Dobro jutro svim curama uz kaficu nezaobilaznu
Šiškice, čestitam ti od srca, ovo su krasne, prekrasne vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredno duplanje i prvi uzv. Bravo Vuk Vrhovec Napiši još protokol i hodogram ovog postupka, kakav je bio tijek, j.s.? ajme, ovo su stvarno krasne

Mury, žao mi je što čitam da niste uspjeli OVAJ PUT, napisala ti je Mare41 jučer da su godine ili JMBG na tvojoj strani bez obzira na AMH. Napisale su ti cure da odmoriš "vruću glavu" da odtuguješ te da onda doneseš odluku, odnosno skupa donesete jer vjerujem da ste skupa u ovome. Ne nagli....kad pogledam tvoj potpis vidim da u konačnici uopće niste imali mnogo postupaka iako je lista duga, no ovo ti je bio koliko vidim tek 4. transfer (računajući i FET). Ja sam po takvoj računici imala 6 postupaka od toga 3 transfera ali je tek 3. transfer upalio. I mene je cijelo vrijeme iskreno bilo strah da neću nikada postati majka točno znajući da jedan dio parova nikada ne uspije što zbog odustajanja što zbog neotkrivenih falinga koje bi trebalo tretirati ili zaobići............ Za odustajanje imate vremena na pretek, polako, odmorite, pa odradite sekundarni ICSI - možda nakon njega uopće ne morate tražiti nove postupke........... SRETNO!!!