ValaMala prvotno napisa
Cure, jako mi je žao zbog svih vas koje ste doživjele biokemijske trudnoće. Ne mogu ni zamisliti kako je to kad se razveseliš i pomisliš da si trudan i onda sve propadne. No nije li istina da su nakon biokemijske puno veće šanse za pravu trudnoću?
Evo kod mene bete uvijek negativne i uvijek postoji duboko unutra sumnja je li nešto možda nije u redu kad se i super embriji ne primaju. Vi bar znate da taj korak funkcionira, da se dogodi implantacija. Sada još samo treba pričekati onu pravu mrvicu i to će biti to!
Pričala sam s jednom curom koja je kao i ja kod dr. Reša. Ona ima problem da proizvede doista malo jajnih stanica, a ako i proizvede, ne ne oplode se baš. Npr. prošli put od 7js oplodila se svega jedna. NO! Ta jedna se primila. Nažalost nije potrajalo, ali ona sada zna da je maternica sposobna za tu implantaciju i nekako osjeća više nade za dalje.
Ma joj, teško je i jedno i drugo valjda. I te biokemijske su negdje pakao, ali i to kad ti se sve uvijek oplodi - kao meni - a opet ništa od implantacije...
Puno sreće svima nama da dođemo do tih velikih trbušćića i onda naših beba na cikama!