. at 09:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •