Stranica 50 od 73 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nea, hvala ti od sveg srca na ovome što si napisala. Znam da nas puno u dubini duše nosi taj strah hoćemo li ikada doživjeti da u sebi nosimo malo čudo i kad neka od nas koja je proživjela taj isti strah i sada je trudna to napiše, to beskrajno puno znači. Nadam se da ću i ja ovako moći podržati druge jednom, sa bebicom ispod srca. Želim ti prekrasnu i zdravu trudnoću!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj nea0902 prvotno napisa Vidi poruku
    Mury nisam prosla kroz sve sto i ti... Prije svega žao mi je jako. Ali sam se prepoznala u onom dijelu tvog posta di kažeš da jednostavno nemas osijećaj da ćeš ikada biti majka bez obzira što to svim tijelom, srcem i dušom želiš. Ja sam se isto tako osijećala. Mislila sam, to se meni nikada nece dogoditi bez obzira što je to jedino šta želim na svijetu. Kada bi mi ljudi govorili "Uopce ne sumnjam dal ćeš biti mama" meni ni došlo da pucam u njih premda su imali najbolje namjere. Bila sam ljuta na svih, svi su mi bili krivi, ponajvise ja. Danas sam 10 tjedana trudna, ne vjerujem ni sada, al ipak su bili u pravu oni što su me uvjeravali u to ( i hvala Bogu na tome). Nadam se da ce do kraja biti sve u redu. A ti nemoj odustajat, vici, placi i ljuti se - imas 100% pravo na to. A onda opet glavu gore, cilj je veci od zivota, i nazalost neki se trebaju vise pomuciti da dodju do toga od drugih, ali ne odustaj. Znam da zvuci kliše ali vrijedi suza, kad dobijes svoju malenu bebicu sve ovi prije će nestati
    nea, draga, potpuno si u detalje opisala moje osjećaje, točno se tako osjećam, ali da stvar bude gora nemam ja taj osjećaj da nikada neću roditi od kada se borimo sa neplodnošću, nego me vjerovala ili ne taj osjećaj progoni od adolescentnih dana, od dana kada moje vršnjakinje nisu o tome niti razmišljale, meni se već tada počeo uvlačiti taj strah u kosti, i svakim danom bivao sve veći...iskreno, kada sam saznala za naš problem, nisam se iznenadila, nego sam to nekako očekivala ...ne znam kako bih vam to opisala, imam osjećaj ponekad da sam izgubila razum, da sam kao vještica, da mogu predvidjeti svoju budućnost, a to je budućnost bez djece, a tek moji snovi koje sanjam po cijelu noć, i koji su istniti, to vam ne mogu opisati kako me to mori ...kad sam u siječnju ove godine ostala prirodno trudna, dva dana prije očekivane M sam cijelu noć sanjala kako sam trudna, testiram se, hrpa testova, i svi testovi pozitivni, bio je to tako stvaran san koji se pokazao istinitim za dva dana, svaki put nakon ET sanjam da sam dobila M, tako i bude osim u postupku kada sam ostala trudna, ali tada sam sanjala 2-3 dana ranije nego ću prokrvariti da sam dobila M, i tako i bi...sorry na dugom postu, možda nije za ovu temu, ali eto, vi me najbolje razumijete, pa sam se morala ovdje "ispucati".
    nea draga, želim ti od srca urednu i mirnu trudnoću, i osjećami vjerujem da će tako i biti!!!
    Hvala vam cure moje na utješnim riječima, zlatne ste, i zato vam želim da ako ništa nikada ne izgubite nadu kao što sam ju ja sada izgubila

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dobro jutro svim curama uz kaficu nezaobilaznu
    Šiškice, čestitam ti od srca, ovo su krasne, prekrasne vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredno duplanje i prvi uzv. Bravo Vuk Vrhovec Napiši još protokol i hodogram ovog postupka, kakav je bio tijek, j.s.? ajme, ovo su stvarno krasne

Mury, žao mi je što čitam da niste uspjeli OVAJ PUT, napisala ti je Mare41 jučer da su godine ili JMBG na tvojoj strani bez obzira na AMH. Napisale su ti cure da odmoriš "vruću glavu" da odtuguješ te da onda doneseš odluku, odnosno skupa donesete jer vjerujem da ste skupa u ovome. Ne nagli....kad pogledam tvoj potpis vidim da u konačnici uopće niste imali mnogo postupaka iako je lista duga, no ovo ti je bio koliko vidim tek 4. transfer (računajući i FET). Ja sam po takvoj računici imala 6 postupaka od toga 3 transfera ali je tek 3. transfer upalio. I mene je cijelo vrijeme iskreno bilo strah da neću nikada postati majka točno znajući da jedan dio parova nikada ne uspije što zbog odustajanja što zbog neotkrivenih falinga koje bi trebalo tretirati ili zaobići............ Za odustajanje imate vremena na pretek, polako, odmorite, pa odradite sekundarni ICSI - možda nakon njega uopće ne morate tražiti nove postupke........... SRETNO!!!

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Šiškica bravo, čestitam od

Mury želim da ti je što prije bolje. Evo pogledaj samo šiškicu, trudna nakon 2 inseminacije i 4 IVF-a. Život zna biti tako gorak da je teško biti pozitivan, ali nakon nekog vremena ipak stignemo skupiti nada za dalje (tako je barem meni) i to želim i tebi. Keep the faith.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    snekica, legenda si, daj Bože da ti imaš moć predviđanja, al ja još nisam ni tranfer imala...čekam sutra
    Ajme, ja nešto totalno pomješala , nisam T ali sam S (smotana) i P (plavuša) (a čija je to onda beta??? )

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, ja nešto totalno pomješala , nisam T ali sam S (smotana) i P (plavuša) (a čija je to onda beta??? )
    Evo da se i ja nadovežem, nadam se da se naša darmar neće ljutiti ali ja moram malo za nju i za njenog muža, javila mi se vraćene dvije prekrasne blastice a 4 ostale za zamrznut. Bravo za našu darmar, stiže još jedna mb trudnica, jedna prekrasna beta uvjerena sam u to.
    Snekice prava si proročica.Čekamo betu 12dnt

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Šiškice, čestitam!!!
    Koji je bio protokol?
    Ciklus prije Logest.
    Od 2 dc sam se pikala sa po 1, 1, 1.5, 1.5, 2,2,2,3,3, Menopura+ od 4dc Cetrotide (zbog povećanog progesterona ) +Decortin po pol tabletice.
    Punkcija je bila 12 dc dobili smo 4 js , 2 su išle u oplodnju i dobili smo dva embrija koja su vraćena drugi dan.
    Za kvalitetu i veličinu embrija sam zaboravila pitati

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Šiškica konačno da mogu za tebe poskakivati...čestitam od srca, ljubim te

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nisam dobila onu injekciju na Decap.. ( nešta) koja se daje 5 dana nakon ET.. zadnje su me pikali na dan punkcije ..

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Šiškice, i ovdje poskajujem od veselja!
    Hvala...Bogu, VV-u, dr.A., sposobnim ljudima u laboratoriju, predivnim sestrama i naravno našim dragim muževima za NAŠE LIJEPE BETE!

Mury, predobro znam kako se osjećaš...jer i ja sam mislila da nemam više snage ni volje...da ionako koliko god ja to željela, trudila se i molila nikad neće uspjeti. Ali kako je vrijeme prolazilo, opet se u meni probudila žarka želja majčinstva, zamišljala kako će i mene jednoga dana grliti malene ručice, kako će se u mom naručju maziti jedan mirišljavi mali smotuljak...i Bog je čuo moje molitve i nagradio me odmah sa 2 mrvice koje sada čuvam u svojoj buši.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ValaMala i Mury od srca vam hvala na liPim željama. Znam koliko je meni pomagalo vidjeti cure koje su ostale trudne a imale moje strahove. Ja sam uspila iz 3. AIH, list trudnica me ubijala jer je vise cura prirod o ostalo trudno nego s AIH-om tako da su moji strahovi imali i podlogu u totalno maloj AIH uspjesnosti cure drage imajte vjere, znam da je lakse meni sada pisati. Ali jednom sam i ja bila u vašim cipelama i znam kako vam je. Mury draga ja i ti smo vršnjakinje, znam da te beba čeka, ne znam te, ne pišem puno po forumu, ali evo osijećam to. Samo smogni snage za dalje

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gizmos upiši i mene na listu. Trenutno sam u Klomifenskom postupku...

~~~~~~~~~~~~~~~ svima, za šta god vam treba!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bravo za našu darmar i krasne blastice! Nadam se iz sveg srca da će i nas u Sloveniji dočekati lijepe vijesti. Sutra smo ujutro gore na transferu, ali ništa ne znamo od punkcije, evo 5 dana, ni kako su se oplodile ni kako napreduju, uh uh! Samo neka sve bude u redu! Vibrajte curke moje!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ValaMala puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje blastice, da se sutra lijepo smjeste kod svoje mame na idućih 9 mjeseci. Sretno draga!

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

tigrical neka ti ovaj klomifenski postupak bude dobitan!
    ValaMala sretno sutra i javi nam dobre vijesti!
    Šiškice još jednom za tebe, dr. A i VV!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mury
    ValaMala ~~~~~~~~~~~~~ za predivne blastice i uspjesan transfer

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tigical vibriram do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~!!!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja se danas švercam i potpisujem!

Citiraj lucija83 prvotno napisa Vidi poruku
    Tigical vibriram do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~!!!
    Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    ValaMala puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje blastice, da se sutra lijepo smjeste kod svoje mame na idućih 9 mjeseci. Sretno draga!
    X

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Šiškice moja,napokon da dočekamo i od tebe radosnu vijest! Toliko smo uspona i padova zajedno prošle. Sretna sam zbog tebe!
    Mury žao mi je!
    tigrical ~~~~~~~~~
    ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~
    Ja sam malo bolje,štoperica u ponedjeljak i ako Bog da do kraja tjedna čekalica!
    rozalija hvala na lijepim riječima

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mury draga baš sa zbog tebe......želim da ti Bog da snage za dalje....nemoj razmišljati o odustajanju ...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene poslije jaaaako dugo vremena ponovno sa vama! Trebat će mi dosta vremena dok pohvatam sve pa ću Vas ovak virtualno zagrliti,utješiti i čestitati kome treba.I ako se nisam javljala mislila sam na Vas! Da ne dužim...kod mene je sve po starome,još uvijek ništa a ako Bog da krajem trečeg mjeseca bit ću pikalica
    p.s. Pepita vidim da će L. imati brata ili seku..Čestitam i radujem se zajedno sa vama!
    tek sad vidim da si tu opet s nama

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Darmar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti beta bude darmar za 2 tjedna (ovaj put mislim da nisam fulala )

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Reni76 prvotno napisa Vidi poruku
    tigrical neka ti ovaj klomifenski postupak bude dobitan!
    ValaMala sretno sutra i javi nam dobre vijesti!
    Šiškice još jednom za tebe, dr. A i VV!
    Šlepam se...!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ValaMala za uspješan transfer i puno smrzlića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    darmar za ugnježđivanej bebica, iako ne sumnjam da si već trudnica, beta će biti samo reda radi da to potvrdi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    I svima ostalim puno, puno za sve što im treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Mury : 22.05.2011. at 09:16

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke moje, vracene dvije krasne blastice, a dvije su postale mali eskimi. Transfer je bio malo tezi, opet moj famozni slalom od cerviksa, dr. je morao koristiti i onu stipaljku, au! Ali sretna sam beskrajno. Ako je to to, prvi ultrazvuk imamo dan prije mog rodendana. Mozete li zamisliti ljepsi poklon na ovom svijetu!

Jos smo u Sloveniji, stali odvesti djecu na sladoled, haha
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 22.05.2011. at 10:01

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Šiškice čestitam od na prekrasnoj beti.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ValaMala bravo za dvije krasne blastice, ima da to bude beta za 5+.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Šiškice čestitam na beti, samo nek se dupla
    Darmar za tvoje mrvice da se dobro prime...
    Mury ne odustaj

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj lucija83 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala curke!
    Ovaj klomifenski mi se čini mrak! Imam 5 većih i 1 manji folikul!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    ValaMala bravo za dvije krasne blastice, ima da to bude beta za 5+.
    x

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka ovaj klomifenski bude THE BINGO postupak!
    Dorina199 puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ i za tebe!
    ValaMala za maminu djecu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka ovaj klomifenski bude THE BINGO postupak!
    Dorina199 puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ i za tebe!
    ValaMala za maminu djecu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    I ja se šlepam!

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šiškice čeestitam!
    ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tigrical~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    Mury

Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvala za kavicu,ova virtualna je za dušu,a sad idem na pravu za tijelo......puno pozzdrava i

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

valamala,navijamo za najljepši poklon za rođendan!!!
    šiškice,čestitam..

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala curke!
    Ovaj klomifenski mi se čini mrak! Imam 5 većih i 1 manji folikul!
    super, super!! izvještavaj dalje!! pusaaaaa

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

ValaMala,baš mi je drago zbog tebe!!
    Bit će ti to najljepši rođendanski poklon,vjerujem u to!!

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    valamala,navijamo za najljepši poklon za rođendan!!!

Tigrical super za folikule!
    Dorina 199 vibram za postupak!
    Sonja29 vibram za ponedjeljak

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mury tako mi je žao...
    Svim trudnicama od srca česitam, a ostalim suborkama želim da što prije ostvare svoje snove!
    veliki

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Valamala, i? Jel im se svidio sladoled?! Čestitam i želim ti opet za 2 tjedna čestitati!!! I onda opet na UZV...
    Tigrical, super za kombinaciju!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ValaMala, super za blastice i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ostanu u tvome trbuščiću 9 mjeseci

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala curke moje. Da, mrvice su uživale u prvom sladoledu i onda u laganoj vožnji doma iz dežele. Ovaj put ne namjeravam pretjerivati s mirovanjem, par dana ću laganije, a onda šetnjice i normalno ponašanje, bez nekih težih poslova, puno stepenica, nošenja itd.

Mrzim taj osjećaj straha hoće li neki moj pokret ili postupak ugroziti mogučnost da se malene prime, realni dio mene zna da je to glupost, a opet negdje u meni crv sumnje... ah..
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 22.05.2011. at 20:26

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Šiškice, čestitam na beti!

ValaMala, čestitam na mrvicama i da ti uskoro čestitam i na beti!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Čuftice, čestitke na beti! Želim ti da se sutra lijepo podupla!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Šiškice, čestitam i sve naj želim !!

Cure, svima sretno!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Šiškice, čestitam i sve naj želim !!

Cure, svima sretno!
    Potpisujem.

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobro jutro.....ja sam u niskom startu...jučer došla m sutra krećemo.......sretno svima u svim fazama realizacije zajedničkog sna...trudnicama čestitke

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Čuftice još jednom čestitke na beti i puno ~~~~~~~~ za duplanje

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Čuftice čestitke za lijepo duplanje ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tantolina i Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za BINGO postupak!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Čuftice, Šiškice cestitam na lijepim betama

Dorina199, Tigrical, Sonja 29, Tantolina, ValaMala, Darmar za uspjesne postupke svima i da nas razveselite lijepim betama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 23.05.2011. at 11:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •