Aurora, čestitam, beta ti je zaaaaaaakon! ~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok do kraja!
Aurora
Aurora![]()
bila sam prije 23 dana na aih prije 4 dana sam izvadila betu bila je 411.2 doktor mi je reko da je pozitivno! u ponedjeljak idem ponavljati da vidi jel se povisuje beta. mene je sada strah da nebude sve ok dali ima ko da me moze posavjetovati o tome jel to mi je prvi puta i nista neznam o tome a doktor mi nista nije objasnilo dali je ta moja beta 411.2 u redu??????????????????? hvala unaprijed
Marchie, čestitam ti od srca..... Neopisivo mi je drago....Svim drugim curama želim puno sreće----
Aurore, čestitam na krasnim betama! Sad laganini do UZV kada ćete si samo potvrditi da ne sanjate!!!![]()
Aurora*, AuroraBlu, Bugaboočestitam curke moje!
AuroraBlu moja beta na 10dpt (+ ooooobilno krvarenje) blastice je bila 15, na 14dpt 74, zato nemoj tako sramežljivo, samo hrabro!
Posljednje uređivanje od Ginger : 29.04.2011. at 22:46
AuroraBlu ma bitno da se poduplala a za koji dan će biti veeeelika
Čestitam svim friškim trudnicama.![]()
marijana189 sve sto se na temelj ovoga sto si napisala moze reci je to sto si vec cula i od svog doktora. A to je da je beta pozitivna, sto znaci da je doslo do zaceca, odnosno do trudnoce. Obicno se u tako ranoj fazi beta ponavlja nakon 2 dana, jer bi se u tom vremenu ona trebala udvostruciti. A pravilno duplanje je obicno najbolji pokazatelj da ce trudnoca biti uredna. Ne znam zasto ti betu moras ponoviti tek nakon tjedan dana, ali u svakom slucaju iz te druge vrijednosti ce se vidjeti kako trudnoca napreduje...
Gdje si bila u postupku?
AuroraBlu jesi li danas vadila betu? Ako jesi, javi rezultat!
Aurora* to je beta i pol (zapravo beta i tripol) jer se i više no utrostručila !!!!!!!!!! Savršen početak jedne, nadam se, školske trudnoće!
haloo aurora neznam zsto me tek za tjedan dana salje po drugu betu on mi je reko da se necemo zuriti a i ja znam da se svaki dva dana vadi al et. tek u ponedjeljak idem vaditi ja se nadam da ce se po duplati. isla sam u osijek kod doktora popovica......
hey tina2701 ja se nadam samo da se povisi beta i da bude sve ok ja sledeci tjedan idem na uzv ako se beta povisi ja se nadam da hoce![]()
i ja sam samo jednu betu uradila 18dpo i bila je 411.2 samo se nadam i jedva cekam taj ponedjeljak da idem vaditi 2 betu i da ce biti puno veca heheheh
Aurora*, čestitam na lijepoj brojci.
I ovdje za našu drugu Auroru da sljedeći postupak bude uspješan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marijana držim fige za betu u ponedjeljak... da se fino povisi![]()
Dobro jutro uz.
Još jednomAB.
marijana ~~~~~~~~~~za duplanje
ajmo patuljček~~~~~~~za betu do neba!
patuljchica za oooogromnu betu danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AuroraBlu, veliko srce ti šaljem i užasno mi je žao, bila sam gotovo pa uvjerena da je to, s obzirom na duplanje, on the safe side!
Posljednje uređivanje od ina33 : 02.05.2011. at 08:24
Joj AuroraBlu baš mi je žao, i ja sam mislila da je to to... budući da se ipak duplalaveliki zagrljaj ti šaljem
Patuljchica držim fige!
Patuljchica ~~~~~~~ do neba!
AuroraBlu stvarno mi je žao, izgledalo je baš dobro...drži se![]()
Posljednje uređivanje od Charlie : 02.05.2011. at 08:46
Drage moje djevojčice. Iako se ja uopće nisam do sad prijavila na ovaj thread, toliko vas je ovdje vibriralo, da moram prvo ovdje postati moju betu :
2301!
Btw, danas mi je 16dpt našeg 5dnevnog junaka.
sada još da dočekamo uzv kroz 10ak dana...
volim vas sve!
p.s. evo mene već sa novom traumom- jel može beta biti previsoka?
bravo, patuljchice!!! cestitke!!!
i ne - beta ne moze biti previsoka! to je to!!!
Posljednje uređivanje od frka : 02.05.2011. at 10:55
patuljček i ovdjeeee(stvarno nisam sumnjala
)
(te kasne češke bete budu tako visoke)
Posljednje uređivanje od mare41 : 02.05.2011. at 11:03
patuljchice čestitam, nekako sam za tebe baš bila sigurna
bravo bravo![]()
Čestitam, Patuljchice, čestitam, koja prekrasna beta, koja prekrasna priča!!!!!
Patuljchice, sjajno, odlična beta!!! Čestitam i sretno dalje!
p.s. evo mene već sa novom traumom - jel može beta biti previsoka?
Patuljciche cestitke i ovde....ma kakvi visoka,sta ja da kazem onda sa mojom od 5906samo sto je jedan dan vadjena kasnije od tvoje....to je tama kako treba!!!
Cmoka, cuvaj se i laganini do uzv!!
Patuljchice, čestitam na prekrasnom raspletu jako dirljive i hrabre priče!
~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam donese najljepši mogući završetak!
patuljchice, čestitam, beta je mrak~~~~~~~~~~~~~~~~~za mirnu i školsku trudnoću!
Patuljchice...čestitam od srca na predivnoj beti![]()
Čestitike patuljchice!
Nakon takvog čuda počinjem vjerovati da i za mene ima nade!
PS tvoja priča bi bila savršena za novine ili tv