bugaboo veseli me sto je i tvoj 1. UZV protekao u najboljem mogucem redu, zelim ti da takav bude i svaki iduci i da ti trudnoca bude uredna do kraja, bez ikakvih komplikacija.
opa to je to, trudnoca je tu! tika08 cestitam!
tina2701 zao mi je sto se i u tvom slucaju samo jos jednom potvrdilo da nepravilno duplanje bete u pravilu ne sluti na dobro.
Ti si bila puna optimizma i vjere da mogu samo misliti koliko razocarenje je uslijedilo nakon toga... Iskreno mi je zao sto je tako zavrsilo.![]()
Kao utjehu bih ti zeljela ponoviti uvrijezeno misljenje da je jednom pozitivna beta dobar predznak za buducu uspjesnu trudnocu. Vjerujem da ce tvoja slijedeca uspjesna trudnoca doci vrlo brzo!
inna28 samo hrabro u novi postupka! Ovaj neuspjesan je samo korak blize on dobitnom!
Tibi drzim palceve da sve prodje u najboljem redu prilikom vaseg skorasnjeg najljepseg susreta.
tantolina znaci bila si tamo kada smo nas dvije od tri koje smo imale transfer na isti dan, izasle s 1. UZV s osmjehom na licu? Ja sam bila ona druga, bez muza. Inace uvijek gledam po cekaoni i mislim si ima li tamo koja forumasica. Koja si ti bila?
Obzirom da su nas putevi do sada vec vodili na ista mjesta (kod dr. Resa) od srca ti zelim da i ti svoju srecu pronadjes vec ovaj put, bas kao i ja, u Rijeci odakle smo i krenuli.
A Rijeci je u novije vrijeme izgleda dobro krenulo sto me jako raduje!
a72 tebi uskoro saljem detaljan izvjestaj.![]()